witaHavr Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Sony BAN za CFW a JB! Vedení Sony se rozhodlo tvrdě zakročit proti pirátům, kteří by chtěli zneužít nedávného prolomení PS3. Podle amerického i evropského PS Blogu se tak všichni nepoctiví hráči mohou těšit na permanentní ban z Playstation Network, který jim zůstane i kdyby následně veškerý nelegální či neautorizovaný software smazali. Jediným způsobem jak se tomu vyhnout je podle Sony zbavení se všeho pochybného dřív, než na přítomnost zakázaného softu na vaší konzoli upozorní některý z techniků. "Identifikací konzolí porušujících nastavená pravidla a jejich odstřihnutím od PSN jen chráníme náš byznys a zajišťujeme pro ostatní férové podmínky," dočteme se v tiskové zprávě. To znamená: Kdo plouživá CFW a JB a je připojen k internetu dostane BAN na PSn profil,,projevuje se ve formě erroru 800XXX XXX XXX Nebo ve formě zablokováni v PS3 flesh paměti že si PS3 vubec nepřipojíte k internetu,, a hry bez UPdate vám nepojedou! !!!i na BD discích!!! BAN z vašeho profilu nebo z PS3 flesh paměti nepujde nijak odstranit než jen ze strany SONY Jak se okamžitě vyvarovat BANU? Okamžitě odstranit JB nebo CFW a smazat všechny nelegalní hry a SW Postupy od sony: 1: e-mail varovaní 2: BAN PSn ID 3: Zapsaný BAN v PS3 flesh paměti Z PS3 hack novinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 muzu se zeptat jak je stara tato "novinka"? par dni sleduji "par" stranek zabivajicich se prave hack sceny ps3 a tato zprava zatim jako novinka nikde neni k nalezeni... ;) btw protirecis si... "...nepoctiví hráči mohou těšit na permanentní ban z Playstation Network, který jim zůstane i kdyby následně veškerý nelegální či neautorizovaný software smazali" "Jak se okamžitě vyvarovat BANU? Okamžitě odstranit JB nebo CFW a smazat všechny nelegalní hry a SW" /zatim jediny takovy "antiban" je ps3 -> internet connection -> disabled... / neber to jako urazku ci jako kdybych si chtel rypnout... jen chci predejit flame ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 neprotireci pokud dostanes ban uz se ho nezbavis i kdyz odstranis vse co je nelegal ale pokud ban nechces dostat tak musis odstranit nelegal veci a banan nebude. takhle to chapu ja. A i kdyz se mi napad s banem flashe libi prijde mi to porad stejna nefunkcni pisnicka protoze kdo je offline jede hry vesele dal...kdo se pripoji je sam proti sobe :-) nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Tak jsem kabel zas radsi vytahl a nebudu davat ani online ,jestli tohle hrozi ,jinak jsem updatoval manualne pres pkg novej update Killzone 3 a jede to bez DVD v pohode a dokonce jsem zkusil i net ( seznam.cz ) Vse nabehlo ... pro jistotu jsem to stejne odpojil.,ale lidi stejne i kdyz Sony da BAN do Flashe stejne to kluci odstranej ,nebo si to jen myslim .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 sony uz je v ha*zlu venku je master key muzou udelat fw 9.81 a furt jim to bude prdajs platny... bany se zatim tykaji jen USA cetl jsem, ze jim EU nedala povoleni cokoliv s nama delat... tyka se to i geohotovi stranky i youtube tykajici se CFW... viz zde na foru prispevek Sony dostala přístup k IP adresám návštěvníků GeoHotovi sítě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 bany se zatim tykaji jen USA cetl jsem, ze jim EU nedala povoleni cokoliv s nama delat... Tak to určitě ne. Pokud se budou bany dávat (tenhle topic to nijak nedokazuje, také bych chtěl vidět zdroj) dostaneš ho, ať už jsi kdekoliv. MS také banuje po celém světě, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 zkusim ti nekde najit stranku kde jsem to cetl. Btw ten ban stop EU se tykal pouze do konce kauzy GeoHot vs. Sony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Zkrátka! Ban je uz venku! a tet se zacne banovat a CFW a JB ma poprdeli :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notImPortant Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 fuckPsn 0.6 s tím něco nadělá, nebo ne? > http://psgroove.com/content.php?849-Official-fuckPsn-0.6-with-Consoleid-Hiding-Released Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 haha.... Takže... CFW sem měl jen chviličku.. ani hru jsem si na tom napustil.... hned smazal... a teď sem zapnul PS3 chci jít na PSN a najedou ta chyba 800.... xD takže už si asi Online nezahraju co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Ale jako přihlášenej tam sem... jen nemůžu do toho jejich Storu... vidím i lidi Online a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 psn je vyplý... teď do zítřka do rána myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 zdar lidi, může mi někdo poradit? právě jsem se chtěl přihlásit online a píše mi to hlásku o které tu píšete, ERROR 800 ... ... bla bla... ale problém je v tom, že jsem to neměl hacknutý ani žádný soft, prostě nic.... nic jsem s tím nedělal.... mám PS3 teprv asi měsíc.... takže to vůbec nechápu :( neví někdo kam se s mím problémem obrátit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Fakt?? seš si jistej? :D Jestli ej to pravda tak mám neskutečnou radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 uff už jsem se lekl měl jsem tam sice jen týden a ani jsem s tím nebyl na psn ale člověk nikdy neví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 No vidíš... já si stim ani nci nezahrál... :D Dal to tam a asi po 2 hodkách smazal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Lol, ste jak malý děti :D Hned se bojíte :D Pokud jste přešli ještě teď na OFW, tak vám Sony nic neudělá (podle svých vlastních slov). Ten error mi to ukázalo taky - zkoušel jsem Store a nešlo to. Ještě hoidnku předtím jsem hrál LBP2 online, a pak jen Laru Croft offline. Přátelé atd jdou, ale Store mi nejde. Online hraní jsem nezkoušel. Ale je to jasné - je to ofiko vypnutí serverů - nemusíte se bát, asi to jen zabezpečují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 pos*aní jak malý děti koukejte na novinky a podobně jinak můžete bejt po*raní každej den viz http://www.hrej.cz/novinky/2011/03/09/chysta-se-vypadek-playstation-network-24158/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Ano je to tak,,dnešní výpadek je aby se lip zabezpečilo PSN,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Hm, jenže o banech už tu miniálně jeden topic je, přesně i s prohlášením Sony.. a odstávka PSn je kvůli údržbě serverů a zítřejšímu FW 3.60. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts