Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident evil operation raccoon city xbox 360

Guest drunkys

Recommended Posts

tak teaser uz je.

musim rict ze sem videl 4 vojaky, za ktere se bude hrat,a sem hodne zklamany pokud to tak zustane i v hre ktera ma vyjit.kdyby tam radsi zustaly vojaci neco jak HUNK a zadne vymysleni postav (kostymu) jeden vypada jak nemesis,druhy jak psycho mantis (mgs) pak nejaka asi zena(hruza) a jeden vypada jakztaz ,,,

zatim podle screenu postav to hodnotim (kostymy) 1 / 10

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já o žádném teaseru či traileru nevím, dejte odkaz....

Edit: tak jsem trailer už našel, http://www.gametrailers.com/video/debut-teaser-resident-evil/712332 zatím to vypadá jak praštěná arkádovka, no uvidíme...

Omg, tohle jsou informace o Resident Evil 5: Gold Edition, to musí každýmu dojít, takovej nesmysl....

Odkaz ke komentáři

na zahranicnich forech jsou i na jednom screenu ty ctyri vojaci,,,nejsou pro me zazivni,je to neco jak bossove v metal gear solid 2, nemastne neslane,,snad to jeste vylepsi,,,meli nechat zakladni oblek vojaka u.s.s. (umbrella security service) a ne tam takhle *****,,,do vydani je jeste daleko ale pochybuju ze postavy zmeni a to pro me znamena 50% atmosfery hry pryc,

jako fanousek sem si vzdy pral neco na tenhle zpusob,,,vojaci v racoon city.najednou se dozvim ze bude nejaky operace raccoon city a vidim hratelne postavy a uz je mi s toho soufl,,,,

Odkaz ke komentáři

trailer vypada moc dobre (je to nejnovejsi z dneska) http://www.capcom-unity.com/snow_infernus/blog/2011/04/14/resident_evil:_operation_raccoon_city_trailer

koukam ze to LEON dostane:-) me obavy se chystaji k odchodu

Tak potom co jsem shlédl tenhle trailer, si myslím že to už opravdu není žádnej Resident Evil.... Doufám že to bude jenom arkádovka na XBLA a PSN, protože to opravdu jako arkádovka vypadá, není to špatný ale zatím se mi nezdá že by to byla plnohodnotná hra...

Odkaz ke komentáři

Tak potom co jsem shlédl tenhle trailer, si myslím že to už opravdu není žádnej Resident Evil.... Doufám že to bude jenom arkádovka na XBLA a PSN, protože to opravdu jako arkádovka vypadá, není to špatný ale zatím se mi nezdá že by to byla plnohodnotná hra...

ja bych to tak spatne nevidel hra se jiste jeste zmeni, a treba to bude hororovy SOCOM. coz by v racoon city byla bomba

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

HAHA...! Tak starý RE asi čekat nemám, co? Jasně, že NE!!!

Ty vole..., tento rok se série nějak serou...aspoň pro mě...toto ,,bude,, podle mě druhá nejhorší hra ze série...první místo si drží nový BiA...druhé místo má nový RE...FŮJ!!! Z toho co jsem tady viděl, je mi špatně...chci starého dobrého RE!

(ještě bych chtěl dodat, že nový Hitman, se pro mě taky táhne špatným směrem - pro mě, vypadá už moc akčně).

Čekal sjem, že nový BiA je vtípek..., teď doufám, že je vtípek Resident Evil Operation Raccoon...Pro mě už byl zklamání i pátý díl, už to prostě nebylo ono, a hlavně mě tam chyběla hororová atmosféra, tady ,,možná,, bude, ale zato je to jinak hova*ina!

Ruku na srdce a musím říct, že ty postavy jsou fakt na ***!

Novej BiA možná zahraju díky ,,vtipu,, , ale nový RE? Ani omylem!

To radši opráším staré díly a budu si užívat perfektní hratelnost...

Odkaz ke komentáři

HAHA...! Tak starý RE asi čekat nemám, co? Jasně, že NE!!!

Ty vole..., tento rok se série nějak serou...aspoň pro mě...toto ,,bude,, podle mě druhá nejhorší hra ze série...první místo si drží nový BiA...druhé místo má nový RE...FŮJ!!! Z toho co jsem tady viděl, je mi špatně...chci starého dobrého RE!

(ještě bych chtěl dodat, že nový Hitman, se pro mě .......

Neboj, nový RE (myslím po tohmle paskvilu) se má vrátit ke kořenům a jinak s tebou souhlasim. Mě už ani moc nebavil BiA: HH, jednička byla nej. Hitmany jsem bohužel bez trpělivosti hrál většinou "akčně", ale naštěstí to v Silent Assassin a Blood Money moc nešlo:D

Jinak musim uznat, že na svůj věk, máš dobrý vkus a spousta starších hráčů (chápej dědků) by ti dala za pravdu;) :D

Odkaz ke komentáři

Neboj, nový RE (myslím po tohmle paskvilu) se má vrátit ke kořenům a jinak s tebou souhlasim. Mě už ani moc nebavil BiA: HH, jednička byla nej. Hitmany jsem bohužel bez trpělivosti hrál většinou "akčně", ale naštěstí to v Silent Assassin a Blood Money moc nešlo:D

Jinak musim uznat, že na svůj věk, máš dobrý vkus a spousta starších hráčů (chápej dědků) by ti dala za pravdu;) :D

:O Díky.

To by bylo super, kdyby po tomhle byl díl, který by se vrátil ke kořenům, dík za info :)

BiA: HH mě ještě hodně bavil, byla to dobře udělaná hra, ale musím uznat, že třeba na Road to Hill 30 a Earned in Blood vzpomínám na dobré zážitky více.

:D, tak já se snažil v Hitmanovi, ale taky jsem to tam někdy musel vše vystřílet...:) , ale snažil jsem se, aby ne.

Díky a je to pravda..., raději opráším nějakou skvělou ,,starší,, hru.

To bude super, když by byl další díl RE jako kdysi.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu