Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox POMOC !

Warsleen

Recommended Posts

=) Dívejte .... kdysi jsem si nechal flashnout Xbox 360 asi na nějaký 1.5 nebo tak nějak ...

a pálil jsem myslím hry wave 4... a pak sem dostal Ban a pořídil jsme si PS3 od té doby jsem se nestaral o hry ani o flash .... nyní bych se chtěl znovu vrátit ke staré konzoli abych mohl hrát nějaké speciální xbox tituly a neplatil za ně ale vůbec nevím jak začít .... hry mají wave 11,a nemám ponětí co dělat... Nemohl by mi prosím někdo poradit co mám dělat ?:bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pomůžu alespoň trochu

1- Na změnu těch wawe si stáhni tohle je to na změnu wawe http://www.ulozto.cz/8357766/360wavespatcher-2-1-9-rar

Protože nevim jakej Flash máš nebo mít budeš zase tak víc neporadim.

2- Nevim jesi víš jak se vypaluje nejlepší na to je asi Clone CD. nejlépe na Verbatim ty jsou kvalitní rychlostí 2,4 proste tou nejmensi

To záleží jakej flash budeš mít od toho se všechno pak odvíjí dál a dál... :)

Odkaz ke komentáři

Taky zkusím pomoct.

Je tady o tom docela dost témat, tak zkus pohledat. Jinak hry by ti měli myslím pořád jet, když ten wawe snížíš. Nepojedou ti hry které mají novou ochranu např. hry NFS: HP a AC: Brotherhood ti nepůjdou. Navíc chtějí nový dash, ten jde nahrát s flashky. Na nové hry se ale oplatí udělat nejnovější flash.

Něco jsem našel:

http://console-forum.net/tema/117707-wave-10-a-11

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu