DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Jediny OT ktery tady delam jsou ty, kde se ti snazimnaznacit at uz drzis hubu, ale tobe to ocivdne nedochazi.... Počkat? Nedostal ultimate už od zinglebeeho ban? Rofl ;) - sry za ot ale napsat jsem to musel protože to co tu vykládá za tupé keci mi už leze krkem!!!! Dostal, bohuzel byl odbanovan :( Ale tech sniznosti na nej snad bude vic, tak to nejak dopadne......pokud vam tady ten clovek uz leze krkem (a ja vim ze je tu takovych lidi dost), tak se taky zkuste u nejakeho moda primluvit, dekji vsem a stejne jako rocky se omlouvam za OT :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 A v cem vas tady se_u? Ze nemam rad MW3? :D. Tenhleten topic je pro me zakletej du pryc od tajtech sra_ek! :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ty ♥♥♥♥♥e!!!!! Dojde ti to konečnē sakra? Chováš se jak 5 letej (Jo počkat, tobē je pēt)! Když nemáš rád cod tak do tohoto topicu ani nelez špunte! O tvůj stupidní názor nestojíme!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 On dostal kdysi ban na tenhle účet, tak si vytvořil další, což by mělo stačit na IP ban... A omlouvám se za OT ale chtělo to ujasnit situaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ty ♥♥♥♥♥e!!!!! Dojde ti to konečnē sakra? Chováš se jak 5 letej (Jo počkat, tobē je pēt)! Když nemáš rád cod tak do tohoto topicu ani nelez špunte! O tvůj stupidní názor nestojíme!!! Komu rikas spunte? :D Ani nevite jak sem se se zinglbee dohodl tak klidek ;), nevis o co de a delas chytriho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Kašlu na to, nehodlám se tu další hodinu "bavit" z mentálnē postiženým jedincem!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 No jestli jste se domluvili na tom ze budes sekat dobrotu, tak to ti to dlouho nevydrzelo, ale radsi na nej kluci uz nereagujte nebo tu kvuli nemu jeste vsichni dostanem banany a to prece nikdo nechcem ;) MW3 Rulezzz :) Cest.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 8, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Topic zamykám kvuli retardovaným jedincům. Kdo bude chtít přidat nějakou novinku, může mi napsat PM a já přidám, jinak to nejde. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts