herco737 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 ahoj ahoj nedavno sem si koupil psp sem tak trochu lamka pres to ale dnes mi kamos udelal flash na 6.35 PRO-B5 a nejdou mi spustit vetsina her co jsem si stahl pise to :corrupted Data pls helpnete nekdo :) bud tu a nebo lepsi na icq 218498542 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Čau,mám takový menší problém,mám 6.20 pro b-4 permanent patch a jedou mě tam všechny hry co sem si stahoval ale jediná hra God of war:Chains of Olympus mi nejede.Nevíte čím to může být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 no některe hry prostě nejdou. a dnej si pro-b5 tam to možna pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 hodil jsem si 6.20 pro b5 perma bezchybná instalace a ještě jsem to nedaval prič. A nevýte kdy vijde nova verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 hodil jsem si 6.20 pro b5 perma bezchybná instalace a ještě jsem to nedaval prič.A nevýte kdy vijde nova verze? Teď bude pravděpodobně útrum, jelikož PRO-B5 je jaksi vynikající CFW :cheesygrin: Až skončí PSP Genesis (soutěž o nejlepší HomeBrew) tak určitě něco vydají. Abych říkal pravdu myslím si že už makají na 6.38 CFW takže se můžeme nechat překvapit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Dobře. mi to je celkem jedno jen rád updatuji na novy cfw na 6.20. hl kldyž je perma xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rk3lf Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Takovej menší dotaz, mám 5.55 ofi FW, to mám updatnout na oficiální 6.20 a až pak aplikovat ten návod? Nebo to můžu použít rovnou teď? Nějak jsem to z toho návodu nevyčetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 to dá snad rozum, jasně že prvně update na ofw 6.20 a pak to ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 čau chci se zeptat,mám 6.20 pro b-4 perma a na psp.novinky.org je napsaný že pro odinstalaci je potřeba mít zálohovaná soubor vshorig.prx ale to stačí když to mám na té kartě a dát normálně odisntalaci ne ? díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero01010 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 jj, staci to mit na karte a dat odistalovat.... pokud jsi ho smazal nic se nedeje je ulozeny i ve flash0(odinstalator prvni kontroluje flash0 a pak az kartu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 jjá ho tam mám jenom mě trochu zarazilo že to má být zálohovaný ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkounek Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Tak jsem se dneska odvážil a nainstaloval Pro-b5 perma a super jsem velice spokojen. Kdyby to někoho zajímalo tak tady je můj stroj: PSP: 3004 Modul: 4G Instalace: bez problému Odinstalace: neprovedena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Tak jsem dneska taky nahodil permanent patch, tady máte moje udaje pro zápis do statistik ;) PSP: 3004 Modul: 4G Data Code: 9C Instalace: Snadná & rychlá, žádný brick Odinstalace: neprovedena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 PSP: 3004 Modul: 4G Instalace: Bez problémů, žádný brick Odinstalace: Neprováděl, není potřeba Dotaz: Jak Pro B5 spolupracuje s pluginama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 PSP: 3004Modul: 4G Instalace: Bez problémů, žádný brick Odinstalace: Neprováděl, není potřeba Dotaz: Jak Pro B5 spolupracuje s pluginama. Dobře, tvůj úspěch přidám co nejdřív :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 PSP: 3004 Modul: 4G Instalace: Bezproblémová, bez Bricku Odinstalace: *neprovedena* Stejně jako FxR... Jinak díky za tut. Hodí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 *Toto je konečný příspěvek testů Permanentu* ÚSPĚCHY JIŽ ZDE NEPIŠTĚ, JELIKOŽ JE JASNÉ ŽE PRO-B5 JE NAPROSTO BEZ BRICKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 A nevýte kdy vijde nova verze? Teď bude pravděpodobně útrum, jelikož PRO-B5 je jaksi vynikající CFW :cheesygrin:Až skončí PSP Genesis (soutěž o nejlepší HomeBrew) tak určitě něco vydají. Abych říkal pravdu myslím si že už makají na 6.38 CFW takže se můžeme nechat překvapit :) Tak se nám chystá PRO-B6 :) http://blog.coldbird.eu/?p=519 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 PRO-B6 and Online Gaming The recent, and still ongoing downtime of PSN shows us quite clearly how it would