Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mortal Kombat!!!

Dungeonmaster

Recommended Posts

Ja netvrdil že je to u všech stejný,ale u většiny to tak je.

opravdu u vetsiny to tak neni, vyjimky jsou pouze postavy jax,kano a sheeva (to znamena,ze to jsou chytaci xray)

asi nejvic tezky xray povazuji u liu kanga,ktery si clovek musi nacasovat presne do uderu. Jinak easy jsou samozrejme cyrax,sub,scorpion, vlastne vsechny postavy, co maji nejaky stun. Ale opravdu se s temi xray da dobre mixovat pri tagovani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ahoj, Chtel bych se zeptat, dotedka jsem vsechny hry co mam preved na wave 2 a normalne spustil. MK9 jsem prevedl, hra se mi zobrazi ke spusteni, ale hlasi, ze je potreba aktualizace pres net. Tak me zajima jestli kdyz pripojim xko k netu a aktualizace se stahne, jestli me pak pujde MK9 a vsechny ostatni hry, ktery mam prevedeny na Wave 2.

Predem dik za radu

Odkaz ke komentáři

Ahoj, Chtel bych se zeptat, dotedka jsem vsechny hry co mam preved na wave 2 a normalne spustil. MK9 jsem prevedl, hra se mi zobrazi ke spusteni, ale hlasi, ze je potreba aktualizace pres net. Tak me zajima jestli kdyz pripojim xko k netu a aktualizace se stahne, jestli me pak pujde MK9 a vsechny ostatni hry, ktery mam prevedeny na Wave 2.

Predem dik za radu

Update dělej z flashky. Taky mám ještě FW 1.5 a převádim na wave2. A všechno jede ok.

Odkaz ke komentáři

zdravim =parani MK ......potrebuju radu.....nemuzu ve story mode porazit toho magora posledniho Shao Kahn's a v normalnim fightu proti 10 bojovnikum a posledni je zase ten ♥♥♥♥♥ ze sekyrou.,....umim celkem dobre ovladat postavy jeste nedavno jsem dohraval DC universe ale Mk 9 je absolutne nesrovnatelna......prosim poradte jak na toho Shao Kahn's.........diiiikkkk

Odkaz ke komentáři

Ano Shao kahna de porazit Raidenem.....ovsem pouze v turnaji na 10 protivniku jako to bylo vzdy. Ale problem mam jinej ve Story mode je uplne na konci proti Shao kahnovi Lju kang a to je opravdu mega mocnej fight.....abych vam rekl pravdu mam tu gamesu cca. 5 dni a uz jsem rosekal jedem z mich joypedu......ach jo....na nervi jdouci mortal.....:oD

Odkaz ke komentáři

Ano Shao kahna de porazit Raidenem.....ovsem pouze v turnaji na 10 protivniku jako to bylo vzdy. Ale problem mam jinej ve Story mode je uplne na konci proti Shao kahnovi Lju kang a to je opravdu mega mocnej fight.....abych vam rekl pravdu mam tu gamesu cca. 5 dni a uz jsem rosekal jedem z mich joypedu......ach jo....na nervi jdouci mortal.....:oD

To ještě není konec, i když porazíš Shao Kahna s Liu Kangem, tak příběh pokračuje a rozhodující fight je jinej :)

Odkaz ke komentáři

abych řekl pravdu hra se mi libí, ale někdy to ovladaní je dost na prd...zkoušel jsem si aj trenink a i když jsem dělal co po mě hra chtěla prostě mě to nechtělo ten uder odfajfknout...takže hraju hru stylem "mačkání všeho" a kombinací utoků, které si pamatuju ze starych mortalů...

Odkaz ke komentáři

Mohl bys mě PLS poslat odkaz, kde je ke stažení update? A jestli bys mě napsal mini návod jak ho nahrát na xBox. Doteďka jsem nic na xBoxu nedělal.

Ten update si vygoogluj. Má to asi 85MB. Pak tu složku System update hoď na flashku. Dej flashku do xboxu a zapni ho.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu