Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lord of Arcana (Pokec)

dan-dan-dan

Recommended Posts

• Odpovědi 140
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...

Takže

Mám Sword H2,je dobrej?

Udělal jsem Quest 2,kde mám vzít 3. ?

Kde vzít věci abych mohl mít lepší zbraně,brnění apod.?

O čem v LoA jde?

Ta baba vlevo v krámku dělá co a ta drůhá v pravo co?

Jsou nějaký speciáální komba?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Záleži s čím se ti bude nejlíp bojovat.. Já sem třeba jel SnS (meč a štít). Vyzkoušej víc zbraní a uvidíš co ti sedne.

2.jestli ti ta baba už neche dat úkoly zkus jít do tý budovy za tebou (guild hall myslím) a tam bys měl dostat úkol (nevím jak to přesně je, už sem dlouho nehrál)

3. nový věci se ti budou otevírat samy když splníš nějakou misi nebo když porazíš Bossa na konci kapitoly

4. V podstatě tam jde o to že se nějak ?ztratili? (teď nevím) kouzelnej kamen a každej boss má jeden kousek ( celkem jich je 7) a ty postupně budeš dostávat, až jich budeš mít všech 7 objeví se ti video, jak to bylo.

5. nevím

6. Ne nejsou

Doufám že sem sti aspoň trochu poradil... Něco nemusí být pravda, kdyžtak mě opravte. Díky

Odkaz ke komentáři

Jsem v 3 Questu mám zabít Agniho,jenže to nejde.

nějaký rady na něj?

Vždy použíju jeden "Sacrifice CHarm" a 10 Potionů na Skeletona,vždy když ho zabiju je tam znova,a pak když to neodhadnu tak mě agny přejede,já se nemůžu zvednout a je po mě

Odkaz ke komentáři

Agniho sem měl dycky rád :D zabil sem ho snad 150x :D:D zkoušel sem za jak dlouho ho zabiju s SnS a rekord mám 0:41 :D... Musíš si vyčekovat kam jít. Já sem dycky na začátku běžel k okraju na jedno místo kam on přesně přistane když se točí, pak sem do něho párkrát řízl a bylo po něm... Musíš si na něj najít správnou techniku, zkus youtube napiš tam třeba Agni guide a sleduj kam ten borec chodí. Je to o technice. Ale přiznám se že poprví sem z něho byl taky dost na nervy, dal sem ho až myslím na 3. pokus

Odkaz ke komentáři

Agni je nejvic easy Boss to v prve rade cili se priprav na mnohem vetsi (lepsi) bitky. A na skeletona je taky taktika proste rezat do nej (idealne obejit zezadu) a jak se bude nabijet tak obejit dozadu a pouzit trojuhelnik (myslim ze tim se delaji ty specialni pohyby). To vsecko si musis vychytat ale casem to pujde samo neboj ;). Sam sem tuhle hru hral ale tedka sem nemel cas cili zase zacnu

Edit: doporucuju precist celej tenhle topic myslim ze sme tam napsali i naky dobry rady co by se ti mohly hodit ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu