Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Horrorové hry

Lilol

Recommended Posts

zahraj si gears of war 1+2 ;) 2 je dokonce s cz titulkama, neříkám, že je to hororovka, ale asi mi dáte za pravdu, že atmosféra té hry a některé lokace, hlavně v podzemí, stojí za to. prostě must have titul jak má být

Atmosfera je vyborna,ale ne horrorova :D.....Neco Jako RE5 ten ma celkem slusnou atmosferu ,ale je to pohadka :D :D.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlasím s tebou že u Bioshocku jsem se taky bal a pořád čekal co kde na mě vybafne, zvlášť , když jsi pořád slyšel někde v dálce hlasy nepřátel. A je pravda že je to více strašidelnější než AW. Třeba takovej DOOM 3 bylo strašidelný jako prase, ale to bohužel na xbox není.

DOOM 3 je na x360 je to předělaný z xboxu 1 a grafika parádní nato že to je z x1

Odkaz ke komentáři

Možná si řeknete, že jsem úchyl, ale mě se strašně líbil:

Project Deadly Premonition.

Jo, grafika je někdy až k pláči ... :-D

Ještě jsem našel :

Condemned: Criminal Origins

Siren Blood Curse a Fatal Frame II, ale to nemůžu najít...

Jinak samozřejmě Alan Wake, Dead Space 1,2 a Bioshock, ale to už tu bylo.

Odkaz ke komentáři

hrali jste Alone in the dark? Jake to je?

Ja som to ani nedohral, pretoze to shitne obmedzene ovladanie ma frustrovalo. O pol roka to potom vyslo na PS3 uz s normalnym ovladanim. My xboxaci sme boli pokusni kralici! :D http://games.tiscali.cz/preview/zmeny-v-ps3-verzi-alone-in-the-dark-33368

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

dead space-je dobrý,že to má i české titulky,takže bez problému chápeš příběh,v kombinaci plazma,domací kino a hraní v noci to má svoji atmosféru

jinak po skvělých Resident Evil,které jsem kdysi hrál ještě na PSX,jsem si dopřál i RE5,kterou jsem hráli s bratrem v kooperativním modu!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu