Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dragon Age 2 problém

Susperian

Recommended Posts

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak dohrano....mage / force mage....nektere cleny party jsem vubec nepotkal ikdyz jsem delal kazdy vedlejsi quest, divne....Asi to pojedu znovu a pridam se na druhou stranu sporu, libi se mi, ze i vedlejsi quest meni lehce pribeh v budoucnu...

To BlackWolf: Ty draci schopnosti nedostanes nikdy, Flemeth to rika jen obrazne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám velký problém, nemohl by mi někdo kdo DA 2 hrál poradit?

Jeden z úkolů v Kirkwallu než začne expedice se jmenuje "Wayward son" a jde o nalezení syna jedné elfky, ve kterém se probudili magické schopnosti. Jde o to, že mi týpek jmenem Samson řekl, že bych měl hledat v docích člověka jmenem Reiner, který o tom ví více. Šel jsem do doků na určené místo, tam mě přepadli, všechny jsem zabil, celou oblast jsem prolezl, ale dveře, kde by měl ten Reiner být, jsou zamčené a nedají se odemknout Roguem, je k nim potřeba klíč. Ten nikde není, když jsem vyšel ven a šel tam znovu, najednou byla na zemi mrtvola k obrání, jenže nejde obrat. Předpokládám, že klíč měl mít u sebe někdo z těch, které jsem zabil. A konkrétně asi ta mrtvola, která nejde obrat.

S tímhle questem nešlo nic dělat, tak jsem hrál dále, a v Hightownu tuším jsem objevil templáře, který o tom questu a klukovi něco věděl, a nasměroval mě k tomu Samsonovi (o kterém jsem psal výše), takže v deníku se mi změnil popis ukolu a z doků mě to navedlo zpátky k samsonovi (se kterým už jsem dříve mluvil, když mě k tomu popis questu navedl) Takže když k němu ted přijdu znova, nejde už rozhovor znovu rozjet, i když na něj ukazuje ukazatel questu, jen mi řekne, at spěchám, protože reiner není zrovna trpělivý.

Problém je, že jsem myslel, že je ten ukol vedlejší a když ho nesplníl nic se nestane. Jenže já splnil vše ostatní, našetřil 50 zlatých na tu expedici, jenže ted na ni nemužu vyrazit, protože mě hra nepustí, jelikož jsem nesplnil ukol s tím klukem. Neví někdo co s tím? Pravděpodobně mám po hře kvůli nějakému bugu a nepůjde to vyřešit. Ale znova to hrát nebudu, na to bych už ted neměl nervy hrát vše znovu.

Odkaz ke komentáři

já se asi po**** už sem DA2 stahoval ze 3 torrentu (xbox-sky, a nějáky další dva) a pokaždý mi to vypsalo tu stejnou chybu, ale nikde na netu sem nenašel že by to někomu dělalo :D .. Tak bud to můj winrar neumi rozbalovat a nebo nevim :D .. Vy to všichni hrajete od DAMNATION ??

chybova hláška :

! D:\Torrent\Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION\dmn-dra2.rar: Packed data CRC failed in dmn-dra2.iso. The volume is corrupt

! D:\Torrent\Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION\dmn-dra2.r00: Packed data CRC failed in dmn-dra2.iso. The volume is corrupt

! D:\Torrent\Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION\dmn-dra2.r01: Packed data CRC failed in dmn-dra2.iso. The volume is corrupt

Odkaz ke komentáři

já se asi po**** už sem DA2 stahoval ze 3 torrentu (xbox-sky, a nějáky další dva) a pokaždý mi to vypsalo tu stejnou chybu, ale nikde na netu sem nenašel že by to někomu dělalo :D .. Tak bud to můj winrar neumi rozbalovat a nebo nevim :D .. Vy to všichni hrajete od DAMNATION ??

chybova hláška :

! D:\Torrent\Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION\dmn-dra2.rar: Packed data CRC failed in dmn-dra2.iso. The volume is corrupt

! D:\Torrent\Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION\dmn-dra2.r00: Packed data CRC failed in dmn-dra2.iso. The volume is corrupt

! D:\Torrent\Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION\dmn-dra2.r01: Packed data CRC failed in dmn-dra2.iso. The volume is corrupt

damnation repack a bez problemu

Ja to sice dohral, ale nezjistil jsem, jak vylepsit spolecnikum armor, nema nekdo tucha? (je za to achievement)

nasel jsem nekolikrat v truhlach vylepseni. Na prvni dohrani jsem ale nasel nejvic 3 upgrade. Tedka jsem to rozjel znova na druhou nejtezsi obtiznost a prochazim kazdou truhlu atd... tak jsem zvedav kolik toho najdu. Nektere truhly clovek neotevre, ze nema aktualni schopnost lockpicku, takze pocitam, ze to bude v nich a bude treba se pak vracet...

Odkaz ke komentáři

Neví někdo kde sehnat Varterrals pro bylinkáře? Je to druhý úkol od něj, konkrétně "Herbalist's task". Má to být součást nějakého elfího zařízení a má to být v Sundermountu, jenže jsem to tam prohledal X krát komplet celé a nikde nic, ptal jsem se všech NPC, nikdo nic. Neví to někdo?

Odkaz ke komentáři

Další zákys - jsem už asi blízko konce hry, mám splněny všechny questy kromě jednoho hlavního, měl jsem na výběr buď jít řešit nepokoje s Qunari v docích, nebo jít nejdříve pomoci Isabele najít ten její artefakt. Rozhodl jsem se nejdříve pomoct isabele, měl jsme jít do Lowtownu a quest mě navedl na chlápka jménem Samson - pokecal jsem s ním, ale nic důležítého jsem se nedozvěděl a po rozhovoru quest pořád ukazuje na něj, jenže znovu už s ním mluvit nejde. Nic jiného nejde dělat, netuším jak dále, neví někdo?

Odkaz ke komentáři

Tak na gamestiscali už je recenze. Redaktor dohrál hru na 80 procent a trvalo mu to kolem 40 ti hodin. To snad ani není možné. Hra je jen na jedno DVD tak se celkem divím. Asi je to tím, že se hra odehrává většinou jen ve městě, nebo se mýlím? Má už to někdo dohrané a může sdělit jaká je zhruba délka?

Odkaz ke komentáři

dundee64 : a potom co su to za schopnosti na tom traileri na tom dragon age 2 destiny ? tie kuzla s cim mu roztrhne ruky a dostanes vobec taky armor a taky mec ako je na tom traileri ?

To brneni se jmenuje Armor of the Champion a muzes ho posbirat na konci hry. A o tech kouzlech, dohral jsem to za maga, ale skubani jsem nemel (leda tak v "tutorialu")

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu