Kamel Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 jě nějaký funkční kabel či redukce na lcd monitor s d-sub konektorem? teď lituji ,že sem si nekoupil aspoň s dvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 drahým převodníkem z digitalního na analogovy signál to lze ale je to finančne náročné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 na aukru jsem našel kabel vyvedení z ps3 do vga monitoru, asi nejsi informovaný o funkčnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Mám tehle kabel http://www.playcentrum.cz/vga-hd-cable-wii-ps3-738601.htm a hraju na monitoru co má VGA ( ASUS WV191s ) a není žádnej problém... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Výborně přesně tohle jsem potřeboval slyšet :-) díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Mám tehle kabel http://www.playcentrum.cz/vga-hd-cable-wii-ps3-738601.htm a hraju na monitoru co má VGA ( ASUS WV191s ) a není žádnej problém... ;) Jak si vyřešil zvuk ? je možný dotoho připojit ještě av kabel, a přes ty dva cinche červenej a bílej napojit do zesilovače přes aux šlo by to ? měl sem takle zapojený xko vga kabelem , ale na něm byli už přidělaný ty dva cinche . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 na tom kabelu sou taky cinche, najdi si ten kabel na aukru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Jak si vyřešil zvuk ? je možný dotoho připojit ještě av kabel, a přes ty dva cinche červenej a bílej napojit do zesilovače přes aux šlo by to ? měl sem takle zapojený xko vga kabelem , ale na něm byli už přidělaný ty dva cinche . Normálně jsem si sehnal kabel co měl na jednom konci cinche a na druhým 3,5mm Jack na repro. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kamel
jě nějaký funkční kabel či redukce na lcd monitor s d-sub konektorem? teď lituji ,že sem si nekoupil aspoň s dvi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.