Meks Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Cau lidi slysel jsem ze tato hra je datadisk ktery de spustit a bez zakladny hry je pravda ja tomu moc neverim dukkk s rdr mi napiste jestli je to taky pecka jak obycejnej Red Dead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 To jsi se mohl zeptat v už založenym topicu, byl zase uplně zbytečnej!!...samostatně pustit jde ale je to tak hra na hodinku a přestane tě bavit..s originálnim RDR to nemá skoro nic co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 a normalni RDR by ne neprestalo bavit za hodinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Je to dobrá hra, ale je to takhle, když si přes XLive stáhneš to DLC tak samozřejmě musíš mít klasickou RDR, nebo si to Undead Nightmare koupíš v obchodě (asi za 600-800) a to je celá kampan RDR: Undead Nightmare + multiplayer z klasickýho RDR a všechny DLC co na to vyšli, to DVD je v podstatě ten Undead Nightmare Pack kterej se dá stáhnou z XLive za 2000MSP +multák z klasik RDR ale prostě se to dá samostatně spustit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 a normalni RDR by ne neprestalo bavit za hodinku toho se vůbec nemusíš obávat :) RDR ma úplně skvělou příběhovou linii a multiplayer na bušen tolika možnostmi no.... je to prostě pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 taky souhlasím s LUK4SOem , kampaň je nářez ze spoustou možností a MP zase se spoustou challengema! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Pro mě nejlepší hra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Pro mě nejlepší hra :-) pro mě též :) mam ji vice méně od vydání a pařím jí pořád i přesto že tam mam maximální level v multiplayeru, 100% v obou singleplayerech, všechny achievmenty ale přesto všechno to hraji pořád dál :) je to prostě strašně chytlavá hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Takze vlaste Undead Nightmare nema takove moznosti jak normal RDR ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 a normalni RDR by ne neprestalo bavit za hodinku Samostatná základní hra RDR jr pecková, od toho se neodtrhneš ;)..ale RDR:UN je tak hra na tu hoďku a vypneš to protože tam neděláš nic jinýho než že vběhneš do města plnýho zombíků, vystřílíš to tam a jedeš zas do jinýho města...nebo od hřbitova ke hřbitovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 J a mam tam takove moznosti jak v normalnim jako treba chytat ty kone atd ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Nás doma ten DLC se zombies hodně bavil teda je to uplně šílenej masakr a tento přídavek je daleko lepší než Left 4 Dead kterýmu je to dost podobný. Jezdíš na ohnivým koni nebo na koni co má mor atd je to ujetý nechutný masakrální a stojí to za to. Mě to velice překvapilo. V lese jsou i zombie zvířata a celkově tě to nenechá ani chvilku v klidu protože zombíci útočí v podstatě nepřetržitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Takze to je dobra hra stoji to zato nechat v ty hre ty penize ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Normalni RDR urcite stoji nechat za to penize (ja ted schanim sam pro sebe nejakou limitku) ale ty zombie nemusim,je to stupidní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Takze to je dobra hra stoji to zato nechat v ty hre ty penize ??? RDR jsem kupoval asi týden po vydání za necelých 1000 Kč postupně jsem dokoupil všechny DLC celkově za 2400 MSP a ty peníze za to určitě stály :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Za 1000? V jrc jsou šmejdi,já před měsícem za 1499 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 RDR jsem kupoval asi týden po vydání za necelých 1000 Kč postupně jsem dokoupil všechny DLC celkově za 2400 MSP a ty peníze za to určitě stály za 1000kč jsi týden po vydání koupil maximálně Undead nightmare..ale základní RDR ti určitě nevěřim s takovouhle cenou a ještě k tomu v předraženym JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 za 1000kč jsi týden po vydání koupil maximálně Undead nightmare..ale základní RDR ti určitě nevěřim s takovouhle cenou a ještě k tomu v předraženym JRC KOUPIL JSEM TÝDEN PO VYDÁNÍ ZA NECELÝ K! koupil jsem to už použitý od nějakého Čecha co dojel singleplayer a dal to k prodeji... PS: undead nightmare týden po vydání? dovol abych se zasmál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 ale ja se ptam jaky vyhody ma red dead redemption pred Undead Nightmore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 ale ja se ptam jaky vyhody ma red dead redemption pred Undead Nightmore je to delší, lepší příběh, nejsou tam zombíci, více možností a mnoho dalších... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 KOUPIL JSEM TÝDEN PO VYDÁNÍ ZA NECELÝ K! koupil jsem to už použitý od nějakého Čecha co dojel singleplayer a dal to k prodeji...PS: undead nightmare týden po vydání? dovol abych se zasmál V tom případě seš uplnej *****..protože si psal že si to kupoval v JRC týden po vydání!! A Undead nightmare stálo hned v den vydání 700kč takže se směj jak chceš!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 V tom případě seš uplnej *****..protože si psal že si to kupoval v JRC týden po vydání!! A Undead nightmare stálo hned v den vydání 700kč takže se směj jak chceš!! ČTI! přečti si tento topic ano.ja bych v životě nekoupil nic v JRC ty jejich ceny mě děsí. jinak toto: Za 1000?V JRC jsou šmejdi,já před měsícem za 1499 :D psal jak už vidíš uživatel : zip545 takže nevím kdo je tu uplnej *****. PS: undead nightmare v den vydání red dead redemption to asi těžko ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 ale ja se ptam jaky vyhody ma red dead redemption pred Undead Nightmore Pochop ze Undead Nihtmare je jen DLC, kde se svet RDR promeni v zombie apokalypsu, takze tam jezdis a zabijis zombiky...."normalni" RDR ma skvelej, dlouhej a epickej singl, ktery rozhodne stoji za to...jestli vahas mezi UN a klasickym RDR, jdi logicky do klasickyho RDR..to je proste zaklad...tam to je jen takova "vtipna nastavba"... BTW: Nevite nekdo, jestli se nechysta UN na cesky Live, to je jediny RDR DLC co chci z ceskyho live stahnout a zatim cekam marne.....vazne se mi kvuli tomu nechce kupovat diskova verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Souhlasim s Desmondem,ta hra pokud ji budes hrát poctivě (plnit vedlejší mise,zvyšovat si čest a slávu atd.atd) tak ti zabere min.25 hodin...U mě je to mnohem dýl,pač se furt kocham hezkou grafikou :-) a singl je opravdu epickej. -DeSmond- koukam i na ofic.stránky a nic se tam nepíše,...co si trochu zawarezit? :-) jinak ja to mam doma,a řeknu ti,RDR naprosto miluju a tyhle zombie jsem po 2 hod.dal pryč,pač jak jsem tu uz jednou psal.,je to stupidní...(pro mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.