radekgrimm Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Lidi nemám zrovna dobré zprávy. ale určitě se pár lidí z vás diví proč moderator kenny neodpovída nebo tak něco. 1.4(ano je to aprílový den ale sranda to bohužel neni) se Kennymu stala tragická nehoda, když jel k babičce na motorce. Nehodu nepřežil. Stímto klukem sem chodil na základní školu a jsem rád že jsem ho poznal. Co kenny pamatuješ jak jsem ti dřív flashoval psp?... a jak si to vždycky posral a ja to musel dělat znova? a pak se to celé otočilo a tys začal dělat do xboxu ?... snad mě tam na hoře slyšíš... Omlouvám se Modům za toto téma. Ale lidi mám navrh. co kdyby ste sem každej , kdo sním měl něco společného napsal nějakou dobrou zkušenost. ať trošku uctíme jeho památku. A ujistuji vás že to není žádný apríl.... http://m.denik.cz/mobile/benesovsky_denik/clanek/1193156 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 to je hodně smutné, se tomu nechce věřit byl hodně v pohodě.. škoda ho... opravdu smutné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekgrimm Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Jo onbyl vždycky takovej v pohodě kluk... zaslechl sem že to tahnul něco přes 110 km v h a vzal to o strom. vic sem se zatím nedozvěděl. možná by bylo dobré aby modi toto téma daly jako TOP/duležité protože tento kluk pro toto forum udělal dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Ou, tak to čumim, smutný. Snad jen napsat upřímnou soustrast bližným. Byl to v pohodě kluk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 já teda toho kluka teda neznal, ale musím říct, že je mi teda líto co se mu stalo.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 taky se přidávám, odpočívej v pokoji kenny a upřímnou soustrast rodině :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Velmi mne mrzí že už tu nebude - vždy dokázal ochotně poradit . Čest jeho památce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Neznala jsem ho, ale parkrat jsem ho tu videla. Je to smutne, byl jeste mlady. Odpocivej v pokoji a rodine a jeho pratelum preji uprimnou soustrast! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Já sem s ním měl před 15ti dny obchod :(. Odpočívej v pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Co na to říct... Chudák kluk, byl jsi dobrej Kenny... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Přidávám se...odpočívej v pokoji...je mi ho líto...snad tam nahoře má velkej bejvák plnej konzolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 To je smutné :cry:,upřímnou soustrast rodině a ty Kenny odpočívej v pokoji .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonek Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 upřímnou soustras..... je to smutné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Nejak jsem ho ani neznal , ale pro forum udelal vic nez dost . Je to smutne , uprimnou soustrast rodine a kamaradum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Kennyho sem moc neznal, ale lidem tady na fóru uměl vždycky dobře poradit a párkrat poradil i mě., odpočívej v pokoji. Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Ńení to ono ? http://zpravy.idnes.cz/predjizdejici-motocyklista-narazil-celne-do-autobusu-v-prazskych-kyjich-1l4-/domaci.asp?c=A100604_084905_praha_cen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 To asi tezko, koukni na datum, krom toho mi neprijde vohdne to tu postovat...jinak preju vsem pozustalym uprimnou soustrast....kennyho je skoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 proč by to nebylo vhodné postovat ? Je to prostě věc, která nejde vrátit zpátky, raději se zdrž svojich rádoby kometářů :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Ok kdyz ti to neprijde blbe, beru to, ale stacilo se kounkout na datum a hned by si zjistil ze to asi tezko bude ono a nemuselo to sem vubec postovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 sice jsem ho neznal ani s nim nikdy nemluvil nebo nepsal. Ale uprimnou soustrast jeho rodine. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Tak to je hodně smutné....co víc napsat :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Uprimnou soustrast =// =( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Velmi mě to mrzí.Hodný a ochutný kluk. Odpočívej v pokoji.:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Nemůžu tomu věřit ,hodně mě to zaskočilo. Nejhorší to musí být pro jeho rodinu :( ,upřímnou soustrast... Nejvíc se mi libí jak lidi doukážou citit s ostatními, a je krasný vidět ,že tu nejste jenom kůli hrám ,konzolím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Škoda každého mladého života který vyhasne. Je mi to líto. Upřimnou soustrast. Nejhorší na světě je když rodiče přežijí své děti :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts