Kamel Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 máte někdo zkušenosti s vga kabelem pro ps3? jak funguje? jestli funguje dobře? budu kupovat ps a než abych zapojil k tv chci hodit stejně jako xboxi na vga monitor, děkuji za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruspe Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Pokud se nemýlím tak na to budeš potřebovat převodník, který bude stát okolo 2 tisíc. Z PS3 jde digitální signál, takže potřebuješ HDMI a nebo DVI ... ideálně HDMI a nebo HDMNI a nakonci DVI do monitoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MWorm74 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Existuje kabel pro VGA, který je pro PS3 a WII, např. http://www.playcentrum.cz/vga-hd-cable-wii-ps3-738601.htm Bohužel, nevím jak funguje, kdyby měl někdo zkušenost, tak ji také uvítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 četl jsem ,že funguje bez problému, na aukru se dá sehnat celkem levně , tak do něj nejspíš pujdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Mám ho a jede v pohodě nijak si nestěžuju mám Asus VW191S a je to fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.