masi113 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 pude mi ta hra když nemam ten nejnovější firmware? a dash mam nejnovější? pls poraďte nechci to stahovat jen tak. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 ja myslim ze jo,nema to ap 2,5 tak by nemel bejt problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masi113 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 ale zase to má ten wave 11th Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 ale zase to má ten wave 11th Wave 11 právě řeší to , že si musíš dát DB 12625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masi113 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 a nic jinýho? takže když ho mam tak normálně můžu hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 a nic jinýho? takže když ho mam tak normálně můžu hrát? jo ale tenhe dash dava zpetne ochranu do COD BO,Halo reach a MW2 ,ochranu AP 2.5.,staci mi t ale novej flash a znovu to projet abx... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masi113 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 jo tyhle hry mi nejdou už dlouho. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Slusna hra.7-8/10,sice mi prijdou nekdy nepratele trosku mimo.Grafika podobna metro 2044 .Homefront ma paradni filmovy filmecky :) ,konecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Mise kde musite vysadit z vrtulniku vojaky na jedouci kamiony a pak je vrtulnikem chranit,fakt paradicka a pak dobyvani Golden Gate...super..no koment... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Musím říct, že mě se grafika líbí. Je jiná než ty barevné unreal hry typu Bulletstorm, nebo Enslaved. To už mě trošku nebavílo. Mě osobně připomíná source engin Half Life. Co se týče hratelnostni tak třeba mě asi žádná hra nenadchla dokud jsem ji nehrál alespon 2 hodiny. Potom teprve přicházelo její kouzlo. Jsou nějaké výjimky jako třeba Mass Effect, ale jinak to tak mám vždycky. A to samé platí o Homefrontu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Golden gate- konec hry docela zklamání,za 2 roky bude doba hrani singlu na 2 hod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Golden gate- konec hry docela zklamání,za 2 roky bude doba hrani singlu na 2 hod... Za kolik si to dal....kolovali zvesti o peti hodinach, ktere autori vyvratili tim, ze normalni hrac to bud mit tak za dvojnasobek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 no ja to hral na normal 6 hod.a to jsem vecerel,kouril.atd.atd...ze jsem sprostej ale uz me to fakt SERE!!! Střílečky se uz dělaj jenom proto aby se tam pitomci nahaněli v multaku a tim to koncí...Velkou radost strída velky zklamani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tak pro mě zbejva se tesit uz jen na Crysis a hl.Deus EX:Human revolution,ale toho odlozili takze bída.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 6 hodin? Kam ty hry směřujou, sice nejsem nějak fanda děje a SP kampaní ale většinou trvalo dohrát hru opravdu dlouho, viz. legenda jako Mafie, Vietcong a nebo hra z 2006 nebo 2007 Stalker..... No ale je pravda že homefront a další fps by měli být hlavně o Multiplayeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 6 hodin? Kam ty hry směřujou, sice nejsem nějak fanda děje a SP kampaní ale většinou trvalo dohrát hru opravdu dlouho, viz. legenda jako Mafie, Vietcong a nebo hra z 2006 nebo 2007 Stalker..... No ale je pravda že homefront a další fps by měli být hlavně o Multiplayeru... No to si prave nemyslim,Homefront a hry podobné by měli byt hl.o kampani a příběhu,..Za chvilku se bude vzpominat -jo tenkrat hele tam byli normalne mezi misema filmečky,...A děj....timhle tempem si za par let koupis hru,kde nebudou uvodní titulky intro nic jen text (pouziju jako priklad homefront) -a text bude Korejci napadli ameriku vyber si 1 z 8 map a zabij koho můzes...konec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No to si prave nemyslim,Homefront a hry podobné by měli byt hl.o kampani a příběhu,..Za chvilku se bude vzpominat -jo tenkrat hele tam byli normalne mezi misema filmečky,...A děj....timhle tempem si za par let koupis hru,kde nebudou uvodní titulky intro nic jen text (pouziju jako priklad homefront) -a text bude Korejci napadli ameriku vyber si 1 z 8 map a zabij koho můzes...konec!!! TAk s tím naprosto souhlas,šest hodin a podobně?To je mazec a ještě za takový prachy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tak to jestli je to takto krátké, tak to se té hře zdaleka vyhnu. Možná až bude hra o hodně zlevněna, tak si jí pořídim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 http://www.eurogamer.cz/articles/proc-je-homefront-tak-kratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tak pro mě zbejva se tesit uz jen na Crysis a hl.Deus EX:Human revolution,ale toho odlozili takze bída.. Alespon to Deus Ex bude poradne dlouhe... 6 hodin? Kam ty hry směřujou, sice nejsem nějak fanda děje a SP kampaní ale většinou trvalo dohrát hru opravdu dlouho, viz. legenda jako Mafie, Vietcong a nebo hra z 2006 nebo 2007 Stalker..... No ale je pravda že homefront a další fps by měli být hlavně o Multiplayeru... Dneska uz jsou hry proste jinde....vetsina FPs typu CoD (coz je i homefront) jsou vice mene rychlokvasky s kratkym singlem a "nadstavbou" v podobe multaku... tak to proste je... Myslim ze muzem byt radi za to co mame a ze nejsou vsichni takovy lemry a nezkracujou to jeste vic....ta kratkost je hodne dana samotnou hratelnosti, kde je to proste strelnici...pic pic sem pic pic tam....to drive nebyvalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No nejsem si jistej,ale mam takovej pocit.že za tuhle situaci muze hl.COD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Vlastne muze, protoze zavedl "novy" typ strilecek, kdy je vse na efekt moc se nepremysli a jen se bezhlave drzi palec na spousti....a takovy homefront je prvotridni kopii CoD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Vlastne muze, protoze zavedl "novy" typ strilecek, kdy je vse na efekt moc se nepremysli a jen se bezhlave drzi palec na spousti....a takovy homefront je prvotridni kopii CoD... jo i ne,ta hra hodne kopiruje,ale celkovy vyzneni je jiny,..ja nevim tezko to popsat,zrovna kdyz jsem si rikal jak je to super tak finish.. :-( co u cod nesnasim ze jak se netlacis dopredu tak ti tam skacou porad nepratele,aspon tady to neni...jinak s tebou souhlasim..max.co muzes dneska ve strilecce udelat je ze nekam dojdes a pripevnis c4 na nejaky delo... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 V tomhle smeru slo vyrazne jinym smerem treba crysis, kde jsi mel spoustu prostoru na taktizovani v otevrene dzungli...buh vi jak to ale dopadne s dvojkou....jestli taky nechytila vir COD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 jo tak to netusim,pac ja crysis nehral,ale celkovou predstavu mam....nechytla viru - hezky napsano,bohuýel pravdivě napsano...uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.