Shiddo Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 hele tak uz sem za genesisem asi v angealovo tovarne ( to intro k tomu jak trenoval sephiroth angeal a genesis me tak dokopalo ze sem 3 umrel a pustil znovu :D ) jen se chci zepotat nevite jestli az sundam angeala dostanu jeho mecik ? nebo chci uz jinou zbran tahleta uz zacina smrdet JINAK SUPERMEGA BOMBA HRA spoiler jo az zabijes Angeala tak ti daruje mec xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Capricornejá je využil zatím jen k Materia fusion....ničeho jinýho k čemu by SP byly sem si zatím nevšim sem u posledního bosse xD edit: dohráno :D :wohow:Ja už to dohral včera ,ale přišlo mi to nějaky kratky tak to jedu znova na hard:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Uplně suprový, dobře je udělaná ta ENg verze, ted na delší dobu jediná hra, kterou budu hrát. Btw neví někdo , čím se oddělávaj poisny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Kolik hodin máte nahráno, když dohrajete hru ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Uplně suprový, dobře je udělaná ta ENg verze, ted na delší dobu jediná hra, kterou budu hrát. Btw neví někdo , čím se oddělávaj poisny? Remedy ;) :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 To mě mohlo napadnout z ostatních dílu což , divný že ho ještě nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Kolik hodin máte nahráno, když dohrajete hru ??? Na normal něco kolem 15 hodin, když jedeš jen příběh.:cry: to Lomykar: Nejlepe asi koupit v shopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 hej,neslo by to ff:cc ripnout fakt hoden bez musiky,videi atd.na 512 mb kartu.............dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Hehe tak si myslím až na takovou kartu nepujde ripnout :) zbývá jediná možnost koupit větší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 no tak pls,skuste to taky jste rikali ze GOWko nepujde pod 512 ale sloto nebo ne!!!!!!!!!! chce to spochopny lidi kteri to udelaj nejen pro sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 no tak pls,skuste totaky jste rikali ze GOWko nepujde pod 512 ale sloto nebo ne!!!!!!!!!! chce to spochopny lidi kteri to udelaj nejen pro sebe co z te hry pak budes mit? videa hudba a fmv sekvence jsou to nejlepsi co na ni je :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 nápodobně, ta hudba a FMV, dost mě to dostalo, Final Fantasy je u mě neprozkoumaná oblast, dokonce mě to donutilo podruhé zkouknout FFVII film a musím říct, že i když jsem na začátku, tak se začínám trochu chytat snad se to brzy naučím hrát, jediné co mě mrzí, že UMD má malou kapacitu na to, aby obsáhlo všechny rozhovory se zvukem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Kolik hodin máte nahráno, když dohrajete hru ??? 12h bez misí hej,neslo by to ff:cc ripnout fakt hoden bez musiky,videi atd.na 512 mb kartu.............dik šlo ale to FF má v ISU jen jeden velkej PKG soubor..takže bys ho musel otevřít a najít ty videa v něm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 prispeju,pls myslim ze i statnim by to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 nejmenší Rip co sem našel má 946 MB CSO.....možná časem......doma to můžeš hrát přes USB ;)..koukni do tutoriálů CFW Extender Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 good news everyone! tak me angeal po svem necekname "umrti" dal svuj mecik, no proste krasa, a ja se ptam... dostanu jeste nejakej? :P dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 good news everyone!tak me angeal po svem necekname "umrti" dal svuj mecik, no proste krasa, a ja se ptam... dostanu jeste nejakej? :P dik :) nedostanes uz nic chamtivce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 s tím hraním na 512MB kartě, chápu, že někteří nemají prachy na větší paměť, ale asi jediná varianta je buď vlastnit UMD s hrou anebo si tvrdě na novou kartu nějakým způsobem našetřit, byť třeba na 2GB, která není zas až tak drahá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Ja asi po 4 hodinach konecne kapituluju a vzdavam prvni hru hned na hard. =) Jsem lama, nebo je to fakt tak tezky u prvni hry? Nemuzu se probojovat pres Wutai... Bohuzel normal mi ted prijde jak very easy. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HULIcZZ Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 hosi :'( prvni zasek kdyz objevim clauda a jdeme prez zimu a pak dojdem tam jak to mam infiltrovat tak to dopi*e ani za zlaty hov*o nemuzu dat :'( :'( nevim jak dal pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 hosi :'( prvni zasek kdyz objevim clauda a jdeme prez zimu a pak dojdem tam jak to mam infiltrovat tak to dopi*e ani za zlaty hov*o nemuzu dat :'( :'( nevim jak dal pls help pockej, jak se otocijou a pak to rychle probehni dozadu a dolu.. ser na nejakou inficosi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarjuu Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Dohráno, krásné, emotivní, zábavné. I slza ukápla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Rip kit na US verzi CSO 868 MB, smazaný některý videa http://tinyurl.com/yvutqq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 vsechny pls,ale i tak dekuji za snazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Hm, bude to ted extremne lehky, kdyz jsem okamzite po Wutai udelal nekolik desitek misi, hraju na Normal a uz mam level 18? :lol: Docela nerad bych ted hral s prstem v nose. O_o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.