TwiCe Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 taky sem si este poradne nezvykl na ty skilly (hlavne na potiony.. (miss click rulez :D ) stema vice cilema...dobra dedukce... :) stema valcama se koukni o 2-3 posty nahoru ptal sem se na to taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Damp: co se týče točícího kolečka..sledovat nemusíš..když spadne správnekombinace dostaneš bonus (111, 222, atd) ano Eqip jsou materie a Accessories a boje...časem to tak jednoduchý nebude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 No mě to přišlo na normal příliš jednoduchý. Uvidíme jaky bude hard:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 ja hraju na hard a uz me to preztAva bavit porad si davat cure nebo pitiony.ale jinak dost dobra hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Prvotni pocity byly stejne jako u Dampa. Avsak momentalne (po 4-5 hodinach hrani), uz hrani zacina byt zajimave. Chodim po Mindgaru, hledam ztracene pratele, pridal jsem se do fan klubu Angela, zkusil uz velmi obtizne Very Hard mise...je to vic a vic - 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Co mam dělat v první misi ? Je to myslim na konci.Jsou tam takoví ti obří dvojčata a když tam příjdu tak mně dají takovej silnej útok,že mi to ubere 170 a po 2 ranách do mě, mě zabijí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tomu speciál útoku se nevyhneš...ale ostatním jo..stačí uskakovat...jo a taky si doplňovat život... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Možná sem tu jedinej, komu to přijde nudný... Příběh klišé maximální, mladej tvrďák co se má ještě hodně co učit a jeho velkej vzor s obrovskym mečem, jehož návrhem si někdo vynahrazoval malý pohlaví... Souboje taky dost o ničem, jdu lineární chodbičkou i když jsem v džungli, přede mě se teleportuje jednotka nepřátel, ektyvejtynk kombet mout, mačkám X, jsou mrtví, jde se dál, po pár metrech znova... třeba se to časem rozjede a nebudu pořád klikat na Attack mečem, nevim. Dlaší legrace - hra je to japonská, a jaká to náhosička, všichni nepřátelé vypadají jako číňani (pro ty méně zorientované v politickým dění, japonsko nemá rádo čínu), s jejich typickou stavbou chrámů a některý příšerky vypadaj jako typický čínský draci. Neni to extra blbá hra, ale nechápu, jak se to mohlo stát takovou legendou a tolik lidí to žere... No offense... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Možná sem tu jedinej, komu to přijde nudný... Příběh klišé maximální, mladej tvrďák co se má ještě hodně co učit a jeho velkej vzor s obrovskym mečem, jehož návrhem si někdo vynahrazoval malý pohlaví... Souboje taky dost o ničem, jdu lineární chodbičkou i když jsem v džungli, přede mě se teleportuje jednotka nepřátel, ektyvejtynk kombet mout, mačkám X, jsou mrtví, jde se dál, po pár metrech znova... třeba se to časem rozjede a nebudu pořád klikat na Attack mečem, nevim. Dlaší legrace - hra je to japonská, a jaká to náhosička, všichni nepřátelé vypadají jako číňani (pro ty méně zorientované v politickým dění, japonsko nemá rádo čínu), s jejich typickou stavbou chrámů a některý příšerky vypadaj jako typický čínský draci. Neni to extra blbá hra, ale nechápu, jak se to mohlo stát takovou legendou a tolik lidí to žere...No offense... a) jsi jen v wutaii... ta zeme je i v originale takhle orientalne ladena. proste jako by si hral hru a na prvni misi te poslali do ciny. vetsina lokaci v FF7 je spis evropskeho razu/architektury b) je to jen uvod kde na tebe nemuzou vyhodit hned neco co te zabije. jsou jen zakladni jednotky. prvni trosku drsnejsi jednotka je Wutaii Elite kdyz promluvis k sose Levinathana pred chramem/arenou. A pak uvnitr ti bossove. Ale casem budes muset pouzivat i kouzla a uskoky/obranu. Kdyz ti to stale prijde easy tak si dej tezsi obtiznost ^^ c) je videt zes nehral puvodni FFVII d) hra se stala legendou hlavne kvuli originalu a tim, ze dal rozviji jeho pribeh (resp co se stalo pred nim) coz fandove te opravdove originalni legendy hltaj jak divi ^^ pro nezasveceneho nove prichoziho ta hra ma minimalne polovicni dopad a chytlavost. asi jako film Advent Children. Zato ten kdo to zna je schopen tolerovat i nejake prohresky v hratelnosti vymenou za pribeh, postavy, bozi animace a navrat to sveta ff7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Možná sem tu jedinej, komu to přijde nudný... Příběh klišé maximální, mladej tvrďák co se má ještě hodně co učit a jeho velkej vzor s obrovskym mečem, jehož návrhem si někdo vynahrazoval malý pohlaví... Souboje taky dost o ničem, jdu lineární chodbičkou i když jsem v džungli, přede mě se teleportuje jednotka nepřátel, ektyvejtynk kombet mout, mačkám X, jsou mrtví, jde se dál, po pár metrech znova... třeba se to časem rozjede a nebudu pořád klikat na Attack mečem, nevim. Dlaší legrace - hra je to japonská, a jaká to náhosička, všichni nepřátelé vypadají jako číňani (pro ty méně zorientované v politickým dění, japonsko nemá rádo čínu), s jejich typickou stavbou chrámů a některý příšerky vypadaj jako typický čínský draci. Neni to extra blbá hra, ale nechápu, jak se to mohlo stát takovou legendou a tolik lidí to žere...No offense... Souhlas s Shiddo :dozey: jinak NO COMMENT..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Souhlas s Shiddo :dozey: jinak NO COMMENT..... hodnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 c) je vidět že sem nehrál ff7 nejspíš proto, že sem ho vážně nikdy nehrál.. ani ff6, ff5, ff4, ff3, ff2 ani ff1... Možná proto mě to nějak neláká :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 margot1: Kdyz uz sem z nejakeho pitomeho duvodu pletes politiku... Ne Japonsko nema rada Cinu, ale spis opacne (jo, v obou zemich je to vypjatejsi, ale Japonsko proti Cine nedemonstruje, narozdil od opaku...). A ze jsi nehral original, tudiz neznas jedine takto ladene mesto ve hre, je tvoje chyba, ne vyvojare, ktery si dle tebe kompenzuje neco malyho velkymi meci. :roll: Ja uz bych si to docela rad i zahral (CC jako). ^^ Zatim se mi tu ale vali jen stazena japonska verze, kterou jsem vynechal kvuli tomu, ze tak ctvrtinu JP bych nepobral... A stahnout anglickou taky nemuzu kvuli blbymu netu. x_x Dotaz: Kdyz se odmysli uplne vsechno, krome pribehu... Jak moc to vysvetluje ci rozsiruje pribeh puvodni FFVII? Proste jak moc "dustojny" prequel to je ciste po pribehove strance? Jen prosim bez spoileru, staci strucny komentar. ;) Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak hru zatim mega zeru, ty videjka atd :love: a chcu se zeptat, nekdy me treba padne 3x Sephiroth a ukaze se me obrazek nebo videjko... to je nahodny, nebo je to ve hre naschval? je potom moznost si to prohlidnout znovu po dohrani hry? a jeste kdy potkam clouda na tech horach? uz se tesiiiim :) cloud 4ever! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak hru zatim mega zeru, ty videjka atd :love: a chcu se zeptat, nekdy me treba padne 3x Sephiroth a ukaze se me obrazek nebo videjko... to je nahodny, nebo je to ve hre naschval? je potom moznost si to prohlidnout znovu po dohrani hry? a jeste kdy potkam clouda na tech horach? uz se tesiiiim :) cloud 4ever! ty obrazky pri limitech apd jsou nahodny... (celej ten slot roll je random coz mi prijde na hlavu. mit neovladatelnej limit. ti to haze heal kdyz si plnej a utok kdyz treba heal ^^ nebo heal 2x-3x za sebou v jednom minifightu... +to taky docela obcas trva. moc nechapu zamer autoru v tomhle ohledu.) stejne tak jako videa pri nich. ale stoji za to si je kouknout. jsou docela vtipna a doplnuji hlavni dejovou liniii. jakoby sceny navic ^^ jinak prej po dohrani se prehravat nedaj. coz mi prijde jako velke minus. nechapu proc nedali theatre mode... klidne i unlock ale mohli to tam dat -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Zdraví se doplňuje v té položce Item, že ano ? Nejsem si jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Zdraví se doplňuje v té položce Item, že ano ?Nejsem si jistý. ano zdravi muzes doplnit pomoci ITEM > USE v nem pak Potion, Hi-Potion, X-Potion a dalsi take pokdu mas materii CURE tak muzes jit do menu MATERIA > USE a najet na CURE to ti ubere manu a vyhealuje pak nektere limity (ty jezdici obrazky) healujou at uz mene nebo jako special vlastnost limitu rovnez item a heal materii muzes pouzivat pri souboji pokud ji mas equiplou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 ano zdravi muzes doplnit pomoci ITEM > USEv nem pak Potion, Hi-Potion, X-Potion a dalsi take pokdu mas materii CURE tak muzes jit do menu MATERIA > USE a najet na CURE to ti ubere manu a vyhealuje pak nektere limity (ty jezdici obrazky) healujou at uz mene nebo jako special vlastnost limitu rovnez item a heal materii muzes pouzivat pri souboji pokud ji mas equiplou Také může použít kouzla Cura a Curaga :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Tak sem se poprvy zasekl, sem v horach a je tam ta tovarna a musim se krcit atd.. a vubec nevim jak na to (takovy veci me nikdy nesly), mohli byste me trosku postrcit dopredu? diky... a kdy dostanu sakra lepsi sword? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 coze? ja sem se teda nikde krcet nemusel tak to nevim co tam vymejslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 uz sem to udelal, sral sem na ty bedny a normalne nobrain rush do ty diry... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 tež jsem to tam jen tak proběhl:wohow: Ale spíš jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte někdo nějaky drsny wallpaper s genesisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Jak mám uplne vlevo nahore body SP tak k čemu mi jsou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Capricorne já je využil zatím jen k Materia fusion....ničeho jinýho k čemu by SP byly sem si zatím nevšim sem u posledního bosse xD edit: dohráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HULIcZZ Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 hele tak uz sem za genesisem asi v angealovo tovarne ( to intro k tomu jak trenoval sephiroth angeal a genesis me tak dokopalo ze sem 3 umrel a pustil znovu :D ) jen se chci zepotat nevite jestli az sundam angeala dostanu jeho mecik ? nebo chci uz jinou zbran tahleta uz zacina smrdet JINAK SUPERMEGA BOMBA HRA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.