007jarda Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj, tak me napadlo, jsem takovej zvedavej :) na jakou hru se tento rok nejvice tesite? Ja bych dal hlas asi Drakeovi :D Jinak tady jsou nejake gameplay z Resistence 3, kdyby mel nekdo zajem a jeste je nevidel: http://www.youtube.com/watch?v=k0OjEh97EGI P.S: Jo a pardon za chybku v nadpisu, ale ten uz neopravim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 čus, já osobně se zatím nejvíc těším na Mortal Kombat co má teďka vyjít. :D Jinak zatím moc tyhle hry nesleduju, s PS3 jsem nedávno začal. Jestli máš nějakej tip, tak sem s ním. :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 momentalne me napada uncharted3 s CZ titulema :bash: konecne si nejakou hru poradne uziju i po strance pribehu :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jako rozhodne Uncharted 3 a navic jak pise tady kolega i s moznosti CZ tit. No a pokud si nehral predchozi dily, vrele doporucuji! Najde se nekdo, kdo ti urcite rekne, ze je to nic moc, ale pro me je to pecka vsech pecek :-) Pak se tesim i na mnou uvedeny Resistance 3, no a pokud vyjde konecne tato pecka: čus, já osobně se zatím nejvíc těším na Mortal Kombat co má teďka vyjít. :D Jinak zatím moc tyhle hry nesleduju, s PS3 jsem nedávno začal. Jestli máš nějakej tip, tak sem s ním. :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Určitě Uncharted 3 8),kvůli hrám jako jsou tyhle se PS3 brzy objeví u mne doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 RAGE Resistance 3 Battlefield 3 Bioshock Infinity DIRT 3 FEAR 3 I Am Alive Uncharted 3 Tom Clancys: Ghost Recon 4: Future Soldiers no tento rok je opravdu velmi vydareny, uvidime zda pristi rok bude vubec co kupovat :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Uncharted 3, L.A. Noire, Mass Effect 3..... my tri letosni favoriti.... ale je spoustu dalsich her...BF3, MW3, Batman Arkham City, Skyrim, Deus Ex 3, GoW 3 (ikdyz to do ps3 sekce nepatri :)), portal 2, Rage..... tenhle rok bude hrozne nabity, obvzlast podzim, to budou herni zne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Bioshock infinite, inFAMOUS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sepacek Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jako zarytej motokrosař určitě MX vs ATV Alive,potom BF3 a uncharted 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Bioshock infinite, inFAMOUS2 Tak to je blbe, Bioshock tenhle rok nevyjde..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo33 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Tak tohle je jednoduche : ELDER SCROLLS 5 !! :) nej rpg :) a samozřejmě mass effect když bude štěstí a bude 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Bude..... to je jisty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 určitě uncharted 3, inFamous 2, Dirt3, TES 5 a Fear3. kruci, samá pokračování :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 uncharted 3, l.a. noire, battlefield 3, modern warfare 3, call of juarez 3, lotr war in the north, ratchet and clank all 4 one, spec ops the line, the last guardian, thief 4, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ratchet and Clank: ALL4One , inFamous 2 a Uncharted 3... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Tak jak to sleduju, tak asi Dirt 3 a Uncharted 3. Musím se teda přiznat, že jsem nehrál ani jeden z předchozích dílů, ale slyšel jsem dost chvály. A prej i jedna z nejlepších grafik na PS3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Tak to mazej hned napravit, jedny z nejlepsich her na PS3, ja osobne jsem si kvuli nim (predevsim) porizoval ps3...a dnes uz je sezenes za hubicku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 zarucene nhl 12 a mw3 :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jo koukam, ze toho je fakt hodne, to bude zase prazdan penezenka :-) A skutecne hodne pokracovani, zapomenl jsem na Battlefield, z novinek se urcite tesim na L.A.Noire a na thocou uvedene I Am Alive, otazka je, vyjde to vubec nekdy?! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Jak pise DeSmond, koukej to jit s Uncharted rychle napravit! Tak jak to sleduju, tak asi Dirt 3 a Uncharted 3. Musím se teda přiznat, že jsem nehrál ani jeden z předchozích dílů, ale slyšel jsem dost chvály. A prej i jedna z nejlepších grafik na PS3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Tenhle rok je ve znamení trojek.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Jj, mas recht, je jich docela dost, aspon co si vzpomenu tak Uncharted, Resistance, Mass Effect, Battlefield, Dirt a bylo vlastne Killzone :-) A to jsem jeste na neco urcite zapomnel a nepocitam Modern Warfare, to se bude jmenovat treba trosku jinak, preci uz to jen nedela stejna skupina lidi, ale jen cast z nich :-) Tenhle rok je ve znamení trojek.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Resistance 3 a Tomb Raider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOpatrny Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Rozhodně Mass Effect 3. Série Mass Effect je vážně špičková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Uncharted 3, Max Payne 3, LA.Noire, Infamous 2, Battlefield 3 a Dirt 3 ale nejvíc na Uncharted 3 hlavne ty cz titulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts