mates93 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Všem kdo ho znali přeju upřímnou soustrast ... je to hrozná zpráva určitě to byl super kluk.Taky mám motorku a vím jaký to je ... svádí to jet rychle je to parádní pocit , a vůbec si nepřipouštíte že by se něco mohlo stát. Když to tu čtu mám chuť svou motorku prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Proč musí zemřít tak mladý člověk :-( zapálit svíčku an jeho počest :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Všem kdo ho znali přeju upřímnou soustrast ... je to hrozná zpráva určitě to byl super kluk.Taky mám motorku a vím jaký to je ... svádí to jet rychle je to parádní pocit , a vůbec si nepřipouštíte že by se něco mohlo stát. Když to tu čtu mám chuť svou motorku prodat Jo hned jí prodej ... někdo jezdí celej život bez nehod a někdo má hold smůlu po 2 měsících :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Co měl kenny za motorku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Yamaha YZF-R125 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Yamaha R-125 Pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Sakra Řídit tento motocykl je možné s řidičským oprávněním již od 16 let. to má být výhoda? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ty kráso tak to je docela dosti našlápnutej stroj. http://www.yamaha-praha.cz/redir.php?redir=motorcycles&moto=czech mě rodiče nepustí ani na fichtla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Hele a co si přečíst odkaz na první straně ? :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Aha.. ja to tam predtim nevydel ten odkaz... asi sem to zazdil. Soráč a dík :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Je to napsaný v článku ty ignorantskej *****e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 mě rodiče nepustí ani na fichtla... to je skoda.. aspon by pak byl klid.. :? EDIT: me je to jedno odepisuj si co chces ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 to je skoda.. aspon by pak byl klid.. Co ti mám asi na něco takhle inteligentního odepsat? Snad bych nesejmul strom ale tebe. Byl by klid. Seš spokojenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Tenhle topik neslouží na hádaní!! Zamyslete se nad sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos28 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Upřímnou soustrast,kenny toho udělal moc že mu bylo jen 17 let.Ať odpočíva v pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 taky přeju upřimnou soustrast ....když sem něco potřeboval,on byl mezi tema,kdo poradil :) motorky nejsou žádná prdel to všichni víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oxi Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Bohužel, neštěstí nechodí po horách ale po lidech.. Rest in peace Kenny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik1468623047 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Je mi to lito...:( Kenny byl fajn vzdy se snazil poradit a vyhovet...Je skoda tak mladeho cloveka... R.I.P Kenny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 :( :( mám ho ve friends... :( vpoho kluk :(.Odpočívej v pokoji <^KeNnY^>. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ku*wa do*rdele néééé Kenny ! Sice jsem tě moc neznal kámo, ale pomohl si mi když jsem dostal poprvé PSP v topicu pro začátečníky :( Žij v míru a pokoji a upřímnou soustrost :( :( Oh né :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ku*wa do*rdele néééé Kenny !Sice jsem tě moc neznal kámo, ale pomohl si mi když jsem dostal poprvé PSP v topicu pro začátečníky :( Žij v míru a pokoji a upřímnou soustrost :( :( Oh né :( Trošku přehnaná odpověd ne? Ano je to stráta ale kvuli tomu tu nemusíš psát "Ku*wa do*rdele néééé Kenny !" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Trošku přehnaná odpověd ne? Ano je to stráta ale kvuli tomu tu nemusíš psát "Ku*wa do*rdele néééé Kenny !" :) Dohlížení na foru nech pro moderátory, my to zvládnem. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ne za tohle forum..ale za to že sem motorkář..R.I.P... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Borec no... Je tohle on?? mysim právě že dělal c-walk... Tohle opravdu místní Kenny není, navíc jak už padlo místní je z Prahy a né Chebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 sice sem ho neznal ale byl v tom eso. upřímnou soustrast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts