Anonymous_ Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Koukam, ze taky dostanes orgasmus az ti prijde :-D To ja uz zacinam sosat hry a cekam na hack. Jedine co koupim na UMDcku je GTA Vice a Liberty.. :-) jeste bych ti doporucil lego star wars :) ted ho mam na UMD pujceny.. rikal jsem si ze to bude uplna blbost.. ale kdyz uz jsem to mel, tak jsem to zkusil a fakt pecka! bomba nejvetsi! hned po GTA:LCS :) VCS uz tak super neni, ale i tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 jeste bych ti doporucil lego star wars :) ted ho mam na UMD pujceny.. rikal jsem si ze to bude uplna blbost.. ale kdyz uz jsem to mel, tak jsem to zkusil a fakt pecka! bomba nejvetsi! hned po GTA:LCS :) VCS uz tak super neni, ale i tak..Diky za doporuceni.. Ja s PSP nemam vubec zadnou zkusenot,takze jsem totalne out.. ale diky tomuhle foru mam vetsi obzor.. Takze jsem zvedav az vyjde Dump na Slima jestli to zvladnu a nepos*ru to.. Jinak jsme trosku mimo topic (s hrama) takze radsi zpet k tematu:cheesygrin::blink::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1468621297 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 ale stejne by me zajimalo,jak to delaj,blazni....sednou ke kompu,a makaj treba 9 hodin,az do noci,dalsi den zas,a tak porad,az konecne nekam pro naky lidi muzou dat link na cracklej fw 3.60....pak zase se o nich mluvi vsude v ucte-->viz. Dark_Alex,bo jak se ten jeho nick pise......pste machri...;-)....jestli se nepletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 ale stejne by me zajimalo,jak to delaj,blazni....sednou ke kompu,a makaj treba 9 hodin,az do noci,dalsi den zas,a tak porad,az konecne nekam pro naky lidi muzou dat link na cracklej fw 3.60....pak zase se o nich mluvi vsude v ucte-->viz. Dark_Alex,bo jak se ten jeho nick pise......pste machri...;-)....jestli se nepletu...A navic ty lidi z toho nemaji zadny zisk, jen si udelaji u jinych uzivatelu jmeno.. takove lidi bych ocenil i penizkama na konto.. mam vrazet mesicne 1399 za hru nebo poslat tyto penize nekomu kdo to pro nas dokazal trhnout? radsi jednou vlozim penize na crackera ktery to dumpnul nez mesicne utracet penizky za origose.. Na origosich vydelaji v USA a Japonsku velky penize pro Sony.. my cesi si to ochcijem pac nemame tak dobre platy:-D Jinak urcite nevyznavam to.. aby se vse obchazelo.. rad podporuim dobre muzikanty koupi originalu.. ale tohle je na nic..:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 A navic ty lidi z toho nemaji zadny zisk, jen si udelaji u jinych uzivatelu jmeno.. takove lidi bych ocenil i penizkama na konto.. mam vrazet mesicne 1399 za hru nebo poslat tyto penize nekomu kdo to pro nas dokazal trhnout? radsi jednou vlozim penize na crackera ktery to dumpnul nez mesicne utracet penizky za origose.. Na origosich vydelaji v USA a Japonsku velky penize pro Sony.. my cesi si to ochcijem pac nemame tak dobre platy:-D Jinak urcite nevyznavam to.. aby se vse obchazelo.. rad podporuim dobre muzikanty koupi originalu.. ale tohle je na nic..:blink:mno myslim, ze pokud budes chtit, tak na strankach m33 (jestli vubec nejaky maj;) ) bude odkaz na paypal pro jejich podporu;) a to sami u DAXe;)..jak rikas, taky koupim originalku neceho, co je potreba i penezma ocenit;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1468621297 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 cesne,protoze,treba z ceho bych ja muzikant zil,kdyby si kazdej,kdo by si me chtel poslechnout,hned stahl z netu moje pisnicky,a na koncert by nikdo neprisel....ale obchazet nekery veci,je nezbytnost-viz treba ofic fw u psp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Ale zas musime brat ohled, ze toto je nelegalni work.. Muzika je legalni zivot.. :-) Hlavne at uz to je tady,protoze ja si chci jit pro Slimaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draq Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Ja myslel ze to bud eprolomeny tal za mesic .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1468621297 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 za mesic??ja myslim,ze okolo tejdne to tu bude-myslim,ze hackeri sou schopny neco takovyho prolomit...kdyz sou sikovny,a maj supeeer napady,tak jim to dlouho trvat nebude...rozhodne prijdou na to,jak to dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 mno ja bych takovej optimista nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 no myslim že m33 to stihnou do týdne...možná do 2(ten CFW) PS: jsou to šílenci...a šílencům to jde nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 no myslim že m33 to stihnou do týdne...možná do 2(ten CFW)PS: jsou to šílenci...a šílencům to jde nejlíp na co by ale byl cf 3,60, kdyz pro slima neni "down" a pro fat urcite predelat fw ze slima nemuzou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKKAI Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 co to je dump Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 na co by ale byl cf 3,60, kdyz pro slima neni "down" a pro fat urcite predelat fw ze slima nemuzou tak začnou...jak začal fat na 1.50(a ne na 1.00) tak slim začne na 3.60(když to rozchodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 co to je dump Dump=zaloha neboli řečeno stáhli FW ze základní desky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 tak začnou...jak začal fat na 1.50(a ne na 1.00) tak slim začne na 3.60(když to rozchodínj jenze na 1,50 sli spusti homebrew..tady u toho bude nejhorsi to obejit a navic to vubec na slimu spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosPer Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Ahoj Jsme úplnej amater s PSP Slim, dostal jsme ho. Nemohl by si mi prosím poradit, jak zpustim stahnuty hry? Dekuji JosPer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 viz návod http://console-forum.net/showthread.php?t=12072 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 hej kurna mi nerikej, ze uz to na slimu jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 ano jde..dneska sem na Slimu chvilku hrál :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 ano jde..dneska sem na Slimu chvilku hrál :ok:heej:D to musi bejt sony zase nasrana..ale stejne si myslim, ze to sony i tak trochu chtela, pac vic videla na prodeji PSP nez na prodeji her..jinak jsou ty hackeri fakt dobri :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.