matyas4416 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Ahoj s kamaradem jsme to akorat zacali hrat porazili jsme draka ale nevime jak hrat MP poradite plz nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 musis vejit v tom mestecku do Guild haly a ne brat q od te baby jako vzdycky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 jo jinak hoši největší lvl je 99.. ;) .. někde sem o tom četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Nechápu jak někdo může 99lvl dat :D já sem měl 68lvl A dál to šlo pomale a taky je to hafo těžký (pak se mě zesrala paměťovka :(, takže nemůžu hrát dál) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Tohle zřejmě začnu pařit,potřebuju nějaký RPG,a nechci MHF :D,kolik to má GB v iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 myslím že něco kolem 1GB (nevím přesně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Už to mám.cca 780 mb,porazil jsem Nidhoga :D,poradíte jak začít? Vzal jsem si Sword 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Takže Mám Sword H2,je dobrej? Udělal jsem Quest 2,kde mám vzít 3. ? Kde vzít věci abych mohl mít lepší zbraně,brnění apod.? O čem v LoA jde? Ta baba vlevo v krámku dělá co a ta drůhá v pravo co? Jsou nějaký speciáální komba? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 1. Záleži s čím se ti bude nejlíp bojovat.. Já sem třeba jel SnS (meč a štít). Vyzkoušej víc zbraní a uvidíš co ti sedne. 2.jestli ti ta baba už neche dat úkoly zkus jít do tý budovy za tebou (guild hall myslím) a tam bys měl dostat úkol (nevím jak to přesně je, už sem dlouho nehrál) 3. nový věci se ti budou otevírat samy když splníš nějakou misi nebo když porazíš Bossa na konci kapitoly 4. V podstatě tam jde o to že se nějak ?ztratili? (teď nevím) kouzelnej kamen a každej boss má jeden kousek ( celkem jich je 7) a ty postupně budeš dostávat, až jich budeš mít všech 7 objeví se ti video, jak to bylo. 5. nevím 6. Ne nejsou Doufám že sem sti aspoň trochu poradil... Něco nemusí být pravda, kdyžtak mě opravte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Jo hodně poradil,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Jsem v 3 Questu mám zabít Agniho,jenže to nejde. nějaký rady na něj? Vždy použíju jeden "Sacrifice CHarm" a 10 Potionů na Skeletona,vždy když ho zabiju je tam znova,a pak když to neodhadnu tak mě agny přejede,já se nemůžu zvednout a je po mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Agniho sem měl dycky rád :D zabil sem ho snad 150x :D:D zkoušel sem za jak dlouho ho zabiju s SnS a rekord mám 0:41 :D... Musíš si vyčekovat kam jít. Já sem dycky na začátku běžel k okraju na jedno místo kam on přesně přistane když se točí, pak sem do něho párkrát řízl a bylo po něm... Musíš si na něj najít správnou techniku, zkus youtube napiš tam třeba Agni guide a sleduj kam ten borec chodí. Je to o technice. Ale přiznám se že poprví sem z něho byl taky dost na nervy, dal sem ho až myslím na 3. pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 A co ten Skeleton? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Agni je nejvic easy Boss to v prve rade cili se priprav na mnohem vetsi (lepsi) bitky. A na skeletona je taky taktika proste rezat do nej (idealne obejit zezadu) a jak se bude nabijet tak obejit dozadu a pouzit trojuhelnik (myslim ze tim se delaji ty specialni pohyby). To vsecko si musis vychytat ale casem to pujde samo neboj ;). Sam sem tuhle hru hral ale tedka sem nemel cas cili zase zacnu Edit: doporucuju precist celej tenhle topic myslim ze sme tam napsali i naky dobry rady co by se ti mohly hodit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Zacal sem hrat pred chvily a ten agni je easy:cheesygrin:dal sem ho na treti pokus :psp: mam otazku nevite kde sezenu fire rune ?? chci si udelat ultimate z agniho :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 takze kdyby me 2x skeleton nezabyl mozna agniho dam,delal jsem na nem 10 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Vnarek: az pozdeji ji muzes vycraftit FxR: tak se na ne vykasli a soustred se na agniho. A udelej si orb Eye of God at to mas lehci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 musim zabit skeletona abych na nej mohl. a jak ten eye of god Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ja sem skeletony vubec zabijet nemusel,pouzil sem searchade juice a rovnou jsem sel na agniho :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 jo? zkusim,a ten dzus na zacatku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Jakej DZUS ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 takze pomoci toho serchade juice ho nasel,urval mu ohnivou ruku a pak zase blikal vykricnik a oko a uz sem nemel potiony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 cece ja fakt nevim co s nim delas :D vzdyt staci v prvni fazi stat u okraje a kdyz jezdi po zemi uhnout ke stredu a potom ho zase rubat.Kdyz se chysta na utok tak guard a potom kdyz jezdi ze strany na stranu tak uhejbat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 jo ja ho jebu ze zadu,nevis kde sehnat eye of god? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 no nejsem si jistej jestli ho muzes vycraftit hnedka od zacatku ale myslim ze ten borec vpravo to crafti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.