be once the PSP is dead, and possibly no longer supported by Sony. It motivated me to take a closer look into the whole online gaming affair again. I realize that I underestimated the work necessary to pull this off… however I got a good basis to work from, so I’m going to do what I usually never do for programming. Ask for help. Thus, I am now recruiting PSP Developers to join the PRO-C online gaming development crew (namely me ) to speed up online mode development. If possible, my future comrade(s) should be skilled in PSP programming and module reversal, C-Programming and Berkeley Sockets. Most of the work to be done lies in fully reversing the adhoc networking modules and finishing the parts of the Adhoc API that remain incomplete so far in my Adhoc Tunnel Prototype. So, if you think you are up to the challenge, go ahead. If you are serious, you will find a way to contact me. PS. I appreciate every help, so don’t take this as a insult, but please no script kiddies… Now onto the non-recruiting news. B6. It has been somewhat silent around us for quite some time, mostly due to reallife affair, school, etc. this streak is still not over, so things will progress slowly. However, the current internal B6 prototype fixed two very critical bugs, the “High Capacity Storage Bug”, which affected CFW install on 16GB+ storage devices aswell as XMB stage plugins, aswell as a bug in our Inferno Driver, preventing some japanese titles to play properly, overall, B6 feels a lot more complete than B5 did, simply due to its mainstreamed and M33-style CFW behaviour. Anyway, watch out for us. Coldbird, over and out. tady jsou informace co jsem našel u coldbirda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Ahoj,snažím se to do PSPčka narvat,ale nějak se nevyznám v tom archívu co je co.Nemůže mi to pls někdo objasnit?Mám psp 3004 s deskou 4G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordzombie Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 pls nejdou mi spoustet hry iso ani cso vse sem provedl podle navoudu mam6.20pro-b5 nevim co s tim piste dystak na e_mail doublefireman@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 prosimvas pomozte mi někdo pls!!!Nakopíroval jsem ty čtyři složky do PSP a tam teď je:620 PRO-B Permanent Patch,620 PRO-B Fast Recovery,PRO UPDATE a Corrupted Data.Vůbec se v tom nevyznám např. co je ten 6.20 (PROB5),kterej mám nainstalovat přes updater.pls help! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero01010 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 instalaci lze nyní provést přímo z oficiálního fw. 6.20 rozbalte archiv 620PRO-B5.rar zkopírujte 620PRO_Permanent, PROUPDATE do složky PSP/GAME/ spusťte 6.20 PRO-B Updater instalaci potvrďte tlačítkem X PSP se restartuje spusťte 6.20 PRO-B Permanent Patch tlačítkem X (Yes) potvrďte instalaci patche na ms0:/ nebo ef0:/ je uložen soubor vshorig.prx jako záloha souboru flash0:/VSH/modul/vshmain.prx (NEMAZAT!) nyní můžete tlačítkem X (Yes) spustit testovací mód, který ověří funkčnost na vašem PSP, nebo tlačítkem O (No) dokončit instalaci 620 PRO-B Permanent. Pokud jste zvolili test a vše je OK, musíte znovu spustit 6.20 PRO-B Permanent Patch, tentokráte však potvrďte instalaci patche tlačítkem X a následně tlačítkem O přeskočte testovací mód a dokončete instalaci nyní máte 6.20 PRO-B5 Custom Firmware pokud si nejses jisty tim co spoustis, tak na tom zmacni trojuhelnik a dej information (vim, ze se u 6.20 PRO-B Updateru nezobrazuje nazev) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 nero01010: Ehm nezaspal jsi trochu dobu, mě připadá, že jsi nějak mimo, když si nedokážeš přečíst o čem je tohle téma. Tutoriál je už na první stránce tohoto tématu víc jak měsíc a ještě o hodně přehlednější, navíc jak by jsi to asi jinak chtěl instalovat než z oficiálního firmwaru 6.20, když je to na něj určený, jinak se to ani instalovat nedalo a nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero01010 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 mily martine, me pripada ze jsi trochu mimo ty, ja se snazim poradit Skypemasterovi, pro ktereho asi tutorial na hlavni strance dost prehledny neni, tak jsem mu postnul jiny ;-) takze prosim pokud nejsi v obraze, tak nekritizuj ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.