Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crisis Core: Final Fantasy VII

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

co me stve je ze Square Enix urcite zas predela celou hru do AJ... mohli by nechat japonskej dub jako alternativu pro ty co chtej a titulky.

je dost her i meneznamych co to tak maji a nemuzu si to vynachvalit. ted z hlavy me napadne treba Disgaea nebo Genji pro ps2. fakt skoda ze square na tohle kasle

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co me stve je ze Square Enix urcite zas predela celou hru do AJ... mohli by nechat japonskej dub jako alternativu pro ty co chtej a titulky.

je dost her i meneznamych co to tak maji a nemuzu si to vynachvalit. ted z hlavy me napadne treba Disgaea nebo Genji pro ps2. fakt skoda ze square na tohle kasle

Naprosti souhlas!!!!!

Ale anglicky dub u Square není zas tak děsny.

Snad teda nebude:wohow:

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Kua ja se na to tesim:):):):):):):)Poprví jsem viděl Final Fantasy VII u bráchy na ps1 :wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::):):):):):):):)Dyz jsem byl malej tak jsem to vubec nechapal,rikal jsem si jaka je to debilni hra.Pak ale jsem vyrostl a zacal parit VII,hral jsem i Final Fantasy X ale to me moc nebavilo.Uz tam nebyl Cloud a uz to bylo naprd:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:Dneska teprve jsem se dozvedel o Crisis Core:Final Fantasy VII:):):):):)Koukal sjem na vide a musi to byt supr hra:D:D:D:DMam doma i film Final Fantasy VII jsem toho velkej fanda8)8)8)8)8)8)8)8)8)Az to bude tak reknu brachovi at mi to stahne a pak to budu :psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp:.

Odkaz ke komentáři

Dá se ta Japonská verze hrát i když Japonsky neumim ???

da... otazka je spis co z toho budes mit? ale jo nekterym lidem staci, ze jim na obrazove beha panacek a zabiji potvory a o dej jim nejde(a zrovna u hry jako ff... a lovit nekde nejake preklady?!?). viz ripy a hry v cizim jazyce(kteremu hraci nerozumi) :?

nauc se japonsky nebo trochu trpelivosti. jap verzi bych doporucil max tak jak demo prvnich par minut abys okoukl jak to vypada

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu