Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kde mohu nahlásit cheaters nebo hacker hráče?

brians

Otázka

Ahoj,

Vím, že tohle není tohle dvakrát nejlepší téma, ale potřeboval bych vědět nějaké užitečné informace a vaše zkušenosti.

Hraju celkem dost multiplayer střílečky po internetu a v poslední době se hodně rozšířili cheatey a hacky v těchto hrách Call Of Duty Black Ops (STEAM), Battlefield Bad of Company 2 (EA podpora), Medal of honor 2010 (EA podpora), Crysis 2 (EA podpora) a na závěr hra Aliens vs Predato 2010 (Steam podpora) v těchto hrách jse neustále opakují ty samé hack nebo cheat nástroje a používaje minimálně jeden člověk na každém servru, což je znepokojivé.

Začínají být tyhle zmíněné hry už docela nehratelné jenom díky podvodníkům co kazí svými cheaty nebo hacky hru :(

A už tu neplatí tahle věc: pokud hra vyjde, tak je to ještě tak nějak v pohodě, pak uběhne určitá doba (např. 1 rok) a po téhle době už přestávají pomalu, ale jistě být vydávany opravné patche co mají zabezpečit hru proti hack podvodným hráčům.

Prostě už nemůžete hrát na každém servru, který se vám třeba líbí jenom tím, že tam máte nízký ping o tom to v této věci není. Tam jde o to jestli tam není nějaký hráč co používá hacky nebo cheaty. V takovém případě ve hře začíná jít pěkně do tuhého až opravdu zjistíte, že ten dotyčný má cheaty, tak pak teprve začíná peklo a vy jste vzteky bez sebe, že vám to nejde hrát díky podvodníkům co pobýhají po mapě a bez problému vidí protivníka a pak ho bez problému zastřelí.

Je velkou vzácností už najít tak dobře zabezpečený server kde se vám bude hrát dobře a pohodlně, ale spíš narazíte na servry kde je minimálně jeden podvodníky z 32 hárčů.

Tím chci říci, že ty dotyční používají hacky nebo-li cheaty typu: wallhack (vidění přes skrze stěny nebo vidíte pozici nepřítele) nebo aimbot (automatické zaměřování cílu nebo-li hlavy protivníků) a ještě další tyhle podvodné nesmysli... vím, že tohle není žádná novinka a každý jistě ví o co jde.

Nechci tady nějak rozvádět nebo-li rozšiřovat seznam hráčů, které znám nebo jsem poznal a vím o nich na 100%, že ty hacky nebo cheaty mají a už jsem nasbíral hodně dostatečného materiálu, že je používají. A teď potřebuju vědět na koho se mám stimihle materiáli podvodníků obrátit.

Protože takhle to už dál nejde musí už někdo stím něco dělat a postavit se tomu čelem.

A věnovat více pozornosti na bezpečnost multiplayer hrám hrané po internetu.

A tohle by měli mít na starosti výrobci her.

Přes steam by měla mít bezpečnost na starosti ochrana VAC.

Něco jsem slyšel, že by to mělo jít přes steam (informovat TEAM VAC) nebo tak nějak.

Ale nejsem si vůbec jistý.

Nikdy jsem to nedělal a potřebuju nějaké užitečné informace.

Budu rád za každou radu, kterou mě poskytnete :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

na steamu se dá reportovat,musiš najet na profil toho hráče a dát report,pak upřesníš proč ho práskáš a odešleš...ale bohužel tě asi zklamu...já a pár mejch kámošů sme na MW2 použivaly hacky asi 3/4 roku...milion reportů sem měl a nic se mi nestalo(hackoval sem kůli tomu,že mě nebavilo hrát proti ****ům s WH,ted sem si koupil konzoly a můj problem je vyřešen :))

Odkaz ke komentáři

• 0
na steamu se dá reportovat,musiš najet na profil toho hráče a dát report,pak upřesníš proč ho práskáš a odešleš...ale bohužel tě asi zklamu...já a pár mejch kámošů sme na MW2 použivaly hacky asi 3/4 roku...milion reportů sem měl a nic se mi nestalo(hackoval sem kůli tomu,že mě nebavilo hrát proti ****ům s WH,ted sem si koupil konzoly a můj problem je vyřešen :))

Jo toto. Takže to znamená, když toho dotyčného nahlásim, že se mu nakonec nic nestane, a že si bude veselé užívat hacky nebo cheaty a na dále bude pěkně kazit hru?

Je-li to tak, pak jsem byl asi moc najivní, že steam bude něco řešit nakonec asi stím nic neudělá, i kdybych mél důkazy bůh ví jak přesvěčivé asi by mi byli kničemu.

A já hlavně nechci klesnout pod úroveň a to svinstvo používat taky. Jsem zásadně proti tomu, a když to používat nemohu, tak alespoň ty podvodníky nějak nahlásit, ale aby to nebylo zbetčné o to jde.

Odkaz ke komentáři

• 0
hele...pokud hrajes s vice lidma,tak rekni vsem at nahlasujou ty stejn lidi,myslim ze stejnyho cloveka muzes reportnout vickrat...vic ti nedokazu poradit kamo...snad jen jednu vec co sem udelal ja,kup si ps3...

Chhápu-li to dobře čím více lidí nahlásí toho cheatera tím je větší šance, že by moh dostat nějaký trest třeba zákaz na VAC servry nebo nějaká blokace hraní po internetu?

Já tomu moc nerozumím no, tak se radši zeptám :)

Odkaz ke komentáři

• 0

jo chapes to spravne...ten VAC anticheat je totalne na*****,ten nic nezmuze,zlatej punkbuster...jsem sice konzolovy hrac,ale jen kvuli hackerum...zkousels nekdy hrat prez alterIWnet?to mas dedikovany servery u mw2 a tam to ridi admin a tam v podstate na hackera nenarazis protoze ho admin zabanuje

Odkaz ke komentáři

• 0
jo chapes to spravne...ten VAC anticheat je totalne na*****,ten nic nezmuze,zlatej punkbuster...jsem sice konzolovy hrac,ale jen kvuli hackerum...zkousels nekdy hrat prez alterIWnet?to mas dedikovany servery u mw2 a tam to ridi admin a tam v podstate na hackera nenarazis protoze ho admin zabanuje

Ten alterIWnet nebude asi pro Black Ops, že ne?

Já myslím, že to bylo jenom pro Modern Warfare 2 myslím.

Tak uvidíme možná ještě na něco přijdeme nebo někdo zkušený poradí, jak přesně tyhle problémy řešit.

Poznamka: to jako není řešení, že Admin svého servru dá náhodou kick nebo banned tomu podvodníkovy. Ten si může v pohodě jít škodit na jinné servry :(

Tohle taky moc dobře znám. Podvodník pak uniká trestu jenom dostane náhodou zákaz pokud tam je admin jinak má svobodu a může dělat bordeli a zmatky jinde

Odkaz ke komentáři

• 0
Battla pař na Bobici.cz :)

Já to hrál na nějakém servru Army.sk nebo Tekno.cz a tam byli Admini každý z klanu měl značku (Tekno) jim to můžeš vysvětlovat a stěžovat si na nějakého záškodníka co má scoore např. 50/3 a oni jaksi jenom na takové oznámení krčí rameny a říkaj snaž se hrát pořádně a podbné věci.

Jak můžu hrát pořádně, když tam jim pobýha po servru nějaký cheater co to všem kazí, akorát je pak ten team kde je cheater hráč má z toho náramnou srandu.

Kdyby to byl můj server, tak by to pro takového podvodníka žádná sranda nebyla dostal by minimálně kick v nejlepším případě pernament banned. Ale já nemohu mít svůj server díky tomu, že si jej napřed musíte někde předplatit (třeba na měsíc 40 euro) he... levnější bych to měl z domova, ale to zbezpečnostních důvodů výrobci her zablokovali a je pak jedno jestli máte ty spouštěcí subory (Files) na svůj dedicated server nebo jestli vlastníte veřejnou IP adresu, tak tady je pak kámen úrazu.

Je to omezené nebo zablokované proto, aby výrobce hry ještě na tom vidělal komu asi jde část poplatku za provoz servru no přece výrobci D:

Pak prohráváme nekonečný boj z cheatery :(

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak nejlepší je cheatery hlásit adminům, pokud se o server ale tolik nestarají a nelíbí se ti to, tak neni nic jednoduššího než se připojit na jiný. Vždycky se stejně najde někdo kdo bude hrát nefér. A o tom že by výrobci schválně blokovali spouštění serverů na vlastním počítači jsem nic neslyšel, to by byli přeci proti sobě ne? Nevím teda jak je to u těch tvých konkrétních her, ale mě doma běží half-life server. A těch tvých 40 € se mi zdá taky moc, určitě se dá sehnat server i levněji :).

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak nejlepší je cheatery hlásit adminům, pokud se o server ale tolik nestarají a nelíbí se ti to, tak neni nic jednoduššího než se připojit na jiný. Vždycky se stejně najde někdo kdo bude hrát nefér. A o tom že by výrobci schválně blokovali spouštění serverů na vlastním počítači jsem nic neslyšel, to by byli přeci proti sobě ne? Nevím teda jak je to u těch tvých konkrétních her, ale mě doma běží half-life server. A těch tvých 40 € se mi zdá taky moc, určitě se dá sehnat server i levněji :).

Já taky provozuju své dedicated server z domova na tyhle hry: Counter-Strike Source a Aliens vs Predator 2010 na svým servu jsem vlastně pánem já. A když tam uvidím někoho, kdo hraje tak nějak divně podezřele a ostatní hráči si na takového nezmara stěžují, tak mu můžu dát bez problému kick nebo banned. A na ty zbylé hry nemohu mít vlastní server. Sice si nejsem jistý jaký to problém může být. Ale podle toho co jsem pozjišťoval po internetu. Tak buď to to nefungovalo nebo nebyli nalezeny žádné návody nebo soubory ke stažení na provoz vlastního dedicated servru.

Teď mám na mysli na tyhle hry: Battlefield Bad of Company 2 nebo COD Black Ops a Medal of Honor 2010.

Tak na BC2 jsem sehnal nějaké: Dedicated Server Files, ale ať jsem se snažil jak-koliv to rozjet, vždycky tam byli nějaké problémy třeba: chybové hlášky atp...

Na black Ops nic takového neexistuje maximálně přes steam toto: Remote Console lol... 150 kb soubor nejedná se o žádný dedicated server, ale pouze o ovládací prvek k řízení vlastního servru. Funguje pouze za předpokladu, že jste si předplatili nějaký nabízený server na stránkách výrobce hry. Jinak nelze spuštět nebo-li provozovat vlastní servry z domova. :(

Odkaz ke komentáři

• 0

jsou to k*rvy a dokážou člověku úplně znechutit hraní. nedávno jsem si chtěl zapařit Crysis 2 deathmatch a po 3 hrách jsem to znechuceně vypnul. byl tam nějaký maník a jeho skóre vypadalo: 1hra 25 zabití 0 úmrtí, 2hra 25 zabití 2 úmrtí, 3 hra 25 zabití 0 úmrtí. každá hra trvala max 3 a půl minuty v průměru, jednou mě sundal stylem, přiběhl ke mě sprintem tak 10x rychlejším, než má sprint být, skoro jsem ho neviděl jak kolem mě proběhl a umlátil mě pažbou, jindy jsem mu střílel na hlavu a on nic, jen se otočil a na 2-3 rány mě zkosil, jednou jsem dokonce viděl, jak přežil ránu z granátometu a to jsem do něj ještě střílel i já a nic, výbuch mě zabil (byli jsme blízko sebe) a on si vesele odsprintoval, to jste nežrali. mě nejvíc fascinuje, co z toho ti kkti mají? to je óóóhromná zábava, když vyhrávají pomocí cheatu. to jsou fakt ohromné dovednosti, popravit namístě. a nejvíc mě sere, že se crytek furt dušuje, jak s takovýma zatočí a ono nic!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu