Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

a máš ho rozdělenej na 6x300Gb nebo jak, protože si myslim že PS3 přečte pouze jeden oddíl, ale nemam to ověřený. Dál můžeš zkusit přeformátovat jiným programem(já mam fat32format.exe a no problem). JInak pokud to máš rozdělený na těch 300GB oddílů víc tak bych je spojil protože myslim že PS3 si např s 1TB ext na FAT32 poradí.

Odesláno

Odměna za pomoc ,jestli mi bude fungovat 200-350kč uvidím mám tenhle:http://aukro.cz/seagate-barracuda-lp-2tb-externi-box-lg-power-i1519576919.html#gallery Zkoušel jsem naformátovat celý nic,rozdělil jsem ho po 300gb taky nic ,prostě jako by nic nebylo púřipojeno,spustil jsem open manager ten se vždy sekl díky všem za rady

Odesláno

No použil jsem program EASEUS a najednou jel nevím čím to bylo ,ale nejprve jsem ho projel FAT32formatter ,ale neukazoval se mi už v pc ,protože ten program mu nepřiřadil jednotku např.M,N atd.Ale v psku jel ,tak jsem šel zpátky a připojil hdd k PC a naformátoval jsem ho znovu ,ale v easeus ,protoze jsem potreboval az mu pc priřadí jednotku ,popřravdě jsem zkoušel plno prográmků ,taky jsem promozal cely hdd .

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu