Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak na USB HDD nefunguje pls co delam špatně.

MikyGTi

Otázka

Ahoj potřebuju poradit na usb hdd mam hru a chci ji nakopcit do ps3 dělal sem to podle toho navodu co je tady na foru ale nefunguje mi to ps3 zamrzne a musim tvrdej restart.Nevim co delam špatne postupoval sem takhle stahnul sem si USBDeview spustil najel na svuj usb hdd ukazalo mi to PRODUCT a VENDOR ID,Potom sem v si otevřel v pc složku s Multimanem z ni sem si vytahnul ten USB.CFG ten sem otevřel v textaku a prepsal product a vendor id.Pak sem ten USB.CFG dal na flasku tu sem pripojil k ps3 a v multimanu sem ten soubor USB.CFG překopiroval do slozky /dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR/ ale soubor sem tam po nakopírování nezobrazuje.Pak sem připojil USB HDD spustil Multiman stiskl START + trojuhelnik a ps3 se kousla a nešlo nic nej restart:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
když se ti to zasekne tak máš špatně USB.cfg

jo a pokud chceš hrát něco pořádnýho tak musíš mít jeden originální disk se hrou, já bez disku v mechanice zatím rozjel jen dirt2

USB.cfg mam dobře.Jinak ja mam v mechanice org disc se hrou uz sem hral stažený Deadspace nebo TwoWorlds a v pohode ale ty sem do PS3 nakopčil přes USB flešku.

Odkaz ke komentáři

• 0

no a nemůže to být tím, že ps3 podporuje jen určité velikosti HDD ? Já jsem kdysi taky zkoušel připojit muj terabytový disk k ps3 a nějak mě to něšlo, možná jsem měl USB.cfg špatně, ale možná to bylo jeho velikostí, někde tu je i topic o tom

ps: pokud máš na mysli deadspace2 pls pošli mě linky, já mám nějakou shit verzi, která se na začátku zasekne

edit: Blbost na to zapomeň, ps3 musí podporovat i větší disky viz tenhle příspěvek

smokeflypaper

"Mám 1 TB ext HDD USB 3.0 a jede..."

zkus mu třeba napsat Soukromou zprávu třeba ti poradí

Odkaz ke komentáři

• 0

to spíš bude tím multimanem, že nepodporuje větší disky s ntfs, fat32 ano, ale ntfs faká asi jen na menších velikostech, však taky někde u něj bylo napsáno, že nepodporuje hraní her z hdd, ale na menších fleškách to jde

edit:

RadaR ja pouzivam 1.5 TB ext hdd...

nebo tobě snad jede hdd s ntfs přes multiman?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, když čtu co tu máte, tak chci radu.

FW : 3.72 (Vyčetl jsem že teď nový 02.09.00 na to jde)

Ale mám problém, v USBDewieru sem si nastavalit ID do USB.CFG , zkopíroval to na flashku (Fat32) + Jsem zkopíroval i MultiMAN 02.09.00 FULL + MultiMAN 02.09.03 UPD*

Flashku která má pamět 2Gb , vytáhnu z PC vsunu do PS3, po té zapnu ps3 ze zadu, zapnu O/X nebo jak to je a ještě stisknu při tom tlačítko ''Vysunout CD'' takovou tu šipečku, PS3 chvíli trvá než se načte pak se objeví obraz atd.., a když najedu třeba do slošky GAMES tak tam žádné Instal packages nemám :( a když hledám otevřu si flashu jako ve složce v ps3 tak je prázdná :( Prosím poraďte mi :P

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj, když čtu co tu máte, tak chci radu.

FW : 3.72 (Vyčetl jsem že teď nový 02.09.00 na to jde)

Ale mám problém, v USBDewieru sem si nastavalit ID do USB.CFG , zkopíroval to na flashku (Fat32) + Jsem zkopíroval i MultiMAN 02.09.00 FULL + MultiMAN 02.09.03 UPD*

Flashku která má pamět 2Gb , vytáhnu z PC vsunu do PS3, po té zapnu ps3 ze zadu, zapnu O/X nebo jak to je a ještě stisknu při tom tlačítko ''Vysunout CD'' takovou tu šipečku, PS3 chvíli trvá než se načte pak se objeví obraz atd.., a když najedu třeba do slošky GAMES tak tam žádné Instal packages nemám :( a když hledám otevřu si flashu jako ve složce v ps3 tak je prázdná :( Prosím poraďte mi :P

OMG... OMG...Naštuduj si základný manuál alebo ešte presnejšie nič radšej nerob. Všetko čo tu popisuješ je pre CFW 3.55 ibaže v tvojom prípade je OFW 3.72. Inak povedané máš smolu.

Odkaz ke komentáři

• 0
Třeba teď čtu někde na am. serveru, že PS3 FW 3.72 Jailbreaknu přes PS3Updat.pup a tim jailbreakem si pomůžu k čemu ?

Nepáči sa mi ako tu sonduješ. Buď si blbec čo to fakt nechápe, alebo tu schválne robíš zo seba blázna aby sa niekto nalepil. Tak čo, o čo ti ide?

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak jsem "blbec co to fakt nechápe" ;)

Tak v tom prípade najprv si dobre prečítaj túto diskusiu http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq a otázky smeruj tam. Nemá zmyseľ ti niečo vysvetlovať pokiaľ nechápeš ani základné veci. To predchádzajúce beriem späť.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud maš FW 3.72 tak tim FAQ nic nevyřešíš, jediná možnost jak dostat cfw na tvou konzoli je downgrade, ale jedná se o HW zásah(ztráta záruky) a musíš koupit všechny věci k tomu cca 80$ + hrozná trpělivost při pájení

Pak už je návod jak nahrát do NAND CFW 3.55 a pri koupi druheho HDD i dualboot 3.7x/3.55, ale zase upravuješ tam soubory v hexu a pokud ani to neumíš tak tohle všechno dej někomu kdo je schopnej tohle všechno udělat a nezničit PS3.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu