Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rango the videogame

Hool23

Recommended Posts

Tak ted jsem dohral rango a muzu ric ze je to naprosto skvela hra

Predposledni lvl je udelan v 3D ale v 8bitovym provedeni...

Proste neuveritelna pecka:)

Dohral jsem to na hard (jestly vam je vic nez 12 let, tak hrajte na hard nic tezkyho to neni:))

Moje hodnoceni 9/10

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo,díky za info ,neustále jsem váhal jestli do toho mám jít,tak jsi mě přesvědčil.počítám že je to něco na styl ratcheta nebo jaka and daxtera.mám pravdu?taková hra mi na xboxu chybí.

Pokud si chceš zahrát nějakou takovouhle děckou hru, tak doporučuji Mini Ninjas..je to neuvěřitelná pařba :D...Jinak toho Ranga nejspíš taky zkusim :)

Odkaz ke komentáři

jo,díky za info ,neustále jsem váhal jestli do toho mám jít,tak jsi mě přesvědčil.počítám že je to něco na styl ratcheta nebo jaka and daxtera.mám pravdu?taková hra mi na xboxu chybí.

No neni to primo tak jednoduse detska hra, ale urcite je to zabava:))

Pokud si chceš zahrát nějakou takovouhle děckou hru, tak doporučuji Mini Ninjas..je to neuvěřitelná pařba :D...Jinak toho Ranga nejspíš taky zkusim :)

Mini Ninjas jsem davno dohral na mim PS a dekuju ze si mi na to pripomel chtel jsem ho vlastne uz davno stahnout a dohrat jeste jednou:))

Taky se na to těšíme doma ale cena je zatim velice nepříznivá takže čekáme až to trochu spadne.

jestly se nepletu tak stoji 1399 nebo 1699...nwm jestly bych ja mohl dat tolik penez do takovy hry, ale urcite je to zabavna hra..

P.S. pro vsechny sbirejte penize( za co nakupujes upgrade) uplne ze vseho vetsinou jsou to krabice, je to dost dulezity!

Jo a doba hrani je cca 4-6 hodin na nejtezsi uroven

Ted to po 2 hraje sestra a ji to taky neskutecne bavi:)))

tak snad vas hra nesklame

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
dnes jsem to shlédl jako film celkem pěkné uvažuji o tom že si to koupím jako hru...

Právě jsem to risknul a začal hrát...je to fakt pecka hra :D...ale s filmem to nemá společnýho absolutně nic - mimo postav...tedy asi jako každá hra dělaná podle filmu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu