Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Online pass

T3NK

Recommended Posts

Zdravim vsechny PS3 usery,

mam dotaz ohledne online hrani. Jsem na PS3 novacek a jelikoz hry shanim z druhe ruky chci se zeptat jak je to s online kodem.

Je u vsech her?

Je jen na jednu konzoli nebo lze pouzit i vicekrat?

Odpovedi na svoje otazky jsem se snazil najit, ale bezuspesne tak doufam ze mi poradite bez ukamenovani :). Predem diky za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V současné době jde pouze o to, že některé hry mají online passy (většinou od EA), které v sobě mají členství ve VIP apod. VIP většinou mají to, co hráči bez passu ne. Takže tím EA vlastně nutí hráče buď si koupit novou hru, nebo pak na store koupit samotný pass. Nevím, jak to je u sportovních her, ale u MoH, BC2 apod to tak je.

Odkaz ke komentáři

No ja jsem koupil FIFU 11 a pri spusteni jsem zadaval online pass kterej je na zadni strane manualu, ale nevim jestli uz byla hrana online nebo ne (kazdopadne funguje). Ted shanim GT5 a uz jsem tady na foru videl v inzeratu napsano neco v tom smyslu, ze online kod nebyl pouzit. Na druhou stranu jsem se dotazoval na jedno GT5 na Aukru a dotycny mi odpovedel ze sic online hral ale zadny kod nezadaval.

Polozim otazku jinak. Pokud tedy koupim nejakou hru, kterou bych chtel hrat online, tak at uz byl pass zadan nebo ne tak online hrat pude? V tuhle chvili mi jde predevsim o vyse zminovane Gran Turismo.

Odkaz ke komentáři

Na GT5 žádný kod nepotřebuješ ani na většinu jiných her ,samozřejmě když máš nějakou limitovanou edici nebo jak bylo uvedeno výše o battlefieldu a podobných her jsou VIP kody ,ale ty nejsou potřeba pro online hraní ,ale výhoda v nich je, že můžeš stahnout mapy a máš nějaké jiné výhody.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu