potikus Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Potřebuju poradit Dneska mi přišel kupon playstation network card. Postupoval jsem přesne podle navodu ale jakmile zadám kod a dám pokračovat (continue )tak mi to hodí error (80023163). Je to snad problem karty nebo čeho poradte prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 myslim,že tu kartu máš prošlou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 potikus Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Dneska mi prisla takze je mozny ze by mi ji poslali proslou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 no je to možný...na kartě bys někde měl mit do kdy je platnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Pokud jí máš takhle čerstvou - není ještě asi aktivovaná :D Někdy to chodí dříve, někdy později. Mrkni na web, na svůj účet, do seznamu kreditek, a zjisti, jestli s ní vůbec jde platit po netu. S mou nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Zkus den-dva počkat. Včera proběhl velká údržba PSN a vše ještě nemusí fungovat korektně. Pokud jí máš takhle čerstvou - není ještě asi aktivovaná :D Někdy to chodí dříve, někdy později. Mrkni na web, na svůj účet, do seznamu kreditek, a zjisti, jestli s ní vůbec jde platit po netu. S mou nejde. On má ale problém s PSN kartou (http://xzone.cz/nahledps3.php3?idg=315) ne s kreditkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Ahh, sorry za stupid post, jak sem četl "kartu", myslel jsem, že to je kreditka :D S PSN kartami problémy nebývají, snad jedině že by byla už prošlá nebo neaktivovaná (na krabičce je napsaáno, že se aktivuje u pokladny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 potikus Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Dneska to jeste nejde , pokud to nepude zejtra co by ste mi doporucili udelat ? Mam to vratit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 v podstete nemas sanci to reklamovat, setres ochranu zadas kod do psn a jdes to reklamovat jak dokazes ze ti to ty penize nedalo? a jak tady zminovali jiz vise psn se upravuje pro nove funkce 3.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nine Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Zdravim, tak mam v podstate ten samej problem. "An error occurred (80083163)" Jak tedy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nakokko Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tu sa ten problem riesil a vyzera to tak, ze aj vyriesil: http://www.ps3mania.sk/error-80023163-pri-dobijani-psn-uctu-psn-kartou-t4302.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 v podstete nemas sanci to reklamovat, setres ochranu zadas kod do psn a jdes to reklamovat jak dokazes ze ti to ty penize nedalo? Mají vše zaevidované, i z jaké karty se peníze připočetly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Mají vše zaevidované, i z jaké karty se peníze připočetly. sice hezky ale si v cechach :) verim ze tak by to treba slo v japonsku mozna v nemecku ale u nas ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
potikus
Potřebuju poradit
Dneska mi přišel kupon playstation network card. Postupoval jsem přesne podle navodu ale jakmile zadám kod a dám pokračovat (continue )tak mi to hodí error (80023163). Je to snad problem karty nebo čeho poradte prosim.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.