Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Odesláno
co me stve je ze Square Enix urcite zas predela celou hru do AJ... mohli by nechat japonskej dub jako alternativu pro ty co chtej a titulky.

je dost her i meneznamych co to tak maji a nemuzu si to vynachvalit. ted z hlavy me napadne treba Disgaea nebo Genji pro ps2. fakt skoda ze square na tohle kasle

Naprosti souhlas!!!!!

Ale anglicky dub u Square není zas tak děsny.

Snad teda nebude:wohow:

• 3 weeks later...
Odesláno

Kua ja se na to tesim:):):):):):):)Poprví jsem viděl Final Fantasy VII u bráchy na ps1 :wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::):):):):):):):)Dyz jsem byl malej tak jsem to vubec nechapal,rikal jsem si jaka je to debilni hra.Pak ale jsem vyrostl a zacal parit VII,hral jsem i Final Fantasy X ale to me moc nebavilo.Uz tam nebyl Cloud a uz to bylo naprd:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:Dneska teprve jsem se dozvedel o Crisis Core:Final Fantasy VII:):):):):)Koukal sjem na vide a musi to byt supr hra:D:D:D:DMam doma i film Final Fantasy VII jsem toho velkej fanda8)8)8)8)8)8)8)8)8)Az to bude tak reknu brachovi at mi to stahne a pak to budu :psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp:.

Odesláno
Dá se ta Japonská verze hrát i když Japonsky neumim ???

da... otazka je spis co z toho budes mit? ale jo nekterym lidem staci, ze jim na obrazove beha panacek a zabiji potvory a o dej jim nejde(a zrovna u hry jako ff... a lovit nekde nejake preklady?!?). viz ripy a hry v cizim jazyce(kteremu hraci nerozumi) :?

nauc se japonsky nebo trochu trpelivosti. jap verzi bych doporucil max tak jak demo prvnich par minut abys okoukl jak to vypada

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu