Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 oficiální BAN!

witaHavr

Recommended Posts

Sony BAN za CFW a JB!

Vedení Sony se rozhodlo tvrdě zakročit proti pirátům, kteří by chtěli zneužít nedávného prolomení PS3.

Podle amerického i evropského PS Blogu se tak všichni nepoctiví hráči mohou těšit na permanentní ban z Playstation Network, který jim zůstane i kdyby následně veškerý nelegální či neautorizovaný software smazali.

Jediným způsobem jak se tomu vyhnout je podle Sony zbavení se všeho pochybného dřív, než na přítomnost zakázaného softu na vaší konzoli upozorní některý z techniků.

"Identifikací konzolí porušujících nastavená pravidla a jejich odstřihnutím od PSN jen chráníme náš byznys a zajišťujeme pro ostatní férové podmínky," dočteme se v tiskové zprávě.

To znamená:

Kdo plouživá CFW a JB a je připojen k internetu dostane BAN na PSn profil,,projevuje se ve formě erroru 800XXX XXX XXX

Nebo ve formě zablokováni v PS3 flesh paměti že si PS3 vubec nepřipojíte k internetu,, a hry bez UPdate vám nepojedou! !!!i na BD discích!!!

BAN z vašeho profilu nebo z PS3 flesh paměti nepujde nijak odstranit než jen ze strany SONY

Jak se okamžitě vyvarovat BANU? Okamžitě odstranit JB nebo CFW a smazat všechny nelegalní hry a SW

Postupy od sony:

1: e-mail varovaní

2: BAN PSn ID

3: Zapsaný BAN v PS3 flesh paměti

Z PS3 hack novinek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muzu se zeptat jak je stara tato "novinka"? par dni sleduji "par" stranek zabivajicich se prave hack sceny ps3 a tato zprava zatim jako novinka nikde neni k nalezeni... ;)

btw protirecis si...

"...nepoctiví hráči mohou těšit na permanentní ban z Playstation Network, který jim zůstane i kdyby následně veškerý nelegální či neautorizovaný software smazali"

"Jak se okamžitě vyvarovat BANU? Okamžitě odstranit JB nebo CFW a smazat všechny nelegalní hry a SW"

/zatim jediny takovy "antiban" je ps3 -> internet connection -> disabled... /

neber to jako urazku ci jako kdybych si chtel rypnout... jen chci predejit flame ;)

Odkaz ke komentáři

neprotireci pokud dostanes ban uz se ho nezbavis i kdyz odstranis vse co je nelegal ale pokud ban nechces dostat tak musis odstranit nelegal veci a banan nebude. takhle to chapu ja.

A i kdyz se mi napad s banem flashe libi prijde mi to porad stejna nefunkcni pisnicka protoze kdo je offline jede hry vesele dal...kdo se pripoji je sam proti sobe :-) nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem kabel zas radsi vytahl a nebudu davat ani online ,jestli tohle hrozi ,jinak jsem updatoval manualne pres pkg novej update Killzone 3 a jede to bez DVD v pohode a dokonce jsem zkusil i net ( seznam.cz ) Vse nabehlo ... pro jistotu jsem to stejne odpojil.,ale lidi stejne i kdyz Sony da BAN do Flashe stejne to kluci odstranej ,nebo si to jen myslim .-)

Odkaz ke komentáři

sony uz je v ha*zlu venku je master key muzou udelat fw 9.81 a furt jim to bude prdajs platny... bany se zatim tykaji jen USA cetl jsem, ze jim EU nedala povoleni cokoliv s nama delat... tyka se to i geohotovi stranky i youtube tykajici se CFW... viz zde na foru prispevek Sony dostala přístup k IP adresám návštěvníků GeoHotovi sítě

Odkaz ke komentáři

zdar lidi, může mi někdo poradit? právě jsem se chtěl přihlásit online a píše mi to hlásku o které tu píšete, ERROR 800 ... ... bla bla...

ale problém je v tom, že jsem to neměl hacknutý ani žádný soft, prostě nic.... nic jsem s tím nedělal.... mám PS3 teprv asi měsíc.... takže to vůbec nechápu :(

neví někdo kam se s mím problémem obrátit?

Odkaz ke komentáři

Lol, ste jak malý děti :D Hned se bojíte :D

Pokud jste přešli ještě teď na OFW, tak vám Sony nic neudělá (podle svých vlastních slov). Ten error mi to ukázalo taky - zkoušel jsem Store a nešlo to. Ještě hoidnku předtím jsem hrál LBP2 online, a pak jen Laru Croft offline. Přátelé atd jdou, ale Store mi nejde. Online hraní jsem nezkoušel. Ale je to jasné - je to ofiko vypnutí serverů - nemusíte se bát, asi to jen zabezpečují.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu