Umberto Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 jsme akorát dohrál včera to poslední DLCčko bylo to celkem vtipný s tou trávou:-) a dalších lehkejch 100G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Konečně hra , kde lidi chodí reálně po schodech. Za to má hra u mě velké plus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Takže včera jsem to začal hrát a udělal pár prvních zatím nic moc případů, ale jsem nadčen! Rozhodně hodlám dohrát, a podle mě to je prozatím jedna z nejlepších her 2011!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Tak ted jsem to dohrál. Je to skvělá hra a určitě se k ní někdy vrátím. Může mi někdo prosím vysvětlit poslední misi o co tam šlo , že v těch tunelech bylo tolik nepřátel , co tam dělali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Bezpochyby je to jedna z nejlepších her, ale ten jízdný model je fakt ♥♥♥♥♥ní!... Naštestí i pro pcčkáře bude na podzim port na pc. (já o tom založil topic...xD), teď jen doufat, že to neposerou jako GTA IV, ale snad se poučily... Jinak, ve městě fakt nejsou nějaký ,,blbosti,, co by vám prodloužilo čas? To potom znamená, že hra má stejně nevyužitý nádherný město jako Mafia II...to je škoda. Město je fakt pěkný a velký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 No, tak už to začíná být těžší a těžší, docela mě to mrzí protože je to hrozně těžký a půlku rozhovorů, jakože true, doubt a lie udělám špatně a tu půlku co udělám dobře je většinou jen náhodou. Škoda že tam nejsou titulky, vše by bylo hned lehčí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 No, tak už to začíná být těžší a těžší, docela mě to mrzí protože je to hrozně těžký a půlku rozhovorů, jakože true, doubt a lie udělám špatně a tu půlku co udělám dobře je většinou jen náhodou. Škoda že tam nejsou titulky, vše by bylo hned lehčí :( Jo to je důvod, proč to nehraji a počkám až to bude na pc..., nechci sem pořád cpát to pc..., ale tam snad titulky budou a pokud ne oficiální, tak někdo je snad udělá... To, že hra nemá ,,aspoň,, titulky mě fakt mrzí..., hned bych to hrál..., ale takhle to pro mě nemá cenu, když bych z toho naprosto nic nechápal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Já hru mam jen půjčenou (uffff) a to že tam nejsou titulky asi pro mě znamená že se na to vykašlu, protože zas tolik dobrej angličtinář nejsem, takže si radši počkám na PC, tam by snad ty titulky mohly být, ikdyž o tom pochybuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Já hru mam jen půjčenou (uffff) a to že tam nejsou titulky asi pro mě znamená že se na to vykašlu, protože zas tolik dobrej angličtinář nejsem, takže si radši počkám na PC, tam by snad ty titulky mohly být, ikdyž o tom pochybuju... Já věřím, že tam budou...Dělám si naděje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 hmm, myslim, ze to az takovou roli hrat nebude. ja umim anglicky celkem dobre a taky jsem to vicemene tipoval. Proto me ta hra taky prestala bavit. dohral jsem to do pulky a prestalo me to bavit - zadny pribeh, a hratelnost jen o "nahodnym" klikani pri vyslesich, pripadne hledani veci... pro me nuda a nejprecenovanejsi hra letosniho roku a snad vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 hmm, myslim, ze to az takovou roli hrat nebude. ja umim anglicky celkem dobre a taky jsem to vicemene tipoval. Proto me ta hra taky prestala bavit. dohral jsem to do pulky a prestalo me to bavit - zadny pribeh, a hratelnost jen o "nahodnym" klikani pri vyslesich, pripadne hledani veci... pro me nuda a nejprecenovanejsi hra letosniho roku a snad vubec Příběh to má, ale nějak si ho nezaregistroval, hraješ za felpse a řešíš případy v jednotlivých odděleních - vraždy, narkotika, žhářství, i když se to na první pohled nejeví tak některé případy na které narazíš souvisí s hlavním dějem, tedy jak felps byl u mariňáků, vrátil se zpátky, stal se detektivem a mezitím jak se vracely jeho kámoši z vojny, tak ti ukradly morfín ......., některé případy s tím souvisejí, také doporučuji projíždět noviny, kterých je 11 a sledovat příběh, protože ke je velké rozuzlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 jasne, asi nejakej je, ale v ty prvni pulce absolutne nepatrnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Já třeba z těch novin nepochytil vůbec nic a připadalo mi ,že s tím ani nesouvisí. 50 % výslechu jsem tipoval. Nevím proč, ale prostě mě ta hra bavila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiiss Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 zdravím, můžete mi prosím někdo popsat přesně najetí na druhé dvd?? ono mě to totiž nechce pustit dál:-((, třeba dělám něco špatně....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 tak nato že jsem to dohrál z odřenejma ušima.mě tahle hra dostala.ale je opravdu škoda že nedali CZ titulky.no rozhodl jsem se některým pomoci. takže dělám ,jak přesně dávat otázky aby byli 90% už jsem u 3dvd..takže jestli chcete pak to sem můžu mrsknout,a nebo to poslat po SZ:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 tak nato že jsem to dohrál z odřenejma ušima.mě tahle hra dostala.ale je opravdu škoda že nedali CZ titulky.no rozhodl jsem se některým pomoci.takže dělám ,jak přesně dávat otázky aby byli 90% už jsem u 3dvd..takže jestli chcete pak to sem můžu mrsknout,a nebo to poslat po SZ:D zbytečná práce chlape, toho už je dávno kvanta na netu viz.: http://wikicheats.gametrailers.com/L.A._Noire_-_PS3_XB360/Walkthrough#A_Polite_Invitation ztráta času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Tak konecne dohrano....trochu se zpozdenim pravda, na hru jsem se hrozne tesil, ale pak jsem ji z nejakeho duvodu prestal hrat, hned po konci oddeleni vrazd....ted jsem se k tomu vratil a zhltnul to jak malinu....priznam se ze posledni dve oddeleni byli nejlepsi, protoze nabizeli ucelenejsi pribeh a hodne se mi libilo jak se to zacalo ubirat, predevsim, ze se cole trosku polidstil a libila se mi moznost hrat sa kelsa.....a ten konec....potesil, popravde jsem uronil i slzu, ale ja jsem mekota..... Takze ve vylsedku hra splnila ma ocekavani, ktera byla opravdu velika :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnz Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 muzu mit jeden dotaz? bavite se o tom, ze hra "nema titulky" tzn. lokalizovane do cestiny nebo vubec? eng by nevadily, ale jestli tam chybi uplne tak byhc s taky moc nezahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 muzu mit jeden dotaz? bavite se o tom, ze hra "nema titulky" tzn. lokalizovane do cestiny nebo vubec? eng by nevadily, ale jestli tam chybi uplne tak byhc s taky moc nezahral Anglické titulky tam jsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Pro ty kteri jeste nemaji Rockstar Pass, tak prijde vhodna chvile ho zakoupit protoze mezi 13. a 19. zarim bude stat pouhych 640 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 http://games.tiscali.cz/tema/prilis-velka-dan-za-uspech-l-a-noire-smutny-konec-team-bondi-57402 aneb vývoj hry měl ještě černější průběh, než se před časem vyvrbilo na povrch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.