Kamel Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 jě nějaký funkční kabel či redukce na lcd monitor s d-sub konektorem? teď lituji ,že sem si nekoupil aspoň s dvi... Citovat
0 sinistracz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 drahým převodníkem z digitalního na analogovy signál to lze ale je to finančne náročné Citovat
0 Kamel Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 na aukru jsem našel kabel vyvedení z ps3 do vga monitoru, asi nejsi informovaný o funkčnosti? Citovat
0 pigi96 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Mám tehle kabel http://www.playcentrum.cz/vga-hd-cable-wii-ps3-738601.htm a hraju na monitoru co má VGA ( ASUS WV191s ) a není žádnej problém... ;) Citovat
0 Kamel Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Výborně přesně tohle jsem potřeboval slyšet :-) díky :-) Citovat
0 Royce Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2011 Mám tehle kabel http://www.playcentrum.cz/vga-hd-cable-wii-ps3-738601.htm a hraju na monitoru co má VGA ( ASUS WV191s ) a není žádnej problém... ;) Jak si vyřešil zvuk ? je možný dotoho připojit ještě av kabel, a přes ty dva cinche červenej a bílej napojit do zesilovače přes aux šlo by to ? měl sem takle zapojený xko vga kabelem , ale na něm byli už přidělaný ty dva cinche . Citovat
0 Kamel Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2011 na tom kabelu sou taky cinche, najdi si ten kabel na aukru... Citovat
0 pigi96 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2011 Jak si vyřešil zvuk ? je možný dotoho připojit ještě av kabel, a přes ty dva cinche červenej a bílej napojit do zesilovače přes aux šlo by to ? měl sem takle zapojený xko vga kabelem , ale na něm byli už přidělaný ty dva cinche . Normálně jsem si sehnal kabel co měl na jednom konci cinche a na druhým 3,5mm Jack na repro. ;) Citovat
Otázka
Kamel
jě nějaký funkční kabel či redukce na lcd monitor s d-sub konektorem? teď lituji ,že sem si nekoupil aspoň s dvi...
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.