Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Slim&Lite dump firmwaru 3.60!

Midnight

Recommended Posts

Koukam, ze taky dostanes orgasmus az ti prijde :-D To ja uz zacinam sosat hry a cekam na hack. Jedine co koupim na UMDcku je GTA Vice a Liberty.. :-)

jeste bych ti doporucil lego star wars :) ted ho mam na UMD pujceny.. rikal jsem si ze to bude uplna blbost.. ale kdyz uz jsem to mel, tak jsem to zkusil a fakt pecka! bomba nejvetsi! hned po GTA:LCS :) VCS uz tak super neni, ale i tak..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jeste bych ti doporucil lego star wars :) ted ho mam na UMD pujceny.. rikal jsem si ze to bude uplna blbost.. ale kdyz uz jsem to mel, tak jsem to zkusil a fakt pecka! bomba nejvetsi! hned po GTA:LCS :) VCS uz tak super neni, ale i tak..
Diky za doporuceni.. Ja s PSP nemam vubec zadnou zkusenot,takze jsem totalne out.. ale diky tomuhle foru mam vetsi obzor.. Takze jsem zvedav az vyjde Dump na Slima jestli to zvladnu a nepos*ru to.. Jinak jsme trosku mimo topic (s hrama) takze radsi zpet k tematu:cheesygrin::blink::lol:
Odkaz ke komentáři

ale stejne by me zajimalo,jak to delaj,blazni....sednou ke kompu,a makaj treba 9 hodin,az do noci,dalsi den zas,a tak porad,az konecne nekam pro naky lidi muzou dat link na cracklej fw 3.60....pak zase se o nich mluvi vsude v ucte-->viz. Dark_Alex,bo jak se ten jeho nick pise......pste machri...;-)....jestli se nepletu...

Odkaz ke komentáři

ale stejne by me zajimalo,jak to delaj,blazni....sednou ke kompu,a makaj treba 9 hodin,az do noci,dalsi den zas,a tak porad,az konecne nekam pro naky lidi muzou dat link na cracklej fw 3.60....pak zase se o nich mluvi vsude v ucte-->viz. Dark_Alex,bo jak se ten jeho nick pise......pste machri...;-)....jestli se nepletu...
A navic ty lidi z toho nemaji zadny zisk, jen si udelaji u jinych uzivatelu jmeno.. takove lidi bych ocenil i penizkama na konto.. mam vrazet mesicne 1399 za hru nebo poslat tyto penize nekomu kdo to pro nas dokazal trhnout? radsi jednou vlozim penize na crackera ktery to dumpnul nez mesicne utracet penizky za origose.. Na origosich vydelaji v USA a Japonsku velky penize pro Sony.. my cesi si to ochcijem pac nemame tak dobre platy:-D Jinak urcite nevyznavam to.. aby se vse obchazelo.. rad podporuim dobre muzikanty koupi originalu.. ale tohle je na nic..:blink:
Odkaz ke komentáři

A navic ty lidi z toho nemaji zadny zisk, jen si udelaji u jinych uzivatelu jmeno.. takove lidi bych ocenil i penizkama na konto.. mam vrazet mesicne 1399 za hru nebo poslat tyto penize nekomu kdo to pro nas dokazal trhnout? radsi jednou vlozim penize na crackera ktery to dumpnul nez mesicne utracet penizky za origose.. Na origosich vydelaji v USA a Japonsku velky penize pro Sony.. my cesi si to ochcijem pac nemame tak dobre platy:-D Jinak urcite nevyznavam to.. aby se vse obchazelo.. rad podporuim dobre muzikanty koupi originalu.. ale tohle je na nic..:blink:
mno myslim, ze pokud budes chtit, tak na strankach m33 (jestli vubec nejaky maj;) ) bude odkaz na paypal pro jejich podporu;) a to sami u DAXe;)..jak rikas, taky koupim originalku neceho, co je potreba i penezma ocenit;)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu