BionicD Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 Jsem u Azdajy (asi 4. boss) a Bahamuta jsem si dal už asi tak 6/7 krát. Bahamut je jednoduchej, Já mu zničím 1. pravé křídlo (tam mu útok ocasem nedosáhne) 2. ocas 3. levé křídlo. On je to fajn boss. :) A agniho karta je nejvíc super, v kombinaci s Cardiac Brew na zpomalení pulsu dávám dost zranění. Citovat
Jim Beam Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 jojo bahamut je easy a kolikrat mu uz ani neznicim kridla :D Azdaju sem dal na poprve je easy celkem vlastne asi nejvic easy boss co sem tam videl :D a uz se blizim k tomu dalsimu ale musim prekonat q zabit drake shade a griffina :/ ten griff zase bude porod :( Citovat
nodobre Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Tak ja som uz dal tiez Bahamuta asi 3-4 krat a toho 4. bossa tu zenu z 2 hadmi som dal na 1. krat ta bola dost lahka.Ale zatial z tych 4 sa mi zdal Bahamut najtazsi :D A inak battle art Svord Dance je podla mna najlepsi.Doteraz som pouzival ten stredny ale tento je fakt peckovy.Kdo este neskusal tak urcite vyskusajte :D Citovat
Jim Beam Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 taky ho pouzivam a je super hlavne na slimejse.... edit: tak Sword Master je doleale muze mi nekdo rict jakym zpusobem mu znicit treba kridla? Naprosto sem nejdriv nechapal co se po me chce abych delal :D Citovat
nodobre Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2011 Tak uz mi chyba len 200 guild points aby som bol guild rank 10 a mozem ist na grendela :D :D :D Citovat
Jim Beam Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2011 Tak uz mi chyba len 200 guild points aby som bol guild rank 10 a mozem ist na grendela :D :D :D ten je easy :) na poprve padl i kdyz jak sem psal nevedel sem co s nim...ale ten q co dostanes potom ve vezi...no trosku sem se zapotil a zanadaval si :D Citovat
nodobre Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2011 JJ.Grendel je lahky :D Dal som ho uz 2x :D A tomu kur ze je tazky.Hlavne ten lich mi robi nervy.Najlepsie ked mi da ranu ja padnem a potom sa portuje a seka do mna a ja sa nemozem postavit.Take nervy som mal na to ze som to radsej vypol a za chvilu to idem skusit zas :D EDIT: Jim Beam na akom lvli si tu vezu presiel? :D Citovat
Jim Beam Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2011 JJ.Grendel je lahky :D Dal som ho uz 2x :D A tomu kur ze je tazky.Hlavne ten lich mi robi nervy.Najlepsie ked mi da ranu ja padnem a potom sa portuje a seka do mna a ja sa nemozem postavit.Take nervy som mal na to ze som to radsej vypol a za chvilu to idem skusit zas :DEDIT: Jim Beam na akom lvli si tu vezu presiel? :D presne u Licha sem se sekl taky vyplejtval sem 2 sacri stony a 1x revive ale sundal sem ho. No a tedka sem to vypnul po Lichovi a uvidim co bude dal cili sem to jeste nepresel :) a lvl 36 (tedka na to koukam a uz sem tolik? :D) Citovat
nodobre Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2011 Niekedy tie lvli idu dost hore :D Ja som ale zatial len 33 a idem asi splnit najprv este asi 1 quest a potom sa do toho zas pustim :D Citovat
Jim Beam Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2011 tak ja nechcu delat qpokud za ne nedostavam G pts. Jinak po Lichovi je tam jeste Skull dragon ten je docela easy a potom je tam teprve ten boss Vermilion...no priznam se na poprve me sundal ale uz sem se dostal za meele duel takze byl pak nastvanej a sundal me :D Citovat
nodobre Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2011 To viem pozeral som video ako jeden presiel tu vezu :D A ja chcem splnit nejaky este quest aby som bol vyssi level :D A vsak mam tam este 2 nove questy tak 1 splnim a potom idem na to :D Skoda ze to hrame asi len my dvaja lebo je to fakt dobra hra :D EDIT: Tak som presiel tu vezu na 2-krat.A ked som ju isiel teraz druhykrat tak sa mi zdala uplne lahka.Licha som dal do 2 minut.A vermilion padol na 1.-krat :D Akurat bol dost tazky ten 2. melee duel :D Ale inak lahke :D Citovat
Jim Beam Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2011 jojo taky ho mam sundanyho akorat sem nepochopil proc tam bylo to movie a zaverecny titulky kdyz jeste neni konec :/ a btw jakou mas zbroj a helmu? ja nevim co mam ucraftit mam porad dragon suit sword mam vylepsenej dragon na Vermilion a stit mam jakejsi stromecek :D edit: jinak sem zacal pouzivat ten posledni Battle art a celkem krutost :) asi si ho nakou chvilku necham ;) Citovat
nodobre Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2011 Ty myslis ten co ri z mecu spravi taku svietacu somarinu?Inak mec pouzivam ten co si mal aj na zaciatku ked si zacinal na lvli 45.Taky zeleny.Nemam po ruke PSP tak ti nazov dopisem a aj ostatnych veci.To bude zajtra okolo vecera OK? :D EDIT: A aku utlimatnu kartu pouzivas? Ja mam uz tu z GRENDELA a je fakt husta :D Mam aj z Agniho a aj z toho druheho elektrickeho nwm uz ako sa vola :D Ale pouzivam tu z Grendela ta je husta :D Citovat
Jim Beam Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2011 EDIT: A aku utlimatnu kartu pouzivas? Ja mam uz tu z GRENDELA a je fakt husta :D Mam aj z Agniho a aj z toho druheho elektrickeho nwm uz ako sa vola :D Ale pouzivam tu z Grendela ta je husta :D ja mam z Agniho kterou pouzivam, pak mam taky z toho elektrickyho a tedka si farmim toho grendela....ale zajimalo by me co dela ultimatka z Vermiliona :) Citovat
nodobre Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2011 Tak karta z Vermiliona ak som to dobre pochopil by mala prudko zvysit hracovy vsetky utocne sily a fyzikalne atributy :D Tak a tu je moja vyzbroj: Mec: Astral(chyba mi Scaly King Reins a mozem ho vylepsit na Astral Fire :D ) Stit: Vylepseny Iron Buckler(teraz sa vola Light Iron Buckler) Helma: Tyrant Helm Oblecenie: Tyrant Armor Orby: Heal Items,Weak Points Lock,Physical Atk + 5% Battle Art: Sword Dancer Magic Card: Vylepsena Heat Card(teraz Fire Card) Ultimate Card: Grendel Inak uz mozem ist na dalsieho bossa ale este chcem poplnit 2 questy co som nesplnil a potom idem nanho.A som level 49!!! :D A este tu su moje atributy: HP: 473 ATK: 389 DEF: 484 M-ATK: 338 M-DEF: 309 AGL: 247 LCK: 30 :D Skus prosim ta rozpisat aj ty takto ako ja nech viem na com som :D Citovat
Jim Beam Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2011 takze ta karta celkem k nicemu tak si taky nafarmim z grendela :) jinak mec:Sword of Vermilion (premejslim ze si bud udelam ten co ty nebo Hunter Rapier) shield: Kottus head:Dragon Helm (tady premejslim o Azure Hachigane) chest:Dragon Suit (tady o Kether Clothes) kartu pouzivam vylepsenou thunder a menim za fire a ultimatku z agniho a battle arty taky menim podle potreby a podle nalady ale prevazne mezi tim druhym a tretim :) staty mam: lvl:45 HP:438 ATK:406 DEF:470 M-ATK:237 M-DEF:232 AGL:219 LCK:30 Citovat
nodobre Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2011 Tak ja sa dost zameriavam na magiu :D A ozaj ta thunder karta vlastne co robi a ako sa pouziva? :D Ja som si ju dal a pustal som ju a len raz mi vyslahol blesk do nepriatela? :D Citovat
Jim Beam Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 No vystreli to blesk a monstra ktery maj mensi odolnost vuci blesku (treba Griffin) tak ho to paralizuje na chvilku.Jinak ano dava rapidne mensi DMG nez fire o tom zadna a zere vic many ale paralizovani je uzitecny obcas jak blazen.... Citovat
nodobre Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 Aha.Diky :D Ale ten blesk neudrie vzdy ze? A tie ostatne nevies co robia? :D Citovat
Jim Beam Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 ten blesk uderi vzdycky jenom musis stat ve spravne vzdalenosti.A ta dark karta to zase musis stat uplne u nej a kdyz ho to zasahne tak se mu zpomali pohyb na chvilku proste jako by byl spomalenej ... takze ja pouzivam heat/thunder Citovat
nodobre Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 Aha diky.Tak zacnem asi tiez pouzivat aj tu aj tu :D A inak to weapon proficiency mam na leveli 20 uz dost dlhu dobu.Skoda ze to nejde este vyssie a magic proficiency na leveli 18 tak tam mi chybaju tiez uz len 2 lvli :D a budem na maxime :D A nevies aky najvyssi level mozes byt? :D Citovat
Jim Beam Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2011 to netusim....jinak sem si udelal Shine Card a celkem na prd....podle googlu sem nasel ze zvetsuje knockback tvoji zbrane nebo neco takovyho.Takze na nic.Uz sem lvl 50 mam to brneni jak ty a prokousavam se daslima q.Tedka nemuzu zabit ty dva griffiny :/ Citovat
nodobre Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2011 Ja teraz pojdem asi pomalsie lebo som zacal zas hrat NFS Carbon ale tych griffinov som dal a oni nie su tazky len najtachsie je ked maju pri sebe este nejake monstra a ty potom ich nicis a on zatial nici teba :/ ale inak su lahky :D No co ako postupujes.Ja som uz lvl 54 a dal som dalsieho bossa.Nebol najtachsi ale 2 krat ked krvacal tak mi usiel este pred spustenim melee duelu tak som mal trosku nervy.A splnil som aj dalsi quest v ktorom som mal zabit medusu.Ta mi tiez narobila trosku problemy :D Citovat
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 Je to dobre ? mozna to zacnu hrat :D Citovat
nodobre Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 Tak dobre to je urcite :D Mozem to len odporucit.Ale ja to uz nehravam pretoze dom si kupil Nintendo 3DS :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.