Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

JAK PROLINKOVAT E-MAIL a přihlášení z CLUB NINTENDA do WII SHOP CHANNELU?


Akira

Otázka

zdravím, pochopil jsem, že do wii shop channelu není třeba mít nějaké přihlášení.. protože se sem dostanu bez problémů, problém nastane v momentě, když se snažím v settings wii shop chanellu nastavit svou e-mailovou adresu s heslem, které mám na clubu nintendo.. jenže když tyto údaje vepíšu, tak mi to napíše error (206401) a otázku, jestli jsem v clubu nintendo + odkaz na club nintendo..

Mám na svém účtu na clubu nintendo hvězdičky, možná je směním za wii points, ale když mi wii shop channel přihlášení z clubu nintendo nevyhledá a bude stále psát error, tak jsem asi v pytli.. nevím co s tím:cry:

..................................................................

jo a mimochodem, to že jsem našel radu jak to vyřešit přímo na stránkách nintendo mi je stejně k ničemu, protože heslo mám pouze z písmen a číslic, jak tam píšou že být musí a v konzoli mám jak na Clubu Nintendo účtě stejnou zemi a to UK.. takže nechápu, co je za problém a proč to nejde.. už mě to vážně dost se#e

a nikdo tu není, kdo by mi řekl co s tím mám dělat.. to je asi fakt smůla:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

díky, už jsem na to přišel.. respektive mi pomohli lidi z Nintenda.. no a v čem to bylo.. napíšu to, aby ostatní v případě problému věděli, co s tím..

takže, v případě chyby (206401) je nutné zkontrolovat jestli je:

konzole evropský model (product key na konzoli by měl začínat LEH, LEF nebo LEM), protože v případě country United Kingdom je třeba nastavit stejně zemi jak na Clubu nintendo, tak v nastavení Wii.

dále pak heslo by mělo obsahovat pouze buď číslice a písmena, buď jedno z toho a nebo klidně oboje, já mám jak čísla, tak písmena

a další věc, dejte pozor na velká malá písmena!!!! na tom jsem pohořel já.. nešlo mi to, protože jsem psal první písmeno v e-mail addres s velkým a mělo být s malým, na tom záleží a to i přesto, že se kupříkladu na clubu nintendo přihlašuju jak s velkým tak s malým, tam je to jedno..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu