Molda22 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Čekal jsem od toho hodně, ale ve skutečnosti je to ještě daleko lepší. Nepopsatelný zážitek, mám odehráno jen pár hodin, několik případů, ale je to zatím perfektní snad po všech stránkách. Strašně se mi líbí ta mimika postav, to je něco neuvěřitelného. Skvělý originální systém celé hry, to vyšetřování, zjištování důkazů, prohledávání místa činu, vyslýchání, vše je strašně zajímavě provedeno a hodně mě to baví. Navíc krásné živoucí město, vedlejší případy, kdy během jízdy dostanete vysílačkou vědět o něčem, co se někde děje a můžete se toho s parťákem ujmout. Líbí se mi i takové detaily, jako (podle mě) skvěle realistická chůze, běh, práce kamery, chůze ze schodů a do schodů, pěší honičky atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Mě momentálně zajímá jak je to s vedlejšíma případama...je jich tu 40 s ''cutscénou'' ale co když je dokončím?po kapitole dopravního policajta(ta druhá)máte možnsot freeroam-u a přijde mi že když udělam těch 40 že tu nic nebude město jako kráva já budu hrát za policajta a nic?doufám že tu pak bude nějak ''generátor případů'' alá true crime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 tady je zase vidět kdo už hraje, pánové dejte si bacha na BANÁNY:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 tomu s tim AC se mi moc věřit nechce, protože všechny díly co doted vyšly tak vypadají téměř všechny stejně po grafický stránce...tedy hlavně na konzolích, na PC se to trošku vyvíjelo...Heavy Rain měl grafiku uplně vynikající a ta atmosféra v tý hře to je fakt neuvěřitelný..a právě proto se těšim i na to L. A. Noire protože jsem četl že to bude hodně podobný Je to tak, krom toho nevidim duvod, proc by nemohli zapracovat na enginu, obvzlast pak na mimice, ktera vetsinou stala za prd, preci jen je to nova hra a uz tak je to dobra zdimarna penez tak at se alespon snazej..... Jinak vsem ostatnim jen tise zavidim. Jak je to s obtiznosti? Neni to prilis tezke prijid pripadu na kloub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Je to tak, krom toho nevidim duvod, proc by nemohli zapracovat na enginu, obvzlast pak na mimice, ktera vetsinou stala za prd, preci jen je to nova hra a uz tak je to dobra zdimarna penez tak at se alespon snazej.....Jinak vsem ostatnim jen tise zavidim. Jak je to s obtiznosti? Neni to prilis tezke prijid pripadu na kloub? Ne příjde mi to až příliš primitivní :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Aha, no tak i tohohle druhe extremu jsem se bal, pokud je to deketivka, ktera vubec neni vyzvou pro hrace, tak to neni dobre.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Aha, no tak i tohohle druhe extremu jsem se bal, pokud je to deketivka, ktera vubec neni vyzvou pro hrace, tak to neni dobre.... Vono i v normální Mafii I bylo težžší přijít na to co máš udělat a to nebyla detektivka ani adventura :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 sakra skoda ze nemam doma dvd...Hned bych to zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 V mafii? Tak to je asi individualni, mě mafie nedělala problem, normální hra s klasickou nápovědou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 V mafii? Tak to je asi individualni, mě mafie nedělala problem, normální hra s klasickou nápovědou ;) Taxik to asi myslel,tak,že je to L.A Noire fakt jednoduché :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Možná to tak myslel, urcite to tak ale nenapsal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 A musim teda mit hardisk s kapacitou aby se mi vešly tři dvdečka? nebo si hra při hraní vyzve hrače aby vyměnil dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nemusis mít hdd, dvd se jen dvakrat v průběhu hry prohodi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Lidi co si tu stěžujete že je to moc lehký zkuste si vypnout v nastavení 'hints'' a a ten zvuk o vám radí když jdete okolo důkazu... pak máte místo 5 důkazů -2 a není to lehký jak si myslíte EDIT tak teď jsem si zkusil jeden případ bez těch pomocníků a musím říct že ačkoliv jsem si nějaký důkazy pamatoval tak jsem jich měl 5/12 :O jinak je škoda že při poptávaní atd tam není třeba 20 otázek s kterých můžeme vybrat např 20 protože jich tam je pár a dozvíš se toho moc :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Pánové možná zbytečná otázka,ale radši se zeptám. Jdou ve hře zapnout titulky? Má angličtina je velice ubohá tak by mi to dost pomohlo :-) Jinak celkově mě na xboxu šte to, že když probíhá ingame video nedá se nějakým způsobem pauznout, aby si pomalejší člověk v klidu přečetl titulky. Maximálně lze zmáčknout ten velký kulatý knoflík což někdy hru pauzne, ale obraz ztmavne a nejde skoro nic vidět. To mi přijde jako velké mínus...nebo existuje nějaké jiné rešení? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Uz je venku disk 2 taky od CH33TAH. na xboxsky je ke stazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Pánové možná zbytečná otázka,ale radši se zeptám. Jdou ve hře zapnout titulky? Má angličtina je velice ubohá tak by mi to dost pomohlo :-) Jinak celkově mě na xboxu šte to, že když probíhá ingame video nedá se nějakým způsobem pauznout, aby si pomalejší člověk v klidu přečetl titulky. Maximálně lze zmáčknout ten velký kulatý knoflík což někdy hru pauzne, ale obraz ztmavne a nejde skoro nic vidět. To mi přijde jako velké mínus...nebo existuje nějaké jiné rešení? :-) ano jdou v oprions tam teĎ nevím a substitules ale kdž to nedokážeš najít tak máš asi fakt špatnou angličtinu a týhle hře se radši vyhni Uz je venku disk 2 taky od CH33TAH. na xboxsky je ke stazeni. Už od 8 ráno :) jo a ten uživatel se jmenuje EL CH33TAH :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 ano jdou v oprions tam teĎ nevím a substitules ale kdž to nedokážeš najít tak máš asi fakt špatnou angličtinu a týhle hře se radši vyhniDíky ne ja tu hru ještě nehraju ptal jsem se jen tak dopředu at vím :-) A co se týče těch ingame videí nedají se asi nijak pauznout že? Třeba alespon když zmáčkneš ten velký knoflík akorát, že obraz ztmavne, ale když člověk přijde blíž k TV tak se to občas dá přečíst. Už od 8 ráno :) jo a ten uživatel se jmenuje EL CH33TAH :) Díky ne ja tu hru ještě nehraju ptal jsem se jen tak dopředu at vím :-) A co se týče těch ingame videí nedají se asi nijak pauznout že? Třeba alespon když zmáčkneš ten velký knoflík akorát, že obraz ztmavne, ale když člověk přijde blíž k TV tak se to občas dá přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 nejde to pauznout aniž by to neztmavlo :/ taky sem tam něco nestihnu naštěstí můžeš koukat do deníčku na důkazy atd ALE TEĎ JSSEM SI VZPOMĚL JE TAM V MENU ''LOG'' jako kdyby někdo zapisoval co kdo řekne takže se můžou kouknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Ta angličtina není zas tak těžka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Ta angličtina není zas tak těžka :) ptal se tě někdo?jsou tu i lidé kteří s tím mají problémy...¨ navíc on řeší to že to nestihne přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Já to nemyslel ve zlém. Také nejsem něaky přeborník v angličtině :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Že je tahle hra lehká? Myslím, že trochu přeháníte.Mám zatím jen pár případů, ale hlavně při výsleších a rozhovorech je podle mě celkem obtížně zjistit vše a udělat vše správně. Anglicky umím plynně, takže s porozuměním není problém, ale někdy je docela složité odhadnout, jestli přitlačit, zapochybovat, souhlasit, být hodný, protože stačí jedna chybka a už se nedozvíte nějakou věc a případ se třeba odehraje trochu odlišným způsobem atd Není to samozřejmě nějak extrémně těžké, to určitě ne, ale na druhou stranu to podle mě není ani nějak přehnaně lehké a člověk si musí v hlavně spojovat jednotlivé indicie, přemýšlet, pozorovat chování těch postav atd. Navíc jsme na začátku, kdoví jestli nebude postupně přituhovat na dalších discích. (PS: Třeba ten případ s manžely Blackovými mě teda překvapil a to dost, nečekal jsem takové rozuzlení, to se povedlo. Hodně mě bavil.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Zdravim, ,taky se na tu hru tesim :) snad nasetrim penize a predobjednam si ji na jrc pac tam je navic DLC pripad a chtel bych se zeptat zda ma ta hra i MP ? nikde jsem to nenasel tak se ptam :) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Nema, coz si clovek muze odovodit uuz z podstat te hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.