deepthroat1468623923 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Je nespravedlivý že si dneska tolik mladejch lidí šahá na život kvůli zbytečnostem a ti který život baví tak dopadají jako Kenny. Čest jeho památce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Tohle je topic, abychom uctili jeho památku ! Pište tady jen pokud mu chcete vzdát hold, nebo popřát upřímnou soustrast rodičům !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokud tady chce někdo moralizovat, ať si založí samostatný topic jak jezdit na motorce !!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Upřímna soustrast, odpocivej v pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Naopak tohle je idealni misto pro ostatni si uvedomit, jakej to je hazard. A kdyz kvuli tomu alespon jeden z mladasu tady bude jezdit opatrneji, tak to ma smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 :shock::shock:to je mi líto jediny co můžu udělat je říct: requiescat in pace (odpočívej v pokoji):cry::cry::cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Rip_____________ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 R.I.P. i když sem ho taky moc neznal dokázal pomoct je pravda co dělal na motorce a jel tak rychle v 16 za to podle mě může adrenalin ,ale jemu se to stát nemělo upřímnou soustrast rodině a příbuzenstu.... na tebe nikdo nezapomene Kenny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randalnik Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Neznal jsem, ale určitě musel být skvělý. Když dokázal pomoci. Odpočívej v pokoji :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Ani jsem ho neznal ale jediný co bych snad napsal je upřímnou soustrast a Rest In Peace :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 To s tebou souhlasím, je to přesná ukázka toho proč se každou chvíli (i když to ani nijak nezabírá) nastavujou nový předpisy od kolika let smí dotyčnej mít jak výkonnou motorku bo jezdí jak prasata a končí to smrtí... Kennyho jsem znal jenom z fóra,pomohl mi hodně se začátkama na PSP,napsal super TUTy - R.I.P Kenny A je mi jasný že kvůli tomu se dělaj nový předpisy,ale nechápu proč se na Fichtl (50ccm a 65KM) jde od 16 a na Babetu(50ccm 45km) může od 15,ale je mi jasný že pro silný moto je to dobrý,že se papíry dělaj pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Kenny mi hodně pomohl s PSP.. začátky znáte to sou to samý otazníky. Párkrát mi dal napomenutí za Off topicy a sprostý slova. RIP for Kenny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Kenny mi hodně pomohl s PSP.. začátky znáte to sou to samý otazníky.Párkrát mi dal napomenutí za Off topicy a sprostý slova. RIP for Kenny Oh my good they kill Kenny! You bastards! (To kolo (Olprana) mam ve sklepě taky :) ) Tohle je RIP topic, takže tyhle "vtipný" videa si odpust, sem se to fakt nehodí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Vůbec jsem neznal,ale co jsem to viděl,vytriskly mi slzy...Rest In Peace,Kenny..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Znal jsem ho jenom z fora, ale i tak je mi to moc líto. Jedinej mod, se kterým jsem snad neměl žádný problém. Vždy rád pomohl a byl velmi ochotný. R.I.P Dobrým lidem se stávají špatné věci... :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Neznal jsem ho ,ale co jsem koukal na fóru vždy dokázal poradit....Odpočívej v pokoji Kenny...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Kennyho jsem znal jen z fora. Hodně mi pomohl se začátky pspéčka i s xboxem. Jak říká Dupenka měl s lidmi strpení pamatuju jak jsem ho rozčiloval. Furt jsem se ptal na stejný otázky jestli to opravdu jde atd. Děkuju Kenny. Upřímnou soustrast Je mi to líto. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Je tě škoda, určitě bys měl ten život pořádně dožít. No, aspoň ať máš v tom konzolovém nebi co nejvíc konzolí a podobných blbinek. Rest In Peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 taky jsem ho znal jen tak trochu z fora, kazdy mlady zivot je skoda.. ODPOCIVEJ V POKOJI KENNY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Na škole visí černý prapor.. V pátek se zabil na motorce student prvního ročníku IT Smíchovské střední průmyslové školy. Je mi jasný, že toto asi nebude náhoda. Jako třída jsme předali jeho třídě kytici k uctění jeho památky. R.I.P. a upřímnou soustrast rodině a kamarádům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 @ jedy Tak to je drsné. Do SSPŠ chodim a doneslo se ke mě, že se nějaký Jakub P. z 1.B zabil na motorce, ale vůbec sem si to nespojoval. Odpočívej v pokoji, Kenny a čest tvojí památce, udělal si toho pro tohle fórum hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 6, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Ano to je on ... SSPŠ ... bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Taky přeju úpřímnou soustrast, je to strašná věc :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Upřímnou soustrast.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 je to hrozný,takhle mladej člověk,celej život před sebou,upřímnou soustrast rodičům a kamarádům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 a na Smichovsky mam prihlasku :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts