radekgrimm Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 Lidi nemám zrovna dobré zprávy. ale určitě se pár lidí z vás diví proč moderator kenny neodpovída nebo tak něco. 1.4(ano je to aprílový den ale sranda to bohužel neni) se Kennymu stala tragická nehoda, když jel k babičce na motorce. Nehodu nepřežil. Stímto klukem sem chodil na základní školu a jsem rád že jsem ho poznal. Co kenny pamatuješ jak jsem ti dřív flashoval psp?... a jak si to vždycky posral a ja to musel dělat znova? a pak se to celé otočilo a tys začal dělat do xboxu ?... snad mě tam na hoře slyšíš... Omlouvám se Modům za toto téma. Ale lidi mám navrh. co kdyby ste sem každej , kdo sním měl něco společného napsal nějakou dobrou zkušenost. ať trošku uctíme jeho památku. A ujistuji vás že to není žádný apríl.... http://m.denik.cz/mobile/benesovsky_denik/clanek/1193156
romik Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 to je hodně smutné, se tomu nechce věřit byl hodně v pohodě.. škoda ho... opravdu smutné
radekgrimm Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 Jo onbyl vždycky takovej v pohodě kluk... zaslechl sem že to tahnul něco přes 110 km v h a vzal to o strom. vic sem se zatím nedozvěděl. možná by bylo dobré aby modi toto téma daly jako TOP/duležité protože tento kluk pro toto forum udělal dost.
NuM3Ro Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 Ou, tak to čumim, smutný. Snad jen napsat upřímnou soustrast bližným. Byl to v pohodě kluk...
krtek6 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 já teda toho kluka teda neznal, ale musím říct, že je mi teda líto co se mu stalo.. :(
Crashíčeq Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 taky se přidávám, odpočívej v pokoji kenny a upřímnou soustrast rodině :(
toro Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Velmi mne mrzí že už tu nebude - vždy dokázal ochotně poradit . Čest jeho památce .
Jiřulka Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Neznala jsem ho, ale parkrat jsem ho tu videla. Je to smutne, byl jeste mlady. Odpocivej v pokoji a rodine a jeho pratelum preji uprimnou soustrast!
BreC Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Já sem s ním měl před 15ti dny obchod :(. Odpočívej v pokoji.
Sunfig Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Co na to říct... Chudák kluk, byl jsi dobrej Kenny... :(
kennysek Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Přidávám se...odpočívej v pokoji...je mi ho líto...snad tam nahoře má velkej bejvák plnej konzolí...
Dunky Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 To je smutné :cry:,upřímnou soustrast rodině a ty Kenny odpočívej v pokoji ....
Moderators romeno Odesláno Duben 5, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Nejak jsem ho ani neznal , ale pro forum udelal vic nez dost . Je to smutne , uprimnou soustrast rodine a kamaradum...
FaNa Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Kennyho sem moc neznal, ale lidem tady na fóru uměl vždycky dobře poradit a párkrat poradil i mě., odpočívej v pokoji. Upřímnou soustrast.
romik Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Ńení to ono ? http://zpravy.idnes.cz/predjizdejici-motocyklista-narazil-celne-do-autobusu-v-prazskych-kyjich-1l4-/domaci.asp?c=A100604_084905_praha_cen
DeSmond Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 To asi tezko, koukni na datum, krom toho mi neprijde vohdne to tu postovat...jinak preju vsem pozustalym uprimnou soustrast....kennyho je skoda....
romik Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 proč by to nebylo vhodné postovat ? Je to prostě věc, která nejde vrátit zpátky, raději se zdrž svojich rádoby kometářů :dozey:
DeSmond Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Ok kdyz ti to neprijde blbe, beru to, ale stacilo se kounkout na datum a hned by si zjistil ze to asi tezko bude ono a nemuselo to sem vubec postovat...
th0ca Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 sice jsem ho neznal ani s nim nikdy nemluvil nebo nepsal. Ale uprimnou soustrast jeho rodine. :(
zip545 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Tak to je hodně smutné....co víc napsat :(
Vychos Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Velmi mě to mrzí.Hodný a ochutný kluk. Odpočívej v pokoji.:(
DyTik Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Nemůžu tomu věřit ,hodně mě to zaskočilo. Nejhorší to musí být pro jeho rodinu :( ,upřímnou soustrast... Nejvíc se mi libí jak lidi doukážou citit s ostatními, a je krasný vidět ,že tu nejste jenom kůli hrám ,konzolím.
=Trolik= Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2011 Škoda každého mladého života který vyhasne. Je mi to líto. Upřimnou soustrast. Nejhorší na světě je když rodiče přežijí své děti :-(
Recommended Posts