wetrix Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ahoj ,koupil jsem desku z inzerátu na xbox360 , ale moje původní mechanika nečte hry (ani originály) . Prý je nutné nastavit klíč desky ,ale jak ho vyčtu ,když k tomu nic nemám a zřejmě ani ten co mi to prodal ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ano, aby ti tvoje mechanika fungovala na zakoupené desce, musíš je vzájemně spárovat. Unikátní DVD key, který je uložen v NAND paměti, musí souhlasit s DVD key, který je součástí F/W mechaniky (to jen na vysvětlenou). Tvoje jediná možnost je od prodejce tento údaj získat (on musí mít ten klíč ve své DVD mechanice a pokud si ji nechal flashovat je zde šance, že ho má od flashera k dispozici). V opačném případě máš doma bohužel bezcenný kus železa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ještě je možnost nechat si vyčíst nand paměť a z toho následně klíč vytáhnout. Ovšem tohle jde, pokud se nemýlím, jen na některých starých deskách a s dashem 7xxx nebo nižším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ano tato možnost je za předpokladu získání CPU key z vyčtené NAND paměti. Ta šance, že to půjde, je dnes už tak strašně malá, že jsem ji ani nezmiňoval a rozhodně jednodušší je dostat se k DVD mechanice (jejímu klíči) původního majitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wetrix
Ahoj ,koupil jsem desku z inzerátu na xbox360 , ale moje původní mechanika nečte hry (ani originály) . Prý je nutné nastavit klíč desky ,ale jak ho vyčtu ,když k tomu nic nemám a zřejmě ani ten co mi to prodal ? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.