Martin2412 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tady jsem přeložil vsh menu a recovery menu http://www.multiupload.com/6IYNXDXPC0 stačí si to jen stáhnout, rozbalit a oba dva soubory překopírovat rovnou do seplugins. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Proč není ME na 6.20? Ach proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Proč není ME na 6.20? Ach proč? Ty radši ME? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Nevim,ME má víc funkcí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 ME jsem zkoušel na doporučení a fakt má víc funkcí ale je pomalejší a hned první hra Dantes inferno se tam nenačetla. Zato PRO BX, tam mi jdou všechny hry bez lagů a pluginy bez potíží, nemá sice tolik možností v nastavení ale to mi nevadí protože bych je ani nevyuži ji a v PRO B jsou ty které potřebuji tam jsou + nějaké další :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ME není až tak lepší než PRO-B. Já nepřejdu protože jsem zazobanej do PRO teamu ach ach. //pardon na B10 aktualizuju až zítra :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 :D navíc nemá permanent :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 je,ale jen pro FAT a starý SLIM pomocí CIPL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 je,ale jen pro FAT a starý SLIM pomocí CIPL Já nemyslel CILP Flasher pro 6.39 a 6.60, ale Permanent Patch pro 6.20, a ten fačí na modelech 01g, 02g, 03g, 04g a 05g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matsonics Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 zdravim mam PSP GO 6.20 PRO B-9 dosku 05G a chcem sa spytat ako spustim original hry kupene na PSN store ktore boli pred flashom v PSP? existuje nejaky plugin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 No jak by jsi je spustil? Úplně normálně stejně jako před flashem, najedeš do game a spustíš je no :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matsonics Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ked spustim hru tak mi to vyhodi error 80010087 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 ?? všechny hry, které jsi tam měl před fl ti tam museli zůstat, protože fl nekreje ani nějak nemaže žádné složky nebo hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matsonics Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 vsak ja nehovorim ze mi ich zmazalo, mne ich len neslo spustit. stiahnute .iso hry idu ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Martine pojd prosimtě na facebook mám par dotazu Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoSZ Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Dobrej. Rad bych se optal na na stejny problem jako ma matsonics a to ze kdyz spustim original hru tak mi to vyhodi error 80010087 Mam Psp go 6.20 PRO-B10 ( zkousel jsem i B9 a to dela mi to to same ). Beztak je chyba mezi zidli a klavesnici ale uz fakt nevim co stim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ahoj, dělá to u všech her (ISO/CSO her) nebo jenom u nějaké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoSZ Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Iso mi funguji. Mluvim o originalnich hrach stazenych z PSP shopu ( tet nevim jak se to menuje, kazdopadne jiste vite co myslim ) ktere jsem tam nakoupil. Ve v adresarich na pc se tyto data zobrazuji jako .PBP - jinak receno jedemi vse jen ne to co je original :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Iso mi funguji. Mluvim o originalnich hrach stazenych z PSP shopu ( tet nevim jak se to menuje, kazdopadne jiste vite co myslim ) ktere jsem tam nakoupil. Ve v adresarich na pc se tyto data zobrazuji jako .PBP - jinak receno jedemi vse jen ne to co je original :D Tak když je budeš chtít hrát tak jednoduše jdi na OFW. Pokud máš 6.20 permanent, tak drž Select při zápínání psp a máš to. Jinak jsem mi nic takového nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Myslim ze mi na CFW nejede PSN ModNation Racers z Welcome Back,ale LBP z Wellcome Back slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Myslim ze mi na CFW nejede PSN ModNation Racers z Welcome Back,ale LBP z Wellcome Back slo. Mě šlo na CFW ModNation Racers z Welcome Back Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 CauteChcel by som si dat PRO-B9 no ked spustam len docasny (proupdate) a vypise mi len toto : Sorry this program doesnt support your FW mam psp 3004 z doskou 04G a fw 6.20 ak to tu uz dakto pisal tak sorry ale davno som tu nebol Už je dávno Pro-B10 stáhni ho zde, a dej si tam permanent patch se stejným návodem jako ttady. Jinak sis určitě stáhnul hack pro jinou verzi fw než 6.20 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Čau lidi nemáte nekdo ještě pro b4 chci si ho vymazat a nahrát pro b9 ale omilem sem vymazal ten program co to odinstaluje všude sem to hledal ale nikde to neni dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Zdar už je PRO B10 (jak už jsem psal v tématu co jsi založil) viz. http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 . Jinak to nemusíš odinstalovávat, stačí tam dát PRO_UPDATE z toho PRO B10 spustit, dát křížek a ono se to aktualizuje, ani nemusíš odinstalovávat permanent patch pokud ho máš (i když bych spíš doporučil ho odinstalovat a pak znovu nainstalovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.