fatalis Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Gothic 4 měl taky 9/10 a jaká sra-ka z toho vznikla by jeden brečel že by jeden brečel tak to si zabil ale je to tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 tjn ten gameplay vypada jak z BF Modern Combat 2..proste game-shit, ale jediny co nechapu proc Berbi potrebuje hru v CZ? xDJedine tu hru zahraju jenom kvuli G-Bodum nepotrebuju ju ji v cz verzi..!:) klidne i anglicka. Ptal jsem se jen kdy bude cz verze po oficialnim vydani na trhu a to kvuli kolegovi v praci,kterej moc neumi anglicky,tak abych mu to stahnul,kdyz jsem videl jak se drbou s dabingem.. Myslim ze ta hra bude podprumerna,ale uvidime,treba prekvapi:)..a tesim se hlavne na Crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 nepotrebuju ju ji v cz verzi..!:) klidne i anglicka. Ptal jsem se jen kdy bude cz verze po oficialnim vydani na trhu a to kvuli kolegovi v praci,kterej moc neumi anglicky,tak abych mu to stahnul,kdyz jsem videl jak se drbou s dabingem.. Myslim ze ta hra bude podprumerna,ale uvidime,treba prekvapi:)..a tesim se hlavne na Crysis 2 Dabing? Jestli uz nahodou bude cz lokalizace tak titulky, neumim si predstavit ze delaj dabing na tuhle hrua uz vubec ne na xbox....a tam zrovna anglictina moc tezka nebude, vsak to znas.... "fire in the hole"..."hold fire"...."die you fucking commie" a takovyty klasiky na ktery nemusis mit doktora z anglictiny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 novinka o MP multiplayeru plus někaké zajimavé info http://www.zing.cz/novinky/3424/co-budou-umet-servery-pro-homefront Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Zadny HC mod, protze by to narusovalo soutezniho ducha? WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Už vyšel release Homefront XBOX360-DAMNATION je to bez AP 2.5 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ticha voda ,brehy mele.Treba to bude dobra hra,silne politicka.Vykosit korejsky komance z usa(mozna opravdu blizka budoucnost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 sem zvědav na recenze a vaše reakce jestli je to dobrá hra :) čekám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 sem zvědav na recenze a vaše reakce jestli je to dobrá hra :) čekám ;) Hra je to moc dobrá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 zkoušel to už někdo?nechce to nějakej update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Taky jsem na to zvedavej..zatim nejvetsi valecnej propadak byl Medal..tak snad to nebude podobny:) nebo horsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No, jsem si takřka jist že taková kravina jako MoH 2010 to nebude, já se na tuhle gamesu hodně těšim a už i podle gameplayu a traileru to vypadá o hodně líp jak MoH, tahle gamesa mi připomína CoDéčko, každopádně jsem zvědavej jakej bude Multiplayer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No hele Medal byl slusnej,ale az v momente kdy se zacalo hrat ve dne (po tom vysadku vrtulníku)a kdyby ta hra byla cela takovahle tak to dle me trha prodeje...ale ty mise v noci nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 To co píšeš nemá smysl tady nejde o příběh a podobné věci :) Každej na tohle má svůj názor tak s toho tady nedělejme diskuzy o MoHu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 jj chce to update nový DB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 To co píšeš nemá smysl tady nejde o příběh a podobné věci :) Každej na tohle má svůj názor tak s toho tady nedělejme diskuzy o MoHu :) Ty musis mit vzdy posledni slovo, co? Vzdy prijdes s nejakym OT a kdyz se ti to nekdo snazi vymluvit, tak hned rikas at to neresi :D MoH byl dobrej (prumernej ale fajn, obvzlast mp). Homefront je prima konkurence pro CoD a je k nemu dost casto prirovnavan, jsem na to zvedavej, na xbox to kupovat nebudu, to mam vycihle jine a lepsi hry, ale mozna zkusim na pc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Poslední slovo mít nemusim, co se týče MoHu je to jen můj názor a ten mi nikdo brát nemůže, rovnou bych tě i poprosil aby jsi se na mě nelepil vždy když do nějakýho topicu něco napíšu tak hned lezeš do toho topicu a něco napíšeš, už je to docela otravný, jsi na mě nějak osobně zaměřenej nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Muzu snad za to ze vsude pises? Ja jen projizdim nove prispevky a zapojuju se do diskuze....Jen jsem projevil svuj nazor a ten mi nikdo vzit nemuze...MoH není kravina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Jo ja ti to nezapíram že MoH neni kravina, můj názor je že to je totální kravina ale tvůj ti neberu, a nesouhlasim s tím co si napsal, ano zapojuješ se do diskuze ale vždy když něco napíšu já tak ty hned odepíšeš na to co jsem napsal a nesnaž se mi rozmluvit že to neni pravda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ty me asi nechapes. Je tady takova zalozka, co je noveho....kdyz na ni kliknes, tak uvidis nove prispevky a jak se tak kouknu kdo co pises, kdyz porad nekam pises tak se nediv....krom toho me opravdu stve ze projevis svuj nazor, ale jakmile nekdo projevi svuj tak hned pises at tady nepise OT, tomu se rika pokrytectvi a to opravdu moc nemusim... a neboj opravdu nemam potrebu se navazet do trinactiletejch kluku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 no aby jsme se vratili k tematu : můj názor - grafika zklamání (po lehkém zvýšení gamma se mi zda lepší),pomalejší tempo nez u MOH i COD,skvělé zvuky (zbraně atd- bohužel však neni v 5.1).Tahle hra úspěšně "vykrádá" všechny FPS které jste kdy hráli-jinak 1 rána 1 mrtvej-to je příjemný.Celkovy dojem zatim hodně v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 no aby jsme se vratili k tematu : můj názor - grafika zklamání (po lehkém zvýšení gamma se mi zda lepší),pomalejší tempo nez u MOH i COD,skvělé zvuky (zbraně atd- bohužel však neni v 5.1).Tahle hra úspěšně "vykrádá" všechny FPS které jste kdy hráli-jinak 1 rána 1 mrtvej-to je příjemný.Celkovy dojem zatim hodně v poho... To je prave ten problem hry....me osobne nicim nezaujala, prijde mi jen jako tuctova fps, vykradacka CoD a zajimava je max. tematem a to ne natolik abych si ji poridil... 1 rana 1 mrtvej funguje na jakou obtiznost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Na střední-jinak ted jsem strelil typka co vylejzal z okna do nohy - jedna kulka a kaput....no nevim nevim,tezko soudit hraju to chvilku :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No na druhou stranu atmosfera je pekna,v intru kdyz jsem videl plout atomovou ponorku pod golden gate tak mi lezla husina po zadech (ale ja tam ztravil hodne casu) a ted branim barak a furt tam rve nejakej kojenec,kdyz si predstavis ze by se to stalo -treba tady tak mazec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No na druhou stranu atmosfera je pekna,v intru kdyz jsem videl plout atomovou ponorku pod golden gate tak mi lezla husina po zadech (ale ja tam ztravil hodne casu) a ted branim barak a furt tam rve nejakej kojenec,kdyz si predstavis ze by se to stalo -treba tady tak mazec.. To uvodni intro jsem videla a musim ho taky pochvalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.