headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Ja netvrdil že je to u všech stejný,ale u většiny to tak je. opravdu u vetsiny to tak neni, vyjimky jsou pouze postavy jax,kano a sheeva (to znamena,ze to jsou chytaci xray) asi nejvic tezky xray povazuji u liu kanga,ktery si clovek musi nacasovat presne do uderu. Jinak easy jsou samozrejme cyrax,sub,scorpion, vlastne vsechny postavy, co maji nejaky stun. Ale opravdu se s temi xray da dobre mixovat pri tagovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimose Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 chalani moze mi niekto povedat ako odomknem ostatne fatality?a po livku mi jeden typek urobil babality:)nevie niekto kde to najdem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 chalani moze mi niekto povedat ako odomknem ostatne fatality?a po livku mi jeden typek urobil babality:)nevie niekto kde to najdem? FATALITA 2 odemknes v krypte, mistni fatality a babality si najdi notace na www.gamefaqs.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anakonda Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Ahoj, Chtel bych se zeptat, dotedka jsem vsechny hry co mam preved na wave 2 a normalne spustil. MK9 jsem prevedl, hra se mi zobrazi ke spusteni, ale hlasi, ze je potreba aktualizace pres net. Tak me zajima jestli kdyz pripojim xko k netu a aktualizace se stahne, jestli me pak pujde MK9 a vsechny ostatni hry, ktery mam prevedeny na Wave 2. Predem dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binop Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Brutální hra nemá chybu !! Lepši jak tekken :)) !! Ale graficky nic moc :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Ahoj, Chtel bych se zeptat, dotedka jsem vsechny hry co mam preved na wave 2 a normalne spustil. MK9 jsem prevedl, hra se mi zobrazi ke spusteni, ale hlasi, ze je potreba aktualizace pres net. Tak me zajima jestli kdyz pripojim xko k netu a aktualizace se stahne, jestli me pak pujde MK9 a vsechny ostatni hry, ktery mam prevedeny na Wave 2. Predem dik za radu Update dělej z flashky. Taky mám ještě FW 1.5 a převádim na wave2. A všechno jede ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Nevíte prosím někdo, jestli se dají použít alternativní kostýmy, které se odemykají v kryptě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman13 Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Alternativní kostýmy se používají tak, že když jsi např. v arcade ladder a volíš hráče, zmáčkneš na něj startem místo A a zvolíš si kostým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Něco pro pobavení :D : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Něco pro pobavení :D : Jooo to už jsem viděl, pecka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anakonda Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Update dělej z flashky. Taky mám ještě FW 1.5 a převádim na wave2. A všechno jede ok. Mohl bys mě pls poslat link s updatem, popřípadě i s mini návodem? Ještě jsem nic takovýho nedělal. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaloss Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Dobrá hra. Měl jsem snad všechny díly a tenhle je taky fajn. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Tak po těžkém rozhodování jestli si koupim bulletstorm, portal 2 nebo MK9 jsem se rozhodl pro Mortal Kombaty, žádnou bojovku jsem si ještě nikdy nekoupil tak uvidíme (ale hrál jsem MK2,MK4 a další staré díly) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 zdravim =parani MK ......potrebuju radu.....nemuzu ve story mode porazit toho magora posledniho Shao Kahn's a v normalnim fightu proti 10 bojovnikum a posledni je zase ten ♥♥♥♥♥ ze sekyrou.,....umim celkem dobre ovladat postavy jeste nedavno jsem dohraval DC universe ale Mk 9 je absolutne nesrovnatelna......prosim poradte jak na toho Shao Kahn's.........diiiikkkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anakonda Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Update dělej z flashky. Taky mám ještě FW 1.5 a převádim na wave2. A všechno jede ok. Mohl bys mě PLS poslat odkaz, kde je ke stažení update? A jestli bys mě napsal mini návod jak ho nahrát na xBox. Doteďka jsem nic na xBoxu nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Shao kahna jsem porazil s raidenem tak ze pouzivas teleport a jak se objevis za nim das ten jeho polet,plus blesky na dalku.Zkombinujes to a shao kahn nebude vedet kam machat kladivem driv,chce to rychly prsty.Fungovalo me to na easy i normal,dalsi obtiznost je moc vyzva) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Tak už mám objednáno z Alzy Collectors edici :) Už jí podaly na poště (podle sledování balíčku na cpost.cz) takže zítra jí tu snad už budu mít! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Ano Shao kahna de porazit Raidenem.....ovsem pouze v turnaji na 10 protivniku jako to bylo vzdy. Ale problem mam jinej ve Story mode je uplne na konci proti Shao kahnovi Lju kang a to je opravdu mega mocnej fight.....abych vam rekl pravdu mam tu gamesu cca. 5 dni a uz jsem rosekal jedem z mich joypedu......ach jo....na nervi jdouci mortal.....:oD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Ano Shao kahna de porazit Raidenem.....ovsem pouze v turnaji na 10 protivniku jako to bylo vzdy. Ale problem mam jinej ve Story mode je uplne na konci proti Shao kahnovi Lju kang a to je opravdu mega mocnej fight.....abych vam rekl pravdu mam tu gamesu cca. 5 dni a uz jsem rosekal jedem z mich joypedu......ach jo....na nervi jdouci mortal.....:oD To ještě není konec, i když porazíš Shao Kahna s Liu Kangem, tak příběh pokračuje a rozhodující fight je jinej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Drž se od něj dál a používej útoky na dálku, firebally, nebo ten superfly kick (nevím přesně), vždycky když se ti vysmívá. A když hodí kladivo, vyskoč a u kopí se sehni, prostě vyčůraně:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Tak zatim jsem v kampani dokončil cca. 3 chaptery a docela nuda ale hroznē se tēšim na víkend - na pařbu s kámošem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 abych řekl pravdu hra se mi libí, ale někdy to ovladaní je dost na prd...zkoušel jsem si aj trenink a i když jsem dělal co po mě hra chtěla prostě mě to nechtělo ten uder odfajfknout...takže hraju hru stylem "mačkání všeho" a kombinací utoků, které si pamatuju ze starych mortalů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Mohl bys mě PLS poslat odkaz, kde je ke stažení update? A jestli bys mě napsal mini návod jak ho nahrát na xBox. Doteďka jsem nic na xBoxu nedělal. Ten update si vygoogluj. Má to asi 85MB. Pak tu složku System update hoď na flashku. Dej flashku do xboxu a zapni ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 cau chci se vas zeptat to ma nejakou novou ochranu jelikoz mi to nejak nevali posledni gamesu kterou sem hral byl crysis mam myslim FW 1.6 a do ted sem paril pres active.iso a vsechno v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.kon Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Zdravim, nevite nekdo nejaky odkaz kde bych to mohl stahnout? nemuzu to najit :( diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.