onefootman Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Na WF se objevil nový baseball,zkoušel už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Jsi si jistej, ze se jedna o PAL alternativu? ...co si pamatuju, tak 2K prestali delat PAL verze MLB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 legalni cestou si clovek nezahraje, ale pirati muzou, pac je to region Free verze, takze klidne se pust do stahovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Na WF se objevil nový baseball,zkoušel už někdo? taky jsem zvědavej http://www.youtube.com/watch?v=FWVzLvNT6eU :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Běhá to v poho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Zkoušel jste to někdo opravdu hrát? Po nainstalování mi to nabízí upgradu konzole a do toho se mi moc nechce. Mám DB 12611. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Proc se to u nas neda koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Proc se to u nas neda koupit? Protože je to určené pouze pro američany. Nejspíš předpokládali, že by to nikdo v Evropě nehrál nebo možná kvůli licenci nebo dohodě s MLB. Jinak možná by se dalo koupit na americkém ebay, ale muselo by to být region free, což ti nikdo nezaručí. OT: Doufám, že NASCAR nebude také pouze pro US. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 16, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Na fóru 2K je o tom zmínka. viz. ZDE Údajně lze z Austrálie a Nového Zélandu PAL verzi objednat a o vydání v EU se uvažuje. Taky tu hru sháním a asi ji pořídím na PS3. @richie: Možná to chce nový dashboard 12625? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Je sice pravda, ze tady neni takovy silna baseballova komunita, ale stejne jsme tak bezvyznamny trh, ze by se to prodavalo stejne malo jako vsechno ostatni...a ja bych si to na xboxu opravdu rad zahral...protoze co jsem hral starsi dil na PC tak to bylo fajn az na absenci gamepadu..mozna to zkusim na pc s gamepadem ;) Jinak problemi s licenci MLB by asi byt nemeli, respektive by na to nemel mit vliv region :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Když to po mě bude chctít uptade dashboardu , tak můžu to ber problému potvrdit ? Mám dashboard co byl v kinectu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Na Amazonu pro Velkou Británii je hra k zakoupení. Píšou že to je region free, ale to je u originálky divný. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004RFO56O/ref=s9_simh_gw_p63_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=15T22KNGD78QFWFTQB3Y&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Proc by to melo bejt u orginalky divne? To oznaceni je bezne i pro legalni kopie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 neni to zas az tak divny, jednou za cas se objevi nejaka region free hra, ale neni jich moc. tohle vypada hodne slibne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 takze jsem psal na gameexpres a jsou schopni hru dodat za cenu 1399. takze do ma zajem, nevahejte kontaktovat. www.gameexpres.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Neví někdo , jestli ve hře je nějaký návod na hraní ?(např. jak v NHL 11) Já našel pouze drill , tam to ale nevysvětlují , jen se hraje na body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Hru doporučuji, zvláštní je, že nejsem fanoušek baseballu, nijak MLB nesleduji, ale přitom mě baví MLB hry hrát a letošní 2K11 mi připadá opravdu povedené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Mě štve , že když já jsem na pálce , tak to letí bud tak málo že mi dají out hned na první metě a nebo to letí dál , ale tak vysoko , že mi to chytnou ze vzduchu , takže jsem taky out. A když pálí CPU , tak to letí v 90 % vždy tam , kde já hráče nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Njn ta hra ti neda nic zadarmo, musis ji umet hrat, chce to svuj cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 a když odpaluju , tak levou páčkou se dá umístit do pole , nebo záleží jenom jak to trefíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Ted si nejsem jistej, ale mam pocit, ze lze pomoci packy urcovat smer (nebo minimalne jestli pjde primo, po zemi nebo vzduchem)...ale mozna ze se mi to plete s jinym baseballem :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.