Lasicek Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Ta prodává uplně všechno ;) ale až později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 jeste dotaz. Co presne dela orb Gatherer, Natural block a Eye of the Seeker? edit: Tak bahamut dole na druhej pokus :) parchant mi jednou utekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Přesně nevím ale Gatherer ti pomáhá se sbíráním (asi že nasbíráš víc věcí z jednoho spotu) Natral block je hafo užitečná věcička... někdy ti to samo vykryje útok.. třeba když tě někdo sekne tak ti to samo blockne, ale fakt jenom někdy, ne pořád. a eye of seeker fakt nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 tak ten posledni je na to ze ti to na mape ukazuje target abys nemusel pouzivat Search Juice....jinak jakym zpusobem mam znicit tu ruku Agnimu? :D porad se mi to nak nedari a dycky ho spis zabiju nez tu ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zaměř si tu ruku a sekej do ní, když do ní budeš sekat Trojúhelníčkem tka ju rozbiješ rychleji. U normálního arniho to není potřeba (pokud ot nemáš na nějaký věci) Ale u toho dalšího agnihu mu musíš rozbít ruku abys mu vůbec něco ubíral protože jinak mu dáváš furt za 1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 aha ja mluvim o tom prvnim :D tak pohoda pokud se dostanu k dalsimu tak to uz snad pujde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 :) J8 taky nikdyn estihnu agnimu zlomit ruku protože to za těch 50s prostě nejde stihnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 kua nemuzu za boha sundat toho *****niho Drake Shade... obcas mi uplne nepochopitelne bere DMG a to je dost otravny...ty jeho utoky ocasem ok ty rozbehy taky ok ale nekdy mu mlatim do hlavy a z niceho nic mi ubere dmg a to stejny kdyz stojim u jeho leve nohy zadni :/ edit: tak uz je dole za pouziti 1x hi-pot 2xpot :D a Agni karta pomohla :) tedka me trapi zeleni slizaci :/ edit2: tak slizaci taky porazeni Twin-head Snake taky dole celkem easy a pokracujeme dale ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BionicD Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Hej hoši, ten natural block snižuje získané expy... :( Jinak jsem dal 2. bosse a jedu dál! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ja nemozem dat ani za tu rit toho sprosteho agniho.Uz som to zacal hrat 2. krat a 1. krat ma dal dole a 2. krat som ho nicil az dovtedy ked uz bol len skrceny a krival a potom mi usiel a to som ho daval pol hodinu.Som myslel ze ma porazi :/ Inak kde si spravim alebo kupim nejaky stit lebo som obehol vsetky obchody a nikde sa nedal kupit alebo som nemal veci na jeho vytvorenie :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BionicD Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Tak jdi farmit... Já používám Mace a jako orb Eye of the Gods, je to fakt užitečna věcička, agni je jednoduchy, když se začne točit, tak stači zajit uplně k okraji; pořád mít zaměřeno na červené místo a máš to v kapse, hlavně uskakovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 A kde mam ist farmit.Zatial sa moc v tej hre nevyznam som len uplne na zaciatku :/ A Agniho som mohol mat uz 2 krat ale vzdy ked uz som ho skoro dal ze uz tam len pokryvkaval tak mi usiel a nespustilo mi ten melee duel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 kdyz ti utece tak se ukaze nekde jinde na mape cili staci najit a dorazit ho :) fakt neni tezkej sou tam potom tezsi bossove :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Aha takze ked mi ujde a zas ho najdem tak potom nebude v plnej sile ale bude mat len to malo HP comu ostalo z posledneho boja? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 vice mene ano uz nebude kulhat ale po par ranach zase zacne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BionicD Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Na takemikazuchiho (nebo jak se jmenuje :D) je dobré když se nasere a zčerná být u jeho pravé nohy víc k zádům, on pak bude švihat mečem a netrefí vás a taky když pošle tu kouli doprostřed je to dobrá cesta jak se k němu dostat, normálně k němu po okraji přiběhněte Teď jsem objevil takovej výjeb u mace, když podržíte kolečko a vyhodíte i soupeře(většinou až napodruhé) neustále mačkat kolečko. nice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Tak som sa trochu rozohral a idem na Bahamuta.Je dost tazky na 1.-krat ma rozbil jak maleho :D Pojdem najprv este trochu lvlit lebo inak ho asi nedam :D Inak nemate nahodou niekdo odkaz na nejaku stranku kde je nejaky navod na tuto hru.Ja by som hlavne potreboval vediet ze kde sa daju najst ake predmety :D THX vopred :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papne Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 prosim nevim si rady s Qvestem v 2 chapteru jmenujese Rose of the desert mam tam nazbirat 5 krat sand ripple rose a nevim pls poradit dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 To sou takový kytky, vypadá to jak normální item když leží na zemi (myslím že tenhle je žlutej) všechno to posbírej a pak to odevzdej v bedně v 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papne Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 jo diky uz sem u 3 bosse bahamuta je to fakt brutal dobry rpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 JJ.Je to brutalne RPG :D Ja som dal Bahamuta na 2-krat ale bol dost tazky :D A mam urobenu ultimatnu kartu aj z Agniho a aj z toho 2. bossa nwm ako sa uz vola :D A potreboval by som poradit ze ktore orbi su najlepsie.Ja mam urobeny zatial len jeden a to ten eye of god?Co ti zamieri slabe miesta. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 No ono to záleží na tobě jaký orby chceš, mě se třeba hodily ty na obranu. Ale rozhodně doporučuju si pak udělat kartu z Grendela, z jinejch bych ani nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 A to je prosim ta kolkaty boss? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Myslím že 5. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 k tomu uz se blizim :) jeste 1Q docela tezkej pro me a du na nej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.