Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crisis Core: Final Fantasy VII

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Prvotni pocity byly stejne jako u Dampa. Avsak momentalne (po 4-5 hodinach hrani), uz hrani zacina byt zajimave. Chodim po Mindgaru, hledam ztracene pratele, pridal jsem se do fan klubu Angela, zkusil uz velmi obtizne Very Hard mise...je to vic a vic - 9/10

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná sem tu jedinej, komu to přijde nudný... Příběh klišé maximální, mladej tvrďák co se má ještě hodně co učit a jeho velkej vzor s obrovskym mečem, jehož návrhem si někdo vynahrazoval malý pohlaví... Souboje taky dost o ničem, jdu lineární chodbičkou i když jsem v džungli, přede mě se teleportuje jednotka nepřátel, ektyvejtynk kombet mout, mačkám X, jsou mrtví, jde se dál, po pár metrech znova... třeba se to časem rozjede a nebudu pořád klikat na Attack mečem, nevim. Dlaší legrace - hra je to japonská, a jaká to náhosička, všichni nepřátelé vypadají jako číňani (pro ty méně zorientované v politickým dění, japonsko nemá rádo čínu), s jejich typickou stavbou chrámů a některý příšerky vypadaj jako typický čínský draci. Neni to extra blbá hra, ale nechápu, jak se to mohlo stát takovou legendou a tolik lidí to žere...

No offense...

Odkaz ke komentáři

Možná sem tu jedinej, komu to přijde nudný... Příběh klišé maximální, mladej tvrďák co se má ještě hodně co učit a jeho velkej vzor s obrovskym mečem, jehož návrhem si někdo vynahrazoval malý pohlaví... Souboje taky dost o ničem, jdu lineární chodbičkou i když jsem v džungli, přede mě se teleportuje jednotka nepřátel, ektyvejtynk kombet mout, mačkám X, jsou mrtví, jde se dál, po pár metrech znova... třeba se to časem rozjede a nebudu pořád klikat na Attack mečem, nevim. Dlaší legrace - hra je to japonská, a jaká to náhosička, všichni nepřátelé vypadají jako číňani (pro ty méně zorientované v politickým dění, japonsko nemá rádo čínu), s jejich typickou stavbou chrámů a některý příšerky vypadaj jako typický čínský draci. Neni to extra blbá hra, ale nechápu, jak se to mohlo stát takovou legendou a tolik lidí to žere...

No offense...

a) jsi jen v wutaii... ta zeme je i v originale takhle orientalne ladena. proste jako by si hral hru a na prvni misi te poslali do ciny.

vetsina lokaci v FF7 je spis evropskeho razu/architektury

b) je to jen uvod kde na tebe nemuzou vyhodit hned neco co te zabije. jsou jen zakladni jednotky. prvni trosku drsnejsi jednotka je Wutaii Elite kdyz promluvis k sose Levinathana pred chramem/arenou. A pak uvnitr ti bossove. Ale casem budes muset pouzivat i kouzla a uskoky/obranu. Kdyz ti to stale prijde easy tak si dej tezsi obtiznost ^^

c) je videt zes nehral puvodni FFVII

d) hra se stala legendou hlavne kvuli originalu a tim, ze dal rozviji jeho pribeh (resp co se stalo pred nim) coz fandove te opravdove originalni legendy hltaj jak divi ^^ pro nezasveceneho nove prichoziho ta hra ma minimalne polovicni dopad a chytlavost. asi jako film Advent Children. Zato ten kdo to zna je schopen tolerovat i nejake prohresky v hratelnosti vymenou za pribeh, postavy, bozi animace a navrat to sveta ff7.

Odkaz ke komentáři

No offense...

Souhlas s Shiddo :dozey: jinak NO COMMENT.....

