Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zasekávání her u AceKard 2i

Otázka

Odesláno

Cau, mam original AceKard 2i a Nintendo DSi...

Karta se me zda asi vadna protoze se hry celkem casto sekaji...

Nintendem to neni protoze jeste oredtim jsem hral originalky a nikdy se me zadna hra nesekla...

Tedka s Acekard se me stava ze kdyz Nintendo zaklapnu se zapnutou hrou a pote otevru musim restartovat protoze zamrzne...Zasekava se i behem hrani...

Asi tam tam ta karta dobre nepasuje, staci se ji totiz behem hrani nepatrne dotknout a uz je to sekle...

Nekdy kdyz zapnu Nintendo tak se ani karta nezobrazuje, takze ji musim parkrat popostrcit aby se vubec objevila...

Je to tedy vadny kus, nebo je to normalni?

Diky za odpoved...

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Rekl bych ze to je tak nejak normalne vadny kus... :D

Asi takhle, ber, ze vyrobci se drzi nejake tolerance - jsou na chlup stejne velke plus minus chlup - takze co kus, to je velmi pravdepodobne ze kazdy z nich bude original. Doporucuju podlozit papirkem (mrkni se na stranky akaio.net, kde je krasne popsano, jak na "paperwork"), tim zpevnis kartu a zlepsis dolehani kontaktu - a sekani by mohlo prestat.

• 0
Odesláno

Jasně, čínská výrobní tolerance :) Taky to mám, klasicky zaklapnu, strčím do kapsy, vyndám z kapsy, otevřu a nic. Když se na to špatně sáhne, tak je to hned. Vycvaknout, zacvaknout, většinou pomáhá.

Jinak je to vidět, když DS jenom zapneš do menu a pošťuchuješ tu kartu, jestli se ti ji povede vyhodit takhle (tý mý stačí málo a zmizí).

Jinak jsem měl jinej zajímavej zážitek, kdy se mi hra postupně zpomalovala až k nehratelnosti. Softwarově, jako by najednou bylo zpomalený celý DS. Pomohlo tomu přehrát ROMku ze zálohy z disku a zase to lítá jak má. Jestli se tam něco nacpalo do nějakejch špatnejch sektorů, čert ví...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu