Lilol Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Dlaha : a jak je na tom grafika?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lilol Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ten alan neni zas tak špatný, neni to sice moc strašidelný ale víc co mi vadi je že to je celkem jednoduché.. 5.3 jsem dostal tu hru a 17.3 uz jsem ji mněl projetou na všechny tři obtižnosti.. Ale je určitě dobře promakaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Dlaha : a jak je na tom grafika?? Grafika Condemned? První díl byla jedna z prvních her na Xbox 360, takže to tak vypadá, druhý díl je na tom o něco líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lilol Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 jak jsem se dival na videa tak to nevypada spatne:-) Ale na ten silent hill se tešim jak malé děcko :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulik1468624047 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 zahraj si gears of war 1+2 ;) 2 je dokonce s cz titulkama, neříkám, že je to hororovka, ale asi mi dáte za pravdu, že atmosféra té hry a některé lokace, hlavně v podzemí, stojí za to. prostě must have titul jak má být Atmosfera je vyborna,ale ne horrorova :D.....Neco Jako RE5 ten ma celkem slusnou atmosferu ,ale je to pohadka :D :D..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 souhlasím s tebou že u Bioshocku jsem se taky bal a pořád čekal co kde na mě vybafne, zvlášť , když jsi pořád slyšel někde v dálce hlasy nepřátel. A je pravda že je to více strašidelnější než AW. Třeba takovej DOOM 3 bylo strašidelný jako prase, ale to bohužel na xbox není. DOOM 3 je na x360 je to předělaný z xboxu 1 a grafika parádní nato že to je z x1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Coze? To ani nevim, to je nekde na Livu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 To bohužel ne bylo to myslim tady v sekci ke stažení předělané hry z x1 na x360, takže záloha ,origo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lilol Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 hrali jste Alone in the dark? Jake to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Možná si řeknete, že jsem úchyl, ale mě se strašně líbil: Project Deadly Premonition. Jo, grafika je někdy až k pláči ... :-D Ještě jsem našel : Condemned: Criminal Origins Siren Blood Curse a Fatal Frame II, ale to nemůžu najít... Jinak samozřejmě Alan Wake, Dead Space 1,2 a Bioshock, ale to už tu bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 F.E.A.R. 1 a 2 u toho jsem se malem p***al strachy :D :D a dead space 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 hrali jste Alone in the dark? Jake to je? Mně se to vážně líbilo, i kdy kritika na to nebyla valná. Ale hezkej příběh a dobrý akce s kombinováním předmětů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lilol Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 A je to strašidelné nebo lekave?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 A je to strašidelné nebo lekave?? Rozhodně spíš strašidelný, myslím, že jsem se u toho vůbec nelekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 hrali jste Alone in the dark? Jake to je? Ja som to ani nedohral, pretoze to shitne obmedzene ovladanie ma frustrovalo. O pol roka to potom vyslo na PS3 uz s normalnym ovladanim. My xboxaci sme boli pokusni kralici! :D http://games.tiscali.cz/preview/zmeny-v-ps3-verzi-alone-in-the-dark-33368 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 mně se Alone in the dark hrálo v pohodě, za pár minut jsem si na to zvykl a neměl jsem problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik1468623047 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Hodne dobra hra kterou sem hral jeste na X1 tak byla Obscure... Myslim ze je i na x360 to je hodne starsidelna hra a se super pribehem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 DOOM 3, je předělaná z xbox 1 na 360 Jinak Alan Wake není hororová, ale doporučuji. Ta atmosféra je super. A jak už tady je, tak hororový je i Silent Hill. A F.E.A.R je taky super. Už aby byl FEAR 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanek Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 dead space-je dobrý,že to má i české titulky,takže bez problému chápeš příběh,v kombinaci plazma,domací kino a hraní v noci to má svoji atmosféru jinak po skvělých Resident Evil,které jsem kdysi hrál ještě na PSX,jsem si dopřál i RE5,kterou jsem hráli s bratrem v kooperativním modu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 -doporucil bych Bioshock 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.