Odkaz ke komentáři

margot1: Kdyz uz sem z nejakeho pitomeho duvodu pletes politiku... Ne Japonsko nema rada Cinu, ale spis opacne (jo, v obou zemich je to vypjatejsi, ale Japonsko proti Cine nedemonstruje, narozdil od opaku...). A ze jsi nehral original, tudiz neznas jedine takto ladene mesto ve hre, je tvoje chyba, ne vyvojare, ktery si dle tebe kompenzuje neco malyho velkymi meci. :roll:

Ja uz bych si to docela rad i zahral (CC jako). ^^ Zatim se mi tu ale vali jen stazena japonska verze, kterou jsem vynechal kvuli tomu, ze tak ctvrtinu JP bych nepobral... A stahnout anglickou taky nemuzu kvuli blbymu netu. x_x

Dotaz: Kdyz se odmysli uplne vsechno, krome pribehu... Jak moc to vysvetluje ci rozsiruje pribeh puvodni FFVII? Proste jak moc "dustojny" prequel to je ciste po pribehove strance? Jen prosim bez spoileru, staci strucny komentar. ;) Diky.

Odkaz ke komentáři

tak hru zatim mega zeru, ty videjka atd :love: a chcu se zeptat, nekdy me treba padne 3x Sephiroth a ukaze se me obrazek nebo videjko... to je nahodny, nebo je to ve hre naschval? je potom moznost si to prohlidnout znovu po dohrani hry? a jeste kdy potkam clouda na tech horach? uz se tesiiiim :) cloud 4ever!

Odkaz ke komentáři

tak hru zatim mega zeru, ty videjka atd :love: a chcu se zeptat, nekdy me treba padne 3x Sephiroth a ukaze se me obrazek nebo videjko... to je nahodny, nebo je to ve hre naschval? je potom moznost si to prohlidnout znovu po dohrani hry? a jeste kdy potkam clouda na tech horach? uz se tesiiiim :) cloud 4ever!

ty obrazky pri limitech apd jsou nahodny...

(celej ten slot roll je random coz mi prijde na hlavu. mit neovladatelnej limit. ti to haze heal kdyz si plnej a utok kdyz treba heal ^^ nebo heal 2x-3x za sebou v jednom minifightu... +to taky docela obcas trva. moc nechapu zamer autoru v tomhle ohledu.)

stejne tak jako videa pri nich. ale stoji za to si je kouknout. jsou docela vtipna a doplnuji hlavni dejovou liniii. jakoby sceny navic ^^

jinak prej po dohrani se prehravat nedaj. coz mi prijde jako velke minus.

nechapu proc nedali theatre mode... klidne i unlock ale mohli to tam dat -_-

Odkaz ke komentáři

Zdraví se doplňuje v té položce Item, že ano ?

Nejsem si jistý.

ano zdravi muzes doplnit pomoci ITEM > USE

v nem pak Potion, Hi-Potion, X-Potion a dalsi

take pokdu mas materii CURE

tak muzes jit do menu MATERIA > USE

a najet na CURE to ti ubere manu a vyhealuje

pak nektere limity (ty jezdici obrazky) healujou at uz mene nebo jako special vlastnost limitu

rovnez item a heal materii muzes pouzivat pri souboji pokud ji mas equiplou

Odkaz ke komentáři

ano zdravi muzes doplnit pomoci ITEM > USE

v nem pak Potion, Hi-Potion, X-Potion a dalsi

take pokdu mas materii CURE

tak muzes jit do menu MATERIA > USE

a najet na CURE to ti ubere manu a vyhealuje

pak nektere limity (ty jezdici obrazky) healujou at uz mene nebo jako special vlastnost limitu

rovnez item a heal materii muzes pouzivat pri souboji pokud ji mas equiplou

Také může použít kouzla Cura a Curaga :D

Odkaz ke komentáři

hele tak uz sem za genesisem asi v angealovo tovarne ( to intro k tomu jak trenoval sephiroth angeal a genesis me tak dokopalo ze sem 3 umrel a pustil znovu :D ) jen se chci zepotat nevite jestli az sundam angeala dostanu jeho mecik ? nebo chci uz jinou zbran tahleta uz zacina smrdet

JINAK SUPERMEGA BOMBA HRA

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu