Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Na co se nejvice tesite tento rok?

007jarda

Recommended Posts

Ahoj,

tak me napadlo, jsem takovej zvedavej :) na jakou hru se tento rok nejvice tesite? Ja bych dal hlas asi Drakeovi :D

Jinak tady jsou nejake gameplay z Resistence 3, kdyby mel nekdo zajem a jeste je nevidel:

http://www.youtube.com/watch?v=k0OjEh97EGI

P.S: Jo a pardon za chybku v nadpisu, ale ten uz neopravim :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jako rozhodne Uncharted 3 a navic jak pise tady kolega i s moznosti CZ tit. No a pokud si nehral predchozi dily, vrele doporucuji! Najde se nekdo, kdo ti urcite rekne, ze je to nic moc, ale pro me je to pecka vsech pecek :-) Pak se tesim i na mnou uvedeny Resistance 3, no a pokud vyjde konecne tato pecka:

čus, já osobně se zatím nejvíc těším na Mortal Kombat co má teďka vyjít. :D Jinak zatím moc tyhle hry nesleduju, s PS3 jsem nedávno začal. Jestli máš nějakej tip, tak sem s ním. :idea:
Odkaz ke komentáři

Uncharted 3, L.A. Noire, Mass Effect 3..... my tri letosni favoriti.... ale je spoustu dalsich her...BF3, MW3, Batman Arkham City, Skyrim, Deus Ex 3, GoW 3 (ikdyz to do ps3 sekce nepatri :)), portal 2, Rage..... tenhle rok bude hrozne nabity, obvzlast podzim, to budou herni zne...

Odkaz ke komentáři

Jak pise DeSmond, koukej to jit s Uncharted rychle napravit!

Tak jak to sleduju, tak asi Dirt 3 a Uncharted 3. Musím se teda přiznat, že jsem nehrál ani jeden z předchozích dílů, ale slyšel jsem dost chvály. A prej i jedna z nejlepších grafik na PS3.
Odkaz ke komentáři

Jj, mas recht, je jich docela dost, aspon co si vzpomenu tak Uncharted, Resistance, Mass Effect, Battlefield, Dirt a bylo vlastne Killzone :-) A to jsem jeste na neco urcite zapomnel a nepocitam Modern Warfare, to se bude jmenovat treba trosku jinak, preci uz to jen nedela stejna skupina lidi, ale jen cast z nich :-)

Tenhle rok je ve znamení trojek.... :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu