Umberto Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 mám otázku, potřebuju udělal ajch , že mám dát někomu dárek, ale nevím jak to mám udělaqt a hlavně kde ten dárek vzít. díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 UMBERTO- mne to udelali sami v kampani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 a jak sami??? já už jsem na desáté urovni a pořád nic:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 aha tak to az dil ale bude to asi kolem 14 urovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 má někdo z vám hotovej ajch DARRKNESS FALLS - měla by se jen ppnout mapa RT ze dne na noc, ale něják to nechce vyskočit ten ajch:-( nevím proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 nechapu jak tahle hra muze mit takovej uspech.Stale je to o tom samem,jdes tam zas zpatky.Jakysiho epickeho dila jsem si opravdu nevsimnul.Reknete mi nekdo v cem spociva kouzlo dragons age,mam 10 hodin za sebou a total boring. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 já mam 1.6...nejdou ty hry co nešli na lt(pred osetrenim)cod a reach... na live sem denně hraju totíž ultiamte team ve fife :) a flagly jsme uz dlouho...ted zalezi kdy a jestli prijde nekdy neco jako vlna banu Ahoj,omlouvám se že trošku odbočuju,ale zaujalo mě jak jsi psal,že jsi flagnutej...chci zkusit jit na live,ale jsem taky flagnutej,a nechci dostat BAN....Aby ti zabanovali konzoli (i kdyz jsi flagnutej) musi bejt banova vlna?diky za odpoved,a sory ze odbočuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Zdravíčko pánové, chci se jen zeptat proč vlastně chci jít na tu výpravu na hluboké cesty? Zatím jsem vše pochopil akorat to mi uniká. Vím, že tam je zlo, ale nevím proč tam chci jít? Kvůli dobrodružství, nebo mám konkrétní důvod? Nějak jsem to z rozhovorů nepochytil. Díky moc. Pokud to, ale odhaluje vyvrchilení hry tak to radši nechci vedět .-) Stačí jen povrchně říci proč tam vlstně jdu díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.