patrik1468623047 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ahoj te ! ja vim ze je to mimo Shift 2 ale stahnul sem Assassins creed BH a zapnu ho a nejde mi mam nenovejsi Flash aji DH (Dneska update) dam play a cerna obrazovka tak nevim co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 ale každý o něčem jinym!! seš teda docela hňup když to bereš takle "auta jako auta" Ježiš marja uklidni se, co se s váma lidi sakra děje?! Prej hňup, *****e. Od tý doby co se odešlo od tuningu a ilegality v NFSU2 sou to pro mě auta jako auta, kord teď TDU2 blbost největšího kalibru, co mě naposled bavilo byli Gridy a Burnout, ale jinak je to všechno fakt stejný, jenom někde sou na okruhu a někde jsou ve městě. Si zahraju radši GTA... stokrát lepší ,,autíčkaření,, než v mnohejch závodních hrách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ahoj te ! ja vim ze je to mimo Shift 2 ale stahnul sem Assassins creed BH a zapnu ho a nejde mi mam nenovejsi Flash aji DH (Dneska update) dam play a cerna obrazovka tak nevim co stim Ano s shift 2 to nemá nic společnýho, řekls to celkem výstižně, tak to reš peosím v sekci na Assassina jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 potrebuji poradit. mam flash 1.61 a DB 12611. rozjedu nfs shift 2? popripade jestli bych mel aktualizovat db na 12625.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Teda ta grafika je zklamani..GT 5 ma oproti tomu uzasnou.To ty vsecky fotky co sou na netu jsou bud z PC verze nebo jsou upraveny.Natoz pozitek z jizdy i na gamepadu je supr..simulator to neni a i pri vsech vyplich pomocich se to da za 30min skvele naucit ze supr pohledu z helmy jezdce,ta prinasi do zavodnich her urcite novej pozitek..opravdu jak z auta.Zvuky hodne povedeny.Co vy rikate na grafiku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 potrebuji poradit. mam flash 1.61 a DB 12611. rozjedu nfs shift 2? popripade jestli bych mel aktualizovat db na 12625.dík Shift 2 UNLEASHED má wave 11 - takže vyžaduje DB 12625 - jinak ho nespustíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ahoj te ! ja vim ze je to mimo Shift 2 ale stahnul sem Assassins creed BH a zapnu ho a nejde mi mam nenovejsi Flash aji DH (Dneska update) dam play a cerna obrazovka tak nevim co stim Černou obrazovku máš proto že v isu hry nemáš patchlou ochranu AP25 v ABGX 1.0.5 nastavením autofix na level 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Shift 2 UNLEASHED má wave 11 - takže vyžaduje DB 12625 - jinak ho nespustíš . a neudela mi to neco s hrama?myslim tim jestli pujdou normalne vsechny hry s db 12625 a flashem 1.61, protoze sem cetl ze napriklad u COD:BO a COD:MW je ta černá obrazovka.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 a neudela mi to neco s hrama?myslim tim jestli pujdou normalne vsechny hry s db 12625 a flashem 1.61, protoze sem cetl ze napriklad u COD:BO a COD:MW je ta černá obrazovka.dík Když máš flash 1.61 tak aktualizací DB na 12625 ti nepůjdou všechny hry s AP25 ( FABLE 3 , ACB , NFS HP , COD BO , COD MW2 , HALO REACH ) . Když budeš chtít aby ti šly všechny , tak jedině LT + . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathy Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Čus, mám taky flash LT+ a DB 12625 a SHIFT 2 mi nejede, píše to nečitelnej disk :( Nevíte někdo co s tím, když ostatním to jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Čus, mám taky flash LT+ a DB 12625 a SHIFT 2 mi nejede, píše to nečitelnej disk :( Nevíte někdo co s tím, když ostatním to jede? Špatně vypálené DVD . Zkus na jiné vypalovačce - možná si budeš muset koupit novou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaXiLuPA Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Graficky je to úplný propadák. Fyzika není žádný zázrak. Malá změna oproti Shiftu1. Menu se mi absolutně nelíbí. Takové nepřehledné mi připadá. 3 roky staré Gridy jsou na tom graficky 3x lépe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Když máš flash 1.61 tak aktualizací DB na 12625 ti nepůjdou všechny hry s AP25 ( FABLE 3 , ACB , NFS HP , COD BO , COD MW2 , HALO REACH ) . Když budeš chtít aby ti šly všechny , tak jedině LT + . odkdy ma cod bo a cod mw2 ap25 ochranu.?? dyt mi to normalne jde a mam 1.61 flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 To jsem si taky říkal...četl jsem to tu ale víckrát tak nevím. Ale CoD MW II a BO tu ochranu podle mě nemají...i když jsem tu vícekrát četl, že to nepůjde hrát, to nevím. Ale podle mě je to z jiných důvodu než ochrana ap25. Protože mě tyto hry úplně normálně jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Mate obidvaja novy DB 12625 v konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Takže Shift 2 Unleashed funguje jak na LT+ 1.1 s 12625, tak i na LT 1.1 s 12625 (mám dva xboxy) pokud vám to hodí nečitelný disk, tak to vypalte na kvalitnější mechanice. Poprvé sem hru pálil na notebooku a už zespodu byly jasně vidět jednotlivé stopy. Poté, co sem hru vypálil přes pc (jako ostatní hry) tak hra funguje bezproblémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ne mám starý Dash. Ale spouštím to s aktivačím diskem, protože mám starší flash na wawe 6. Ale to asi nemá nic společného s ap25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ne mám starý Dash. Ale spouštím to s aktivačím diskem, protože mám starší flash na wawe 6.Ale to asi nemá nic společného s ap25 Ale ma! MW2, Black Ops a Halo reach maju tiez Ap2.5, ale aktivovanu od DB 12625! http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 odkdy ma cod bo a cod mw2 ap25 ochranu.?? dyt mi to normalne jde a mam 1.61 flash Teprve DB 12625 detekuje navíc ve hrách COD BO , COD MW 2 a HALO REACH ochranu AP25 . Dokud nemáš DB 12625 tak jdou spustit potom už ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Pak to tedy nechápu. Jakto, že dali tu ochranu do MW II tak dávno? No nic, pak se teda omlouvám, nerozumím tomu. Je to teda tím, že nemám nový dashboard. Tak to je na ho*no, když potom budu chtít hrát tyto hry, tak mi to nepojede...:( to je ****. AC II ochranu nemá, že? Ten mi pojede? Bude někdy flash, kde mi pojedou jak nové hry tak i ty CoDka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Pak to tedy nechápu. Jakto, že dali tu ochranu do MW II tak dávno?No nic, pak se teda omlouvám, nerozumím tomu. Je to teda tím, že nemám nový dashboard. Tak to je na ho*no, když potom budu chtít hrát tyto hry, tak mi to nepojede...:( to je ****. AC II ochranu nemá, že? Ten mi pojede? Bude někdy flash, kde mi pojedou jak nové hry tak i ty CoDka? AC 2 ochranu samozřejmě nemá , takže ti pojede . Flash už dávno od 27.listopadu 2010 je . Neslyšel jsi dodnes o LT + ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Jo slyšel, ale tak právě tady lidi psali, že když mají nej nejnovější flash, tak že jim jedou nejnovější hry, ale právě jim nejdou NFS:HP, ACB a i ty CoDka. Tak když si udělám nejnovější flash, tak mi pojedou úplně nové hry a i ty CoDka a Fable III? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Jo slyšel, ale tak právě tady lidi psali, že když mají nej nejnovější flash, tak že jim jedou nejnovější hry, ale právě jim nejdou NFS:HP, ACB a i ty CoDka.Tak když si udělám nejnovější flash, tak mi pojedou úplně nové hry a i ty CoDka a Fable III? To kde pisali ti, co maju LT+, ze im nejdu hry s AP2.5? :lol: Ak si predtym ISO nefixli v abgx na Level3, tak maju pravdu :D V LT+ idu vsetky hry, bezrozdielu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Presne tak.Kdo ma Lt+ tak mu jede uplne sechno i s AP 25 vcetne na novem dashi 625.Ale pred palenim kontroluj jestli hra ma AP 25,pokud jo dej na level 3 v abgx.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Graficky je to úplný propadák. Fyzika není žádný zázrak. Malá změna oproti Shiftu1. Menu se mi absolutně nelíbí. Takové nepřehledné mi připadá. 3 roky staré Gridy jsou na tom graficky 3x lépe.... Ale tak kvuli 40 korunam za cd zase tak nastvani byt nemusime :)) Ja to dneska hral jen chvili a zas tak spatne to nevypada.Doufam ze se vyplati cekat na forzu4 :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.