PetersonCFC Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Zdravím. Asi tu budu za blba, ale chci se zeptat, jak si mám změnit kvalitu hry. Zapne se mi ps3 a LCD mi napíše 1080p. Pak tam dám Red dead redemption ( 720p ) a LCD mi ukáže jen 576. Díky moc za jakoukoliv odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Jdi do settings, display, video output tuším, a projdi nastavení tak, abys mohl zaškrnout 720p. Bohužel, nejsem u PS3, takže nevím jak to nastavení přesně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetersonCFC Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Díky moc :-) už mi to běží v HD. THANKS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PetersonCFC
Zdravím. Asi tu budu za blba, ale chci se zeptat, jak si mám změnit kvalitu hry. Zapne se mi ps3 a LCD mi napíše 1080p. Pak tam dám Red dead redemption ( 720p ) a LCD mi ukáže jen 576. Díky moc za jakoukoliv odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.