Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Major League Baseball 2K11

onefootman

Recommended Posts

Proc se to u nas neda koupit?

Protože je to určené pouze pro američany. Nejspíš předpokládali, že by to nikdo v Evropě nehrál nebo možná kvůli licenci nebo dohodě s MLB. Jinak možná by se dalo koupit na americkém ebay, ale muselo by to být region free, což ti nikdo nezaručí.

OT: Doufám, že NASCAR nebude také pouze pro US.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je sice pravda, ze tady neni takovy silna baseballova komunita, ale stejne jsme tak bezvyznamny trh, ze by se to prodavalo stejne malo jako vsechno ostatni...a ja bych si to na xboxu opravdu rad zahral...protoze co jsem hral starsi dil na PC tak to bylo fajn az na absenci gamepadu..mozna to zkusim na pc s gamepadem ;)

Jinak problemi s licenci MLB by asi byt nemeli, respektive by na to nemel mit vliv region :)

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Mě štve , že když já jsem na pálce , tak to letí bud tak málo že mi dají out hned na první metě a nebo to letí dál , ale tak vysoko , že mi to chytnou ze vzduchu , takže jsem taky out. A když pálí CPU , tak to letí v 90 % vždy tam , kde já hráče nemám.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu