i301297 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 jo diky prave prince of persia jsem si chtel stahnout a nevedel jsem jestli tam mam dat plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Martin2412: z kama si stáhl toho prince? Já sem si ho stáhl někdě z torrentu a nechce mi jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Pro úplně nejnovější hry bez nutnosti KHBBS pluginu je možný uprage na 6.37/6.38 (hooodně UMD her už s 6.37 :( ) CFW. //Jinak nepoužívejte PRO-B5 6.35 pač je to nebezpečné (Jestli nějakej tunťa už udělal stačí zpátky na PRO-B4 :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Hele,6.20 Pro-B5 Perma je bezpečnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Jo je už ho mám na svém PSP Go a funguje úplně parádně, takže se nemusíš bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Jo díky,protože sem neměl PSP v ruce už 4 měsíce,ale zejtra ho budu mít zpátky takže 6.20 Pro-B5 + uClinux! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 No já nevím PRO-B5 je nestabilní. Doporučuju zůstat na PRO-B4 permanent/nepermanent pač VF a Coldbird uploadovaly zabugovanej 6.35 PRO-B5 který nefunguje a u 6.20 PRO-B5 prý blbne PSX :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Me to nejde :( a vymazal jsem si tu 4 ktera mi sla nemate ji nekdo v PC? REFRESH: Uz jsem nasel DOWNLOAD kde se da ztahnout stara 4 :) jestli to nekomu pomuze tak tady. http://www.coderetard.com/2011/04/11/psp-custom-firmware-6-20-pro-b4-6-35-pro-b4-perm-cfw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Me to nejde :( a vymazal jsem si tu 4 ktera mi sla nemate ji nekdo v PC?REFRESH: Uz jsem nasel DOWNLOAD kde se da ztahnout stara 4 :) jestli to nekomu pomuze tak tady. http://www.coderetard.com/2011/04/11/psp-custom-firmware-6-20-pro-b4-6-35-pro-b4-perm-cfw/ Přidán mnou funkční uploadovaný PRO-B4 6.20/6.35 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Hele,a jde na 6.20 Pro-B4 Version.txt aby sme si mohli zahrát UMD s novým FW? na TN Henu jsem si udělal version.txt z 6.37 a pařil jsem nejnovější UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Hele,a jde na 6.20 Pro-B4 Version.txt aby sme si mohli zahrát UMD s novým FW? na TN Henu jsem si udělal version.txt z 6.37 a pařil jsem nejnovější UMD Čoveče je to divné, ale mě to nešlo, je to nějaký bug který u 6.35 jde ale na 6.20 nejde. version.txt funguje ale potřebuješ formát PSP né Windows. Čkj zkusím ti najít version.txt který bude fungovat :) http://download339.mediafire.com/ks065ptf2c1g/bfe48r2rcucdsht/Easy+Version.txt+Changer.7z Z archivu si vem libovolný TXT snad bude fungovat :) //FxR funguje ? // PRO-B5 Fix je venku ! Poďme všici aktualizovat bez problémů ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deenz Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 PSP 3004 3g funguje v pohodě, žádný brick, jedu perma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Taxik - nezkusil se,matka ku*va zapomela kam dala PSP xD Deenz - Jaký DateCode pod baterií? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 FxR nějak to version.txt nefunguje :( Jinak se neboj ten PATCH nemůže způsobit Brick pokuď doržíš všechny věci v tomto návodě ! Já jsem se (promiňte mi to :D) bál jak sviňa :!: Ale zapnul u první otázky dal X potom dal X zase spustil dal tentokrát O u testu a voila máte trvalý CFW ! vshorig.prx si nezapomeňte zkopírovat na PC nebo někam do bezpečí ! Pokuď chceš pomoct s Updatem a bojíš se jako já tak napiš sem, já pudu na ICQ :):!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Já se nebojim,zkoušel jsem mazat Flash1 i DG na 5.03 na 4G deskách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 asi blba otazka , ale stejne se zeptam: jaky je rozdil mezi PRo b4 a PRO b5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Opravené chyby: Changelog: 1. Fix chyby v hre Patapon 3 pri driveri Inferno. 2. Fix chyby version.txt. 3. Fix USB Charge. 4. Fix Recovery Menu. 5. Fix syscall. 6. Fix pluginov. 7. Dalšie fixy. 8. Pridaný patch UMD4Homebrew. 9. Pridaný Anti-CFW Patch. a version.txt funguje stačí do něho dát toto: release:6.38: build:5023,0,3,1,0:builder@vsh-build6 system:57374@release_638,0x06030810: vsh:p6610@release_638,v58299@release_638,20110406: target:1:WorldWide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt439 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Zdravim, vse jsme nainstaloval podle navodu, ISO nahral do karta://ISO/ . Firmware se mi zobrazil jako flashnutej, tedy jako 6.35 PRO-B5. Ale hry mi nejdou spustit. V Game - memory card je nevidim. Zkousel jsem to pres Prometheus ISO Loader a tam se mi zadny isa nezobrazilo. Moc prosim o radu.. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Zdravim, vse jsme nainstaloval podle navodu, ISO nahral do karta://ISO/ . Firmware se mi zobrazil jako flashnutej, tedy jako 6.35 PRO-B5. Ale hry mi nejdou spustit. V Game - memory card je nevidim. Zkousel jsem to pres Prometheus ISO Loader a tam se mi zadny isa nezobrazilo.Moc prosim o radu.. :cry: Shit, jaké máš PSP DataCode pod baterkou a modul ? Až mi to řekneš tak ti navrhnu pár řešeních :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkounek Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Když už mám na PSP 6.20pro-b4(ne perma) a chci si tam dát pro-b5 musím tamten nejdřív odinstalovat nebo při spouštění pro-b5 mám nějákou možnost reinstalace? A taky to version.txt se používá jako plugin? takže ho musím aktivovat nebo najede automaticky? a musím mít jeho umístění napsané v vsh.txt? děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Když už mám na PSP 6.20pro-b4(ne perma) a chci si tam dát pro-b5 musím tamten nejdřív odinstalovat nebo při spouštění pro-b5 mám nějákou možnost reinstalace? A taky to version.txt se používá jako plugin? takže ho musím aktivovat nebo najede automaticky? a musím mít jeho umístění napsané v vsh.txt? děkuji za odpověď pluginy jsou jen .prx ! A když máš PRO-B4 stačí když si vezmeš instalaci PRO-B5 a dáš tlačítko pro reinstal. To version.txt stačí dát do seplugins a je vše Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 seplugins? neni to plugins? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 seplugins? neni to plugins? FxR ? Si v pořádku :D ? plugins měl jen HEN 6.30/6.31/6.35 (neber to osobně, byl to vtip :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 no tak když člověk nemá PSP v ruce 5 měsíců tak se nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkounek Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 V tutoriálu máte napsáno že vám šla i odinstalace v pohodě jakým způsobem jste odinstalovávali najeli jste do OFW a pak jste odinstalovali perma nebo jste zapnuli PSP normálně a perma odinstalovali i když byl naběhlej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.