BionicD Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Jsem u Azdajy (asi 4. boss) a Bahamuta jsem si dal už asi tak 6/7 krát. Bahamut je jednoduchej, Já mu zničím 1. pravé křídlo (tam mu útok ocasem nedosáhne) 2. ocas 3. levé křídlo. On je to fajn boss. :) A agniho karta je nejvíc super, v kombinaci s Cardiac Brew na zpomalení pulsu dávám dost zranění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 jojo bahamut je easy a kolikrat mu uz ani neznicim kridla :D Azdaju sem dal na poprve je easy celkem vlastne asi nejvic easy boss co sem tam videl :D a uz se blizim k tomu dalsimu ale musim prekonat q zabit drake shade a griffina :/ ten griff zase bude porod :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Tak ja som uz dal tiez Bahamuta asi 3-4 krat a toho 4. bossa tu zenu z 2 hadmi som dal na 1. krat ta bola dost lahka.Ale zatial z tych 4 sa mi zdal Bahamut najtazsi :D A inak battle art Svord Dance je podla mna najlepsi.Doteraz som pouzival ten stredny ale tento je fakt peckovy.Kdo este neskusal tak urcite vyskusajte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 taky ho pouzivam a je super hlavne na slimejse.... edit: tak Sword Master je doleale muze mi nekdo rict jakym zpusobem mu znicit treba kridla? Naprosto sem nejdriv nechapal co se po me chce abych delal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Tak uz mi chyba len 200 guild points aby som bol guild rank 10 a mozem ist na grendela :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Tak uz mi chyba len 200 guild points aby som bol guild rank 10 a mozem ist na grendela :D :D :D ten je easy :) na poprve padl i kdyz jak sem psal nevedel sem co s nim...ale ten q co dostanes potom ve vezi...no trosku sem se zapotil a zanadaval si :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 JJ.Grendel je lahky :D Dal som ho uz 2x :D A tomu kur ze je tazky.Hlavne ten lich mi robi nervy.Najlepsie ked mi da ranu ja padnem a potom sa portuje a seka do mna a ja sa nemozem postavit.Take nervy som mal na to ze som to radsej vypol a za chvilu to idem skusit zas :D EDIT: Jim Beam na akom lvli si tu vezu presiel? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 JJ.Grendel je lahky :D Dal som ho uz 2x :D A tomu kur ze je tazky.Hlavne ten lich mi robi nervy.Najlepsie ked mi da ranu ja padnem a potom sa portuje a seka do mna a ja sa nemozem postavit.Take nervy som mal na to ze som to radsej vypol a za chvilu to idem skusit zas :DEDIT: Jim Beam na akom lvli si tu vezu presiel? :D presne u Licha sem se sekl taky vyplejtval sem 2 sacri stony a 1x revive ale sundal sem ho. No a tedka sem to vypnul po Lichovi a uvidim co bude dal cili sem to jeste nepresel :) a lvl 36 (tedka na to koukam a uz sem tolik? :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Niekedy tie lvli idu dost hore :D Ja som ale zatial len 33 a idem asi splnit najprv este asi 1 quest a potom sa do toho zas pustim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 tak ja nechcu delat qpokud za ne nedostavam G pts. Jinak po Lichovi je tam jeste Skull dragon ten je docela easy a potom je tam teprve ten boss Vermilion...no priznam se na poprve me sundal ale uz sem se dostal za meele duel takze byl pak nastvanej a sundal me :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 To viem pozeral som video ako jeden presiel tu vezu :D A ja chcem splnit nejaky este quest aby som bol vyssi level :D A vsak mam tam este 2 nove questy tak 1 splnim a potom idem na to :D Skoda ze to hrame asi len my dvaja lebo je to fakt dobra hra :D EDIT: Tak som presiel tu vezu na 2-krat.A ked som ju isiel teraz druhykrat tak sa mi zdala uplne lahka.Licha som dal do 2 minut.A vermilion padol na 1.-krat :D Akurat bol dost tazky ten 2. melee duel :D Ale inak lahke :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 jojo taky ho mam sundanyho akorat sem nepochopil proc tam bylo to movie a zaverecny titulky kdyz jeste neni konec :/ a btw jakou mas zbroj a helmu? ja nevim co mam ucraftit mam porad dragon suit sword mam vylepsenej dragon na Vermilion a stit mam jakejsi stromecek :D edit: jinak sem zacal pouzivat ten posledni Battle art a celkem krutost :) asi si ho nakou chvilku necham ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 Ty myslis ten co ri z mecu spravi taku svietacu somarinu?Inak mec pouzivam ten co si mal aj na zaciatku ked si zacinal na lvli 45.Taky zeleny.Nemam po ruke PSP tak ti nazov dopisem a aj ostatnych veci.To bude zajtra okolo vecera OK? :D EDIT: A aku utlimatnu kartu pouzivas? Ja mam uz tu z GRENDELA a je fakt husta :D Mam aj z Agniho a aj z toho druheho elektrickeho nwm uz ako sa vola :D Ale pouzivam tu z Grendela ta je husta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 EDIT: A aku utlimatnu kartu pouzivas? Ja mam uz tu z GRENDELA a je fakt husta :D Mam aj z Agniho a aj z toho druheho elektrickeho nwm uz ako sa vola :D Ale pouzivam tu z Grendela ta je husta :D ja mam z Agniho kterou pouzivam, pak mam taky z toho elektrickyho a tedka si farmim toho grendela....ale zajimalo by me co dela ultimatka z Vermiliona :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Tak karta z Vermiliona ak som to dobre pochopil by mala prudko zvysit hracovy vsetky utocne sily a fyzikalne atributy :D Tak a tu je moja vyzbroj: Mec: Astral(chyba mi Scaly King Reins a mozem ho vylepsit na Astral Fire :D ) Stit: Vylepseny Iron Buckler(teraz sa vola Light Iron Buckler) Helma: Tyrant Helm Oblecenie: Tyrant Armor Orby: Heal Items,Weak Points Lock,Physical Atk + 5% Battle Art: Sword Dancer Magic Card: Vylepsena Heat Card(teraz Fire Card) Ultimate Card: Grendel Inak uz mozem ist na dalsieho bossa ale este chcem poplnit 2 questy co som nesplnil a potom idem nanho.A som level 49!!! :D A este tu su moje atributy: HP: 473 ATK: 389 DEF: 484 M-ATK: 338 M-DEF: 309 AGL: 247 LCK: 30 :D Skus prosim ta rozpisat aj ty takto ako ja nech viem na com som :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 takze ta karta celkem k nicemu tak si taky nafarmim z grendela :) jinak mec:Sword of Vermilion (premejslim ze si bud udelam ten co ty nebo Hunter Rapier) shield: Kottus head:Dragon Helm (tady premejslim o Azure Hachigane) chest:Dragon Suit (tady o Kether Clothes) kartu pouzivam vylepsenou thunder a menim za fire a ultimatku z agniho a battle arty taky menim podle potreby a podle nalady ale prevazne mezi tim druhym a tretim :) staty mam: lvl:45 HP:438 ATK:406 DEF:470 M-ATK:237 M-DEF:232 AGL:219 LCK:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Tak ja sa dost zameriavam na magiu :D A ozaj ta thunder karta vlastne co robi a ako sa pouziva? :D Ja som si ju dal a pustal som ju a len raz mi vyslahol blesk do nepriatela? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 No vystreli to blesk a monstra ktery maj mensi odolnost vuci blesku (treba Griffin) tak ho to paralizuje na chvilku.Jinak ano dava rapidne mensi DMG nez fire o tom zadna a zere vic many ale paralizovani je uzitecny obcas jak blazen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Aha.Diky :D Ale ten blesk neudrie vzdy ze? A tie ostatne nevies co robia? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 ten blesk uderi vzdycky jenom musis stat ve spravne vzdalenosti.A ta dark karta to zase musis stat uplne u nej a kdyz ho to zasahne tak se mu zpomali pohyb na chvilku proste jako by byl spomalenej ... takze ja pouzivam heat/thunder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Aha diky.Tak zacnem asi tiez pouzivat aj tu aj tu :D A inak to weapon proficiency mam na leveli 20 uz dost dlhu dobu.Skoda ze to nejde este vyssie a magic proficiency na leveli 18 tak tam mi chybaju tiez uz len 2 lvli :D a budem na maxime :D A nevies aky najvyssi level mozes byt? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 to netusim....jinak sem si udelal Shine Card a celkem na prd....podle googlu sem nasel ze zvetsuje knockback tvoji zbrane nebo neco takovyho.Takze na nic.Uz sem lvl 50 mam to brneni jak ty a prokousavam se daslima q.Tedka nemuzu zabit ty dva griffiny :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Ja teraz pojdem asi pomalsie lebo som zacal zas hrat NFS Carbon ale tych griffinov som dal a oni nie su tazky len najtachsie je ked maju pri sebe este nejake monstra a ty potom ich nicis a on zatial nici teba :/ ale inak su lahky :D No co ako postupujes.Ja som uz lvl 54 a dal som dalsieho bossa.Nebol najtachsi ale 2 krat ked krvacal tak mi usiel este pred spustenim melee duelu tak som mal trosku nervy.A splnil som aj dalsi quest v ktorom som mal zabit medusu.Ta mi tiez narobila trosku problemy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Je to dobre ? mozna to zacnu hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Tak dobre to je urcite :D Mozem to len odporucit.Ale ja to uz nehravam pretoze dom si kupil Nintendo 3DS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.