Newman Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Jdou nako ty XMB menu predelat i na jinej firmware nez jsou uvedeny?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Jdou nako ty XMB menu predelat i na jinej firmware nez jsou uvedeny??jen z 3.03oe-c na 3.40oe nebo 3.30oe..jinak to snad nejde..2WiteKS:jestli te to nak nastvalo ze sem udelal tenhle seznam a pouzil i tvoje XMB tak se omlouvam..;) ... a pro vsechny...:jestli mi witek pomuze ty XMB budou reuploadovany ale budete si muset pockat..:sorry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Newman Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 jen z 3.03oe-c na 3.40oe nebo 3.30oe..jinak to snad nejde..2WiteKS:jestli te to nak nastvalo ze sem udelal tenhle seznam a pouzil i tvoje XMB tak se omlouvam..;) ... a pro vsechny...:jestli mi witek pomuze ty XMB budou reuploadovany ale budete si muset pockat..:sorry: a jak se to predelava??? Pres nakej program nebo jak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 sekce tutorialy kamo..;) XMB modding.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 da sa to vselijako ide o to ze musis pouzit novsi RCO subor a ikony v nom nahradit... PRX ale nenahradis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 2WiteKS:jestli te to nak nastvalo ze sem udelal tenhle seznam a pouzil i tvoje XMB tak se omlouvam..;) ... a pro vsechny...:jestli mi witek pomuze ty XMB budou reuploadovany ale budete si muset pockat..:sorry: Teď už je to jedno :dozey: :ok: Ale zejtra bych se na to moh kouknout a něco zreupnout... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Pridany nejaky XMB do 3.52M33 a taky XMB na 3.60M33...ty stary XMB co sou na edisku bohuzel nemam takze nemuzu udelat reupload ale witek snad naky ma..tak mozna...jinak jestli je nekdo mate napiste...endzoy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 wow tohle se ti woko povedlo ;) celkem pekny prehled, jinak pokud budes chtit neco reupnout rekni presne co ;) neni to pro mne problem - jsem reglej na evolvexmb .. ted uz vlastne na te nove adrese, ale to je jedno ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hod další ... do tvé supr zbýrky...Desenger XMB Icons XMB pro 3.52 M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 anonymous_: to by si mi pomoh..:) jak sou ty xmb pro 3.40OE a 3.03 tak bych potreboval vsechny co sou na edisku to je vetsina..jelikoz ty linky uz nefungujou..:( 2wolf:jasny..dam je tam..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 anonymous_: to by si mi pomoh..:) jak sou ty xmb pro 3.40OE a 3.03 tak bych potreboval vsechny co sou na edisku to je vetsina..jelikoz ty linky uz nefungujou..:(2wolf:jasny..dam je tam..;) aha uz to mam proc to nejde :) asi to enni vse smazane, ale! koukni na ty linky http://rapidshare.com/files/35185940...lack_Theme.rar http://www.mydatabus.com/public/mysc...lack_Theme.rar For: 3.03 OE-C http://rapidshare.com/files/35187824...Theme__3.4.rar http://www.edisk.cz/stahni/45487/NOI...rar_1.2MB.html vsimni si treba toho NOI... nebo mysc... tj protoze vBulletin zkracuje linky, aby zbytecne nezabirali misto a ukazuje pak jen zacatek a konec a teprve kdyz na nej kliknes, tak se ti v adresnim radku v prohlizeci objevi cely link, zde to bylo neco ve tvaru NOIR_BLACK.rar_1.2MB atp.. atp.. takze je jasne ze to nejde, protoze ty jsi - asi omylem - zkopiroval prave tu zkracenou podobu linku.. tu nez to rozkliknes jak jsem rikal ;) takze ted tam chybi ta cast, zkus se nejprve podivat zde na foru, kde jsi ty linky bral a zkopci to kompletni ;) uvidis ze to pujde.. ted nejdou ani linky na rapid.. proste nikde kde je to delsi a zkratilo se to a jsou tam ty tri ... ;) treba megac ma kratke linky, takze to slo OK. ale rapid uz ma delsi ;) .. snad jsem to vysvetlil jasne, samozrejme kdyby to byl problem to zase najit, tak to reupnu.. ale ted koukam na prci prci prcicky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 no nebyl bych si tak jistej... ono většina těch ode mně je smazaná, já se k tomu ale pořád nějak nemám je reupnout... zejtra dopoledne to udělam.. na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 kdybych to XMB mel udelam to sam ale nemam ani jedno..:( jestli to upnte tak diky...ja vim je to blby ze tady vytvorim takovejhle seznam a nejsem schopnej tam dat funkci linky..:sorry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 muhehe, jak jsem řekl, dneska dopoledne to reuploadnu, je přesně 12 hodin ( aspoň na mojech hodinách ) a vše je reuploadnuto 8) ( všechno ode mně.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.johnny Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 nemáte někdo prosím theme Simpsonovi nebo WarCraft? :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 jedno sem daval semka simpsonovi ale je nic moc http://console-forum.cz/showthread.php?t=3637&page=8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Seš borec WokOnaToR,ale mohl by jsi možná upnout ajo originální složku VSH a třeba i FONT třeba u FW 3.52 M33 i u FW 3.40 OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 to black n white nejde stshnout lsss reupnete to negdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Seš borec WokOnaToR,ale mohl by jsi možná upnout ajo originální složku VSH a třeba i FONT třeba u FW 3.52 M33 i u FW 3.40 OE-Atutorial XMB modding..;) tam sou zalohy flash0..to black n white nejde stshnout lsss reupnete to negdo:sorry: ale ty xmb pro 3.40oe atd..sou zatim nefunkcni..musim se s nekym dohodnout aby to reuploadnul...sorry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 woko a přidal jsi tam ty ode mně z topicu? tim myslim ty reuploadnutý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 tutorial XMB modding..;) tam sou zalohy flash0.. Díky moc fakt to tam je a komplet super diky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Tak sem pridal ty linky reuploadu WitkaS..:thanks: ale este nejdou vsechny..kdo ma naky XMB ktery nejsou funkci napiste mi..dekuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Pridano XMB na 3.71M33... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 prosim vas mam prozbu jak tam mam nakopirovat to XMB , mam fw 3.40 OE-A, vim ze se to ma nakopirovat pres usb do slozky flash0 ale kdyz pripojim usb tak to nemuzu najit . zhx za odpovedi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 odpoved si dostal ve svym topicu teda jestli si to ty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts