deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 tak vetsina lidi co se bavej u cod jsou tlusty americsti spratkove acod jim koupila maminka ptz to dostala k happy mealu ;) Neřikal si že si na BF přešel z CoD? To v mekáči začali dávat battlefield? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Neřikal si že si na BF přešel z CoD? To v mekáči začali dávat battlefield? NN furt tam davaj COD ale z toho COD uz je sracka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 njn, proste kazdy vy ze miluju EA/DICE BF3. A nesmanisim Activision a COD. kazdej to vy a svoje poselsvti se splnil tak uz budu sticha :D To udelam az uz se konecne prestanes navazet do CoDu ty negramoto (jedna vec jsou preklepy a podobny veci ale napsat v jedny vete vY misto vI a Sticha misto Zticha, to je i na tebe moc blby :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 "njn, proste kazdy vy ze miluju EA/DICE BF3. A nesmanisim Activision a COD. kazdej to vy a svoje poselsvti se splnil tak uz budu sticha" To si hovoril 200 strán dozadu a stále o tom kecáš :roll: A nejaký mod by už mohol banovať :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 To udelam az uz se konecne prestanes navazet do CoDu ty negramoto (jedna vec jsou preklepy a podobny veci ale napsat v jedny vete vY misto vI a Sticha misto Zticha, to je i na tebe moc blby :D) ja sem zpravna cecha vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Za 2 měsíce přes 400 příspěvků plných pořád stejnýho spamu, nesmyslů, nadávek, urážek a onanie nad tim jak je BF úžasný... na to perm ban nestačí toho by měl rovnou ISP odstřihnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Hups http://www.zing.cz/novinky/5063/mw3-v-predobjednavkach-porazilo-black-ops :D ja sem zpravna cecha vole. Jo ty ses presnej cechacek..... nechapu jak to nekdo muze srovnavat!!!! Jak nejakej barbar muze sorvnavat SUPER HIT BF3 a SUPER SHIT MW3, ten clovek nemuze bejt normalni . Dit BF3 super nejmodernejsi a nejlepsi naco si vzpomenu VS. totalni sracka jmenem MW3, dit to je DLC ke COD4 za plnou cenu tvl :Dzvuky: MW3 kulickovy! BF3 sem na bojisti?! renderovani: MW3 co to je? BF3 realita! grafika: MW3 pravek! BF3 super nejmodernejsi! destrukce: MW3 neznamy slovo! BF3 luxus! animace: MW3 WTF? Se to laguje nebo co v ty hre? BF3 realita sama o sobe, lip si to nedokazu ani predstavit! FPS: MW3 60FPS ( diky super shit starymu enginu, a malymu poctu hracu v MP)! BF3 30FPS ( na ukor nejmodernejsiho a nejlepsiho herniho enginu a 24,64 hracu v MP) zpracovani (celkove): MW3 to je nejaky rozmazany ne? A ta zbran? Uplne trapne, lepsi nakreslim v malovani :D! BF3 fakt luxus do detailu propracovany ( zatim aspon v traileru) Vozidla a ruzne moznosti v MP: MW3 tohle slovo neznam, jen kempit, kempit,kempit! BF3 jasne stihacky , tanky, atd.... Velikost map : MW3 1-2 ulice co bys chtel vic? Kup a drz hubu! BF3 extremni mapy na rush a conquest+ prestrelky na blizko! Online sluzby: COD ELITE jasne bomba, mas tam grafy,statistiky,porovnavat atd... ( to co je v BC2 nebo v jinych hrach za dara)! BATTLELOG podobne CODELITE urcite neco navic za darmo! Ja mam jasno! Jen tak pro info Elite je vicemen zadarmo a s moznostmi multaku ses vedle, hrals nekdy cod? :D A s tim malovanim bych te chtel videt :D Za 2 měsíce přes 400 příspěvků plných pořád stejnýho spamu, nesmyslů, nadávek, urážek a onanie nad tim jak je BF úžasný... na to perm ban nestačí toho by měl rovnou ISP odstřihnout... A to nezapomen na tech dalsich 400 prispevku plnejch blbosti, nez dostal ban :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Přesně jak říká DeSmond, DarkTemplar a deepthroat, ty jsi namyšlený tupý pako ultimate, copak ti to furt krucinál nedocvaklo?! Tady nejde o to jaká hra je "lepší" ale o to, jaká koho baví, já mam radši CoD, prostě klasika :) Ale rozhodně tu nenadávám do BFka jako ty do CoDu, každá hra má svůj styl, svoje "něco" a to že ty v CoDu nic nevidíš je tvůj problém tak si svoje keci nech pro sebe, ty tvoje keci mi už fakt lezou mozkem, a občas pochybuju že ti je vůbec těch 15, když mam o rok mín a nechovám se jako imbecil (jako ty) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 deje se to same jako se delo pred 7lety kdy proti sobe stal QUAKE 3 Arena a jebnuty CSko :D to taky bylo porad co tohle umi co tamto nema atp... jak u blbu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Jediný CoD který mě bavilo byla jednička s datadiskem, všechny ostatní sem sice taky dohrál ale musel sem se do toho nutit a dohrál sem je jen tak z povinnosti (o BO sem už jen valil oči jestli si ze mě vývojáři nedělaji prdel). Z battlefieldu sem hrál jen 1942 a vietnam a oba mě bavily. Za mě se mnohem víc těšim na BF než na CoD. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ultimate Seš pomalu ale jistě ještě horší něž já a to je co říct! Bann ti treba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ultimate Seš pomalu ale jistě ještě horší něž já a to je co říct! Bann ti treba! NECHCI DĚLAT OT (fakt se omlouvám) ale máš pravdu, ty jseš taky taková katastrofa (viz NGP-PSP2 topic) ale ultimate, to už je prostě konec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ale tak snad mam svuj nazor ne ? MW3 je srac.ka to si myslim ja, a podle reveal traileru to tak je, ale muze to bejt zbesila jizda na 5hodin. Ja desmondovi taky nenadavam ze je cur_ak ze se tesi na MW3 jako vy me zato ze ja ne . To ze mam nejaky gramaticky chyby noa co? Jestli te to sere, necti moje prispevky.Ale ted mi doslo proc do tohohle topicu lezu kdyz tu hru nesnasim? :D Sem vul :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 každý má právo mít svůj názor a říct ho,ale zase ho nemužeš řikat tisickrat zasebou a ještě s nadávkama...prostě máš rád battlefield...sice nevim proč ,ale maš,tak už nám to přestan cpát!Každej má rád něco jinýho!... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Máš svoj názor , dobre , ale nemusíš ho tu spamovať 24/7. A my ti nenadávame za to že sa tešíš na BF3 , ale za to , že furt zhadzuješ MW3 a trepeš blbosti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Dit jo o MW3 uz nic spatneho nenapisu v tomto topicu ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Prosimtě nepiš už radši vůbec nic v žádném topicu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Skoda ze se nemuzem vsadit..... jinak templar to rekl presne..rozdil je v tom nadavat na lidi ze se na hru tesi a v tom ze ze nadavaji hre, tvuj nazor ti neberu, jen jsem ti uz milionkrat vysvetloval ze je to silne subjektivni a kazdy to ma jinak coz neberes v potaz a v kazdem druhem prispevku picujes MW.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 hele mám dotaz. . . . . .bude v MW3 ta Praha ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Bude....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Tak to mě zajímá jaký to bude v tý praze, moc mě to ani neláká že tam bude praha (spíše se těším na New York). HLAVNĚ AT UŽ JE NĚJAKEJ TRAILER, NEBO JEŠTĚ LÉPE - GAMEPLAY, už se nemůžu dočkat, hlavně na ten úžasný příběh a multák :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 http://www.zing.cz/novinky/5076/e3-2011-xbox360-a-mw3-opet-s-exkluzivitou gameplay z MW3. samozrejmne bych k tomu dodal realitu ale jak sem rekl .... Ale libila se mi scena jak proplouvali mezi tema lodema to bylo pekny ale jinak je to na .... ( to uz si necham pro sebe) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Já se těšim na tu Prahu jak malej Jarda :) hlavně jestli to bude jako mapa v mulťáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 no jestliv praze nebude azbuka a bude to aspon trosku dobre spracovany tak to muze bejt zajimavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Škoda , som vážne myslel že to bude dobrá hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts