chipomil Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 musis pouzit tu verzi updatu ktera se ti nedokoncila samozrejme nemuzes placat verze jednu pres druhou azse ti to updatne budes muset reflashnout zrejme by bylo nejlepsi to romikovi poslat rovnou zrejme s tim sam nehnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtec3k Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 já nevím jaká verze se mi tam chce nainstalovat :D .. Může se mi ňák xko spustit aniž by se mi to chtělo při zapnutí updatovat ? a poté bych si tam dal potřebnou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtec3k Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 zkoušel jsem tam dát ten flashku s systemupdate_14719 co jsme stáhl na xbox support, ale tu flashku to ani nenačetlo.. ňáka rada?? předtím jsem tam dal vypalenou Zumbu 2012.. Ted vlastně xbox bez toho updatu ani nezapnu furt mi to říka tu chybu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 DB 14719 ti samozřejmě nemůže jít.Žádná hra ho ještě nepoužívá . Zkus 13599 odtud : [TABLE=width: 118] [TR] [TD=class: xl145, width: 118]http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtec3k Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 DB 14719 ti samozřejmě nemůže jít.Žádná hra ho ještě nepoužívá . Zkus 13599 odtud : [TABLE=width: 118][TR] [TD=class: xl145, width: 118]http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok[/TD] [/TR] [/TABLE] Tak už to něco dělá tak jsem zvědavej :) dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Když mám DB 2.0.14719.0, tak mi nikdo nemůže udělat už instalaci RGH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Pokud máš Slim, jak máš uvedeno v podpise, tak není problém RGH udělat, samozřejmě pokud to není revize Corona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Pokud máš FAT tak aktuálně tato aktualizace DB znemožňuje instalaci RGH. Na SLIM by to nemělo mít vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Mám verzi Slim a revize Trinity. Takže je jedno, že mám nejnovější DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 V tomto případě ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Když mám DB 2.0.14719.0, tak mi nikdo nemůže udělat už instalaci RGH? (proč to píšeš sem??) při RGH úpravě na verzi DB nezáleží ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Záleží. Pokud nemáš dostatečný přehled, raději nereaguj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Jedinej problém by mohl být s multibuilderem (nebo jemu podobnejm programům), ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Ne. Nehledě na to, že momentálně nejlepší je J-Runner a troufám si říci, že i bude, a stane se prioritní aplikací jako tomu je v případě flashnutí, kde se používá JungleFlasher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Proto jsem psal "jemu podobné programy" ;) Tak proč tedy záleží na DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Tyto základy zde znovu rozhodně rozebírat nebudu. Doporučuji si o tom něco nastudovat, abys pak znovu nepřispíval nějakými nesmysly, které by mohly ostatní uživatele zmást. Na verzi Dashboardu záleží a tím bych to uzavřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 V tom případě se tedy omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.