taxik Odesláno Duben 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 V tutoriálu máte napsáno že vám šla i odinstalace v pohodě jakým způsobem jste odinstalovávali najeli jste do OFW a pak jste odinstalovali perma nebo jste zapnuli PSP normálně a perma odinstalovali i když byl naběhlej? Tak jak je to v FAQ:blink2: Si to celé přečti. Odinstalace jsou jen dvě, a to přes Permanent Installer a Emergency (kombo v tutoriálu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 FxReaper PSP: 300x Modul: 4G Instalace: Bezproblémová, bez Bricku Odinstalace: *neprovedena* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 FxReaperPSP: 300x Modul: 4G Instalace: Bezproblémová, bez Bricku Odinstalace: *neprovedena* Super :D:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 ale nechce me jit game categories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody_sk Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Woody_sk PSP: 200x a 300x Modul: 2G a 4G Instalace: Pohodka, bez Bricku skušal som B4 aj B5 Odinstalace: * neskušal* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody_sk Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Zdravim, vse jsme nainstaloval podle navodu, ISO nahral do karta://ISO/ . Firmware se mi zobrazil jako flashnutej, tedy jako 6.35 PRO-B5. Ale hry mi nejdou spustit. V Game - memory card je nevidim. Zkousel jsem to pres Prometheus ISO Loader a tam se mi zadny isa nezobrazilo.Moc prosim o radu.. :cry: Otvor si pametovu kartu a tam PSP/GAME pokial tam nemaš zložku GAME vytvor ju a hry sa ti v XMB zobrazia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Oprava ! FxReaper PSP: 300x Modul: 4G DateCode: 9C Instalace: Bezproblémová, bez Bricku Odinstalace: Bezproblémová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Jak tam mam pluginy a dam restart vsh tak se mi nenačte psp jenom chvilku svíti zelena ledka nevitze co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whooooo Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Ahoj, jde nějak udělat downgrade z 6.38 me2 na 6.20 PRO-B5 bez pandory ? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 psp 3004 modul 4g instalace: na jednicku odinstalace(PRO b4) taky v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deenz Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Díky za návod, ale narazil jsem na jednu maličkost. Nevíte někdo, jak zapnout qwertz klavesnici v 6.20PRO - B5? Měl jsem jí na ofw a přijde mi mnohem lepší než ta "z mobilu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 PSP: GO Modul: 5G DateCode: 9C Downgrade z 6.35 na 6.20: Naprosto bez problému bez bricku Instalace 6.20 Pro B5 Permanent: Bez problému Odinstalace: Bezproblémová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Mám psp 3004 s fw 6.20, čtu ten návod a prd vím co si mám sakra vybrat za cfw. Poraďte co je nejlepší si dnes dát na fw 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 6.20 pro-B5 Permanent Patch,TN Hen je už k ničemu když je pro CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 No tak možnosti máš dvě respektive tři buď si tam dáš 6.20 PRO B5(dočasný) nebo 6.20 PRO B5 permanent (nastálo) nebo 6.20 TN HEN E ale já bych doporučoval ten permanentní protože ho nemusíš po vypnutí PSP znovu nahazovat. edit:skara pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Píše se tu že se má zálohovat soubor vshorig, a zajímalo by mě kdy, po instalaci PROB5 a nebo před instalací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deenz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Dvě PSP kamarádů: 3004 4g 0B instalace v poradku pernament no brick 3004 3g 8D vse v pohode vcetne uninstalu Někdo se tu ptal na muj date code tak tedy 9B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Píše se tu že se má zálohovat soubor vshorig, a zajímalo by mě kdy, po instalaci PROB5 a nebo před instalací.No až po instalaci permanent patche, protože ten vshorig.prx se ti tam vytvoří až po instalaci a je to vlastně záloha originálního souboru, kterej nahrazuje perma patch a při odinstalaci tam musí být, jinak je jasnej brick jo a ten vshorig je jedinečnej pro každý PSP což znamená, že nemůže být nahrazen souborem od někoho jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 jak to mislíš FxR 6.20 pro-B5 Permanent Patch,TN Hen je už k ničemu když je pro CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 No až po instalaci permanent patche, protože ten vshorig.prx se ti tam vytvoří až po instalaci a je to vlastně záloha originálního souboru, kterej nahrazuje perma patch a při odinstalaci tam musí být, jinak je jasnej brick jo a ten vshorig je jedinečnej pro každý PSP což znamená, že nemůže být nahrazen souborem od někoho jiného. Trošku jsem vás zmátl. Brick není protože si přečtěte znovu celý Topic. vshorig.prx je uložen také v flash0 takže když ho vymažete z karty tak to není tak horké, ale pokuď ho vymažete z flash0 tak na to slouží vshorig.prx uložený na kartě. KOSScz: PRO-B5 :) Total Noob se zbláznil a řekl že si scéna nezaslouží HEN 6.38... Při tom už je hotovej tvl !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spitfirecz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Hele mam takovy problem mam ten version.txt a 6.20 ale God of War Ghost of Sparta mi nejde mam UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Hele mam takovy problem mam ten version.txt a 6.20 ale God of War Ghost of Sparta mi nejde mam UMD Přečti si to znovu a deb.il říkej sám sobě :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Zdravím, dal jsem to na PSP 3004 4G a vše jede tak jak má. Jen bych se chtěl zeptat to je podle vás lepší. 6.35 Pro-B4 nebo 6.20 Pro-B4? Je u 6.20 stále tak že aby mi šli vidět ikony her tak tam musím mít nějaký program. Zatím jsem vždy jen instaloval 6.35 Pro tak se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 No nejlepší je 3.20 Pro B5 Permanent, jasně je tam integrovaný ISO loade je to naprosto úplně to samé jako 6.35 Pro B5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 J Zdravím, dal jsem to na PSP 3004 4G a vše jede tak jak má.Jen bych se chtěl zeptat to je podle vás lepší. 6.35 Pro-B4 nebo 6.20 Pro-B4? Je u 6.20 stále tak že aby mi šli vidět ikony her tak tam musím mít nějaký program. Zatím jsem vždy jen instaloval 6.35 Pro tak se ptám. Nejlepší je 6.20 PRO-B5 Permanent zatím, jelikož 6.35 má zabezpečenou kontrolu takže nefunguje to co v 6.20.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.