filipeti01 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Stahl jsem si Psp Grader 8, a nevím c stím jsem zatím lajk. A moc tomu nerozumím mám PSP 2004 Slim a 5.00 33 nejspíš hraju hry ISO/CSO a nejde my třeba Fight Knight Round 3 (BOX) nevím proč....a vyděl jsem i na netu že hrajou lidi.Třeba call of duty Moderna 2 na Psp to jako nechapu..MAZEC....:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 To není mazec , ale fake :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipeti01 Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 a nevíš kde bych to mohl stáhnout,protože všude je že Práva autorska to zastavyla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 5, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Ehm, jak už DarkTemplar řekl, je to fake=podvod, prostě je to třeba video puštěný na PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipeti01 Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Kámo já se ptám co to je!!! A ty napíšeš kde to mužeš stáhnout. Jooo vím a mám to na kompu,tak dej vědět k čemu to...A já tí pošlu odkaz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 co to tu meles sam si napsal jestli nevi kde to mas stahnou tak se nejdriv koukni pak neco mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 8, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Kámo já se ptám co to je!!! A ty napíšeš kde to mužeš stáhnout. Jooo vím a mám to na kompu,tak dej vědět k čemu to...A já tí pošlu odkaz.. Tak v tom případě příště líp specifikuj otázku, DarkTemplar řekl, že je to fake a ty ses zeptal, jestli neví, kde to stáhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipeti01 Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Panové já se ptám k čemu je Grader 8,to jsem stáhl a Modern to je FAKE!!! To už vím,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 stačili mi 2 minuty a vím na co to je, zkus příště hledat P.S.: je to na vytvoření mms pro psp PSP developers RainMotorsports & Klutsch have released PSP Grader v008. This is Windows applicaation that creates magic memory sticks to use in conjunction with a Pandora battery. z pspslimhacks.